Puppy gevallen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Mandy (Gast)

We hebben zojuist een klein kwartiertje gewandeld in het bos met onze pup van 3 maand oud. Het bos was helemaal verlaten en goed overzichtelijk, dus pup even van de riem gedaan. Op een gegeven moment zag mijn vriend iets liggen aan de andere kant van een slootje, hij stapte daarheen. Voordat we het door hadden ging onze pup hem achterna, ik nog roepen en doen maar nee hoor, pup wilde mijn vriend achterna. Ja ik weet het, ontzettend dom van ons ook!! Kan mezelf wel voor mijn kop slaan.

De sloot stond leeg op een paar centimeter water na en hij is daar dus ingesprongen. Ik kreeg echt een hartverzakking, het is toch iets van een meter wat hij naar beneden valt. Hij piepte een keer heel hard en keek zielig, maar klom daarna uit de sloot en liep weer vrolijk verder. Heeft 2 seconden even een voorpoot omhoog gehouden, maar we konden er aan voelen en hem alle kanten op bewegen en hij zei niks. We waren alweer bijna terug bij de auto en hij liep verder prima. Nu thuis is hij ook weer vrolijk aan het spelen.

Mijn vraag: kan ik ervan uit gaan dat er helemaal niks aan de hand is? Hij loopt goed, niet mank, is vrolijk, we mogen aan alle poten zitten, etc.. Soms ben ik een beetje snel overbezorgd dat weet ik wel, maar liever iets te bezorgd dan laks met zulke dingen. Morgenmiddag moeten we sowieso nog naar de dierenarts voor zijn laatste enting, dan laat ik er nog wel even naar kijken.

Maar pff wat een schrik!! Voor ons een heeeele goede les voor de volgende keer..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Puppy gevallen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

als hij veder geen pijn meer aangeeft zal der niks aan de hand zijn.. hem gewoon even goed in te gaten houden mocht die suffig worden en minder willen drinken en eten even je dierenarts bellen..

maar er zal vast niks aan de hand zijn, anders had die het wel laten weten nu.. ;-)

honden page profiel Beau Beau

honden foto van Beau

Misschien zijn pootje een beetje verstuikt? Als hij nu weer gewoon loopt zal het wel meevallen, maar als je het niet vertrouwd zal ik even een bezoekje aan de dierenarts brengen

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Misschien beetje verstuikt. Kan zo zijn dat ie morgen wat stram loopt vanwege spierpijn, is bij onze hond altijd weer over gegaan. Je kunt het morgen voor de zekerheid altijd even navragen bij de dierenarts als je er toch bent, maar ik zou er niet speciaal voor naartoe gaan.

Mandy (Gast)

He wat een snelle reacties hier! Dank je wel daarvoor.. Ben nu toch wat meer gerustgesteld. Morgen bespreek ik het inderdaad nog even met de dierenarts maar denk dat het wel goed zit dan. Straks maar even lekker extra knuffelen!!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

pup is flexibel, morgen kan het zijn dat tie toch wat gekneusd heeft, rustig aan dan.

en je bent niet overbezorgd hoor, zou ook een hartverzakking hebben gehad, even in de gaten blijven houden, zie je dat tie morgen wat stijfjes is, aan de lijn een paar dagen houden.

honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbelgoedgekeurde fokker

honden foto van Habbelbabbel

Gelukkig zijn pups net als kleineckinderen heel flexibel. Bezorgd zijn is goed hoor. Voor hetzelfde had ie wel wat en dat heb je nu gecheckt, dus goed gedaan!
Ik durf niet vertellen wat hier soms gebeurd, gaat tot nu toe altijd goed.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Puppy gevallen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^