Welk commando willen jullie nu?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel WilmaWilma

honden foto van Wilma

Tja, de hondenschool is weer in volle gang en Bassie traint zich weer een versuffing. Samen met mij. Hij sjokt als het commando: voet wordt gegeven. Bij hem komt het niet op de minuut aan. Mag zelf wel wat later.

Naast is hij even kwijt. Er zit meer dan een meter ruimte tussen mijn been en zijn eindelijk neergeplofte bibs.

Vaksturen vindt ie geweldig. Hij neemt een ruime bocht over het veld en torpedeert zijn lijf net in het vak. Ach, als je over veel fantasie beschikt kun je er nog een rechte lijn uithalen.

Barca is een meester in het commando: AF, hij ligt al voordat ik hem dat commando geeft en wat hem betreft mag het daar bij blijven. Hij ligt ook zo royaal he.

Na afloop mogen we het commando: VRIJ geven en dan sleurt hij mij super enthousiast van het veld. In zijn beleving is vrij ook echt vrij.

Nu hebben wij sinds kort een nieuwe knuffelbeer voor hem. Kwam onze zoon mee en die gaf dit aan Barca. Voordat ik kon ingrijpen noemde onze zoon die knuffel: KOOS.

Dat, zo kon ik al inschatten, was niet echt een slimme keus. Barca haalt zijn Winnie de poeh, als je daarom vraagt. Maar met KOOS hebben wij sinds kort wel wat moeite.

Dat komt omdat er hier een poes rondloopt die DOOS heet. Kan er niks aan doen, het beessie in nu eenmaal een muts van een poes. Helaas voor Doosje....gaat het commando Koos nog niet zo best.

Als wij dus het commando Koos geven dan gaat Barca op zoek naar Doos die lekker op de bank ligt te maffen en beslist niet is gechameerd, van Barca zijn natte neus. Kan mij daar wel iets bij voorstellen. Maar goed, Barca wil in dit geval ook zijn beste pootje inzetten en wil Doos ophalen. Doos spurt door de hele kamer met een te enthousiaste Bassie achter zich aan. Het is een komisch gezicht. Doos die de 6 jaar al ruim is gepasseerd en van haar rust wil genieten, tegenover een Bassie die toch echt zijn Koos naar het baasje wil brengen. :-))

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Welk commando willen jullie nu?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel 3 doggies

Haha, arme Doos...
Leuk verhaal, Wilma, ik zou 'Koos' toch maar even omdopen...

Onze Border Collie Kincraig, die helaas niet meer hier woont, kende ook al zijn speeltjes bij naam. Hij had een schaapje en als ik vroeg: "Waar is je schaap?" dan ging hij het hele huis door, op zoek naar het schaap. Op "Bèèèh!" deed hij het trouwens ook. Heel komisch om te zien. Je zág hem denken en dan ging ie!

honden page profiel SarahSarah 3 doggies

honden foto van Sarah

Whahahahahaha Wilma,

Ik moet echt naar mijn werk gaan vertrekken maar ik zag je verhaal staan en moest en zou het nog ff lezen. Ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Lach me hier een deuk. Arme Doosje of Koosje of Doosje, haha, ja, als je het nu niet meer weet. Hahahaha, echt een zalig verhaal, al zal doosje daar waarschijnlijk anders over denken.

Groetjes van ons
en nu snel wezen anders kom ik nog te laat.

honden page profiel joke&taatjoke&taat 3 doggies

honden foto van joke&taat

Hoi wilma
Wat een geweldig verhaal zeg .Wel zielig voor doosje .Maar het zal best wel moeilijk worden als koosje om gedoopt moet worden in een andere naam .Ik moest wel vreselijk lachen toen ik het las wat heb je toch een pracht hond .
Groetjes joke en taat

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Margje & Biko

whahaha, leuk verhaal!!

Biko is echt een hond, maar als ik zeg pak ... dan gaat hij om zich heen staan kijken.. en hij zoekt ook met zijn ogen ipv zijn neus!!
Loopt dus vijftien keer langs muis of krokodil :-D

Zijn vorige baasje heeft een blauwe maandag met hem op speuren gezeten. Ik begrijp heel goed waarom dat geen succes is geworden :-D

Misschien is Koos wel erg lachen, maar moet ie toch maar een andere naam krijgen. Voordat Doosje wraak gaat nemen ;-)

Veel plezier!

Margje

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Welk commando willen jullie nu?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^