De ChowChow heeft een nieuwe definitie.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Remie met sledehondenteam Silver linings

Wat ik nu dan hoorde in de trein, ik had de honden mee, en ik hoorde mensen praten over Blue. "Dat is een pitbull met veel haar.." Nu weet ik dat ze een korte neus heeft maar dit vond ik wel echt een goeie grap. Hetzelfde als Silver een border collie noemen. Haha zeg nou zelf, als je zoiets denkt zit je er wel heel erg naast:




Hebben jullie ook wel eens zulke gekke dingen gehoord over jullie hond? O-)

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers 3 doggies

honden foto van Patricia & de Musketiers

hihihi!

honden page profiel Ria Macho JamieRia Macho Jamiegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Ria Macho Jamie

Ze hebben mij een keer gevraagd of ik de vacht had geverft.  ;-) Omdat ze op dat moment zeker 4 kleuren haar had. Lhasa`s zijn net toverballen en kunnen dus echt verschillende kleuren tegelijk hebben.

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Vind dat idd wel een heeeeeel erg vreemde opmerking over een Chow Chow... ;-)

Onze Elphie wordt regelmatig een mini Afghaanse Windhond genoemd. En de Shelties natuurlijk mini Collies. En Ashley soms 'rat'.

Is die laatste vreemd genoeg voor je O-)?

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen 3 doggies

honden foto van Eurasier jongen

Hier sprak iemand over onze hond als ze aan haar man wilde uitleggen over wie ze het had,over die herder met die ontplofte staart.;-)

honden page profiel daisydaisy 3 doggies

honden foto van daisy

doelden ze niet op het karakter van de honden want ik zei vroeger ook vaak voor de grap tegen mijn buurvrouw en haar chiwahwah daar hebben we onze kleine pitbull ook weer.

honden foto van Remie met sledehondenteam Silver linings

Misschien, maar ik denk toch echt dat het om dr neus ging..

Silver wordt ook vaak een wolf genoemd, begrijp ik ook niet helemaal haha.

honden page profiel DogsDogs 3 doggies

honden foto van Dogs

Yup, wij liepen afgelopen woensdag over het strand in scheveningen, erg druk en heel veel honden! Nu liep ons vuilnisbakje lucky lekker rond te huppelen hoorde mensen achter ons prakeseren over wat het nou zou kunnen zijn...de een riep labrador, de ander zei een border collie, de een zei dat het wel op een duitse staande leek(?) het gekste was nog wel dat ze dachten dat er zoiezo husky in zat hahaha prima joh! 
Toen lucky nog klein was had ie wel wat weg van een lab maar nu ie ouder is echt niet meer, wij denken aan zn gedrag dat er iets van herder in zit maarja helemaal zeker? Haha

honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn 3 doggies

honden foto van Simone, Cody en Flynn

Cody werd toen hij een pup van 5 maanden was ook aangezien voor afghaanse windhond O-)

Voor de rest natuurlijk een collie.
En nu Flynn erbij is, is Cody een oude collie.

honden page profiel PhilippePhilippe 3 doggies

honden foto van Philippe

Ja dan heb je iets van ;-) ,ze hebben alleby wel een korte snuit maar volgens my moeten die mensen toch een bril of iets over honden-rassen leren . Ze verschillen toch wel vindt ik ,van uiterlyk alleen al en een pitbul ziet er niet uit als een teddybeer zoals de chow . Nuja toen wy onze hadden zeide ze die mensen hebben een leeuw thuis . Spytig dat ik toen nog zo jong was anders kon ik wel grappen van 'ja en hy heeft vandaag nog niet gegeten :-D '

honden foto van Remie met sledehondenteam Silver linings

Nou ja, als je erg onwetend bent zou het nog wel kunnen. Maar dat kunnen wij ons natuurlijk moeilijk voorstellen.

honden page profiel PhilippePhilippe 3 doggies

honden foto van Philippe

Nuja als je de pitbul een bondjas aandoet mischien lol . Mischien voor de volgende keer te antwoorden . :-D
Dat van Silver vindt ik dan nog wel leuk , de saarloos wolfshond hebben dat normaal ook . Die zyn dat half ,in de laatse 50-100 jaar gefokt .

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Bink is de Pitbull ;-) Ik vind het geen belediging dat hij aangezien wordt voor Pitbull, ik ben dol op Pitjes. Het jammere vind ik alleen, dat mensen daardoor al gauw afgeschrikt zijn.

Verder wordt hij ook wel eens aangezien voor schaap, al heb ik geen idee waarom. Muis is ook een bekende, varken horen we elke dag wel, en andere mensen zien hem weer aan voor 'kinderverslinder'. ;-) ;-)

honden page profiel PhilippePhilippe 3 doggies

honden foto van Philippe

Hannah :
dat van kinderverslinder komt mede van door de spytige slechte reputatie van de (pit-)bull generatie by sommigen & bepaalde mensen die nog spytig'er daar een ras van en er voor kopen .

honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks 3 doggies

honden foto van Nathalie, Harley & Mr. Deeks

Haha, wat een vergelijking!

