Maylo is echt een engeltje of is het toch een duiveltje?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Met Maylo gaat het eigenlijk heel goed, toen hij de eerste dag thuis kwam leek het wel dat hij hier al zijn hele leventje al geleefd heeft.

Al tijdens de autorit viel het me op dat hij niet één keer gepiept of gejankt heeft en halverwege is gaan slapen. Terwijl onze vorige hond Ziko de hele weg (en die was lang!!) gejankt heeft. Maar goed, dit is alleen maar positief omdat bij Ziko de autoritten erna echt hels waren. Piepen, janken, heel erg onrustig zijn om gek van te worden.

Toen we thuis waren met Maylo is hij gelijk op onderzoek gegaan met natuurlijk de eerste ongelukjes...kan gebeuren. Hij is nu hier een paar daagjes en is vandaag ook 8 weken geworden!

Hij is heel erg braaf in zijn bench, als we hem daar inzetten dan piept/jankt hij heel even (secondes) of helemaal niet en gaat hij zichzelf vermaken of slapen.

Ook als hij even in de bench moet als ik moet stofzuigen/dwijlen of naar boven moet is hij echt een modelhondje. Nu mag hij wel mee naar boven, maar als ik mijn make-up/haar of moet opruimen kan ik niet zo goed op hem letten. Ik ben dan veels te bang dat hij van de trap afvalt, dus dan liever beneden in de bench zodat hij ook leert dat hij alleen beneden moet blijven.

Vandaag gaan we ook voor het eerst met de auto even ergens naartoe, dus zijn eerste echte autorit. Natuurlijk wel in zijn bench, omdat we anders denk ik een vliegende Maylo hebben door de auto :-D .

Volgende week als hij 9 weken mag hij de eerste keer naar onze DA voor een inenting, we gaan nu naar een andere dan we bij Ziko hadden. Omdat de DA die we bij Ziko hadden ons gewoon niet serieus namen + ik had het gevoel dat ze vooral meer met geld incasseren bezig waren dan met de dieren zelf.Nu gaan we naar een DA die 5 meter verder zit dan onze vorige en hier hebben we zo'n positieve verhalen overgehoord!

Ik ben nu heel hard aan het lachen omdat Maylo ligt te slapen en hij heeft net voor de eerste keer echt geblaft...hij is aan het dromen ;-)

Nu het stuk waarom een duiveltje? Hij doet niks liever als hij aan het spelen is mij terroriseren. En dan bedoel ik als ik op de grond zit, dat hij met een rotgang eerst naar zijn voerbak rent dat met een rotgang terug en boven op mij springt. En poging doet om toch zijn tandjes in mij te zetten, wat ik niet toestaat omdat het gewoon echt pijn doet met die scherpe tandjes.

Ook de mandjes waar onze boekjes/kranten inliggen is niet meer veilig. Als hij zijn speeltje te pakken heeft dan springt hij er echt met een hop in en dan gaat hij die helemaal overhoop halen, hij wilde eerste al lekker die tandjes in de mandjes zetten, maar dat mag dus absoluut niet! Dus dat weet hij nu al dat hij die tandjes van hem er niet in mag zetten, hij likt de mandjes dan maar in plaats van.

Ook de kerstboom leek in eerste istantie niet veilig, maar de kerstballen hangen hoog genoeg hahahah. We hebben ook al bewust geen kerstdorp dit jaar omdat we anders een hele grote bewoner er in hebben.

Maar al om al gaat het vrij goed, ik kan niet wachten om op puppycursus te gaan met hem. Ik ga me nu aankleden/dwijlen en als hij wakker is en zijn plasje heeft gedaan gaan we een autoritje maken. :-D

p.s Hij slaap ook de hele nacht gewoon door!! ideaal toch?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Maylo is echt een engeltje of is het toch een duiveltje?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

We zijn thuis en meneer heeft het super gedaan! hij heeft de heen en terug weg braaf geslapen. Toen we terug gingen heeft hij even gejammerd de eerste 2 min en toen is hij lekker gaan slapen.

Ook waar we naartoe moesten was hij braaf, ik had een extra sjaal meegenomen omdat het best koud buiten is en ik hem daar in kon wikkelen.

Hij is momenteel knock-out en als hij wakker wordt plasje doen en dan krijg hij zijn eten en dan zal hij wel zin hebben om te spelen.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Wat leuk al die verhalen over Maylo. Ga je al met hem naar de puppyklas?

Groet,Monique

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

" Wat leuk al die verhalen over Maylo. Ga je al met hem naar de puppyklas?

Groet,Monique "



Hahaha ja hij gaat naar puppyklas, moet ook wel bij hem. Het is echt een duveltje

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Maylo is echt een engeltje of is het toch een duiveltje?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Dat ligt toch zóó lekker!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^