Van Clooney wordt wel vaak gedacht dat het een Berner Sennen is..*krabt aan hoofd* O-)
Maar ik heb de meest wilde kruisingen al voorbij horen komen..
vanmiddag nog..een vrouwtje die noemde het een kruising met een hush puppy ;-)

honden page profiel Baasje van Floor! Baasje van Floor! 3 doggies

honden foto van Baasje van Floor!

aan mij werd vaak gevraagd toen Floor nog pup was: 'word dit een sint bernard?'.. uh, nee.. kooiker x toller;-)

honden page profiel KimberleyKimberley 3 doggies

honden foto van Kimberley

Tja, als je echt geen idee hebt worden mensen dus schijnbaar creatief? Haha!
Valt me sowieso op dat veel niet-honden-mensen toch heel veel behoefte hebben ergens een merknaampje (dus ras!) aan te moeten koppelen.
Zoals ook in het verhaal van Denice en Lucky al naar voren komt... Ik hoor ook op straat alleen maar de vraag wat is het? En als ik dan antwoord met: Geen idee, er zitten denk ik zoveel generaties kruizingen boven haar dat daar echt niks over te zeggen is... Dan nog krijg ik nog wel eens antwoorden in de trant van: Weet je het zeker? Ze lijkt wel heel erg op een chihuahua / whippet / herder? Vooral die laatste doet het hem... dan proest ik het bijna uit. Maar na 7 weken bijna dagelijks het wat-voor-ras-zou-het-zijn-gesprekken wordt ik het zelf toch wel een beetje moe :p Ze is gewoon een schattig klein ding, zonder rasnaam, deal with it ;-)

honden page profiel Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & AmayaMarloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya 3 doggies

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

achja, Nyx was laatst ook een bull terrier

Zolang wij maar weten wat onze hond is, dat is het belangrijkste ;-)

honden page profiel 3 doggies

Als ik met mijn Schotse Collie loop wordt ze vaak een leeuw genoemd, haha. Ik vind het orgineler dan; hey, daar heb je Lassie... Soms gaan kindjes ook grommen, ik vind het wel schattig. Maar ik stond in het begin ook wel even wennen dat mijn hond opeens een totaal ander dier was:-)

honden page profiel Caroline & Zoeri Caroline & Zoeri 3 doggies

honden foto van Caroline & Zoeri

Hihi dit heb ik ook al eens gehoord , een vriendin van me moest naar de dierenarts met haar hondje , en toen we aan de babbel geraakte met de dierenarts , kwam ter spraken dat ik een chow chow heb , en toen zij die dierenarts tegen mij nou dan heb jij een Chinese pitbull .... Vond ik wel een rare opmerking ?

honden page profiel SiberienneSiberienne 3 doggies

honden foto van Siberienne

" Tja, als je echt geen idee hebt worden mensen dus schijnbaar creatief? Haha!
Valt me sowieso op dat veel niet-honden-mensen toch heel veel behoefte hebben ergens een merknaampje (dus ras!) aan te moeten koppelen.
Zoals ook in het verhaal van Denice en Lucky al naar voren komt... Ik hoor ook op straat alleen maar de vraag wat is het? En als ik dan antwoord met: Geen idee, er zitten denk ik zoveel generaties kruizingen boven haar dat daar echt niks over te zeggen is... Dan nog krijg ik nog wel eens antwoorden in de trant van: Weet je het zeker? Ze lijkt wel heel erg op een chihuahua / whippet / herder? Vooral die laatste doet het hem... dan proest ik het bijna uit. Maar na 7 weken bijna dagelijks het wat-voor-ras-zou-het-zijn-gesprekken wordt ik het zelf toch wel een beetje moe :p Ze is gewoon een schattig klein ding, zonder rasnaam, deal with it ;-) "


Dan verzin je toch een ras? Wat dacht je van een 'poubelle' (frans voor vuilnisbakkie :-)

Mireille

Anoniem (Gast)

ik heb een japanse spaniel.. ze vragen nog wel eens of ,,het een pim fortuinhondje is"..ze bedoelen dus een cavalier king charles spaniel

honden page profiel chow chow Mickachow chow Micka

honden foto van chow chow Micka

Ach ja volgens een jongetje die bij zijn moeder achterop de fiets zat liep ik met een beer aan de riem hahaha... Ze vragen mij ook wel eens of hij op zijn snuit is gevallen omdat hij zo kort is dan zeg ik maar ja.... Nu is ie ook echt een keer van de trap gevallen toen hij klein was maar da's een heel ander verhaal. De kraamverzorgster was wel een beetje angstig in het begin vanwege zijn "gegrom", heb 2 dagen achter elkaar uitgelegd dat hij zo lekker knort als ie het naar zijn zin heeft of iemand vertrouwd en toen was het goed....

honden page profiel Miss CMiss C

honden foto van Miss C

laatst liep er een vrouw met haar dochter mij tegemoet en ze vroeg aan haar moeder; mam waarom heeft die mevrouw haar poes aan de riem ;-) hahah

Volgende forumvraag: Fotochallenge April 2014
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^