wat zouden jullie doen? erg van slag...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel esther esther

honden foto van esther

Ik neem aan dat je mij bedoeld met een van degenen die geen advies geeft en je post opvat als kritiek naar je instructrice .....; )

Met alle respect hoor, maar het * ik vraag advies en uit geen beschuldigingen * gaat toch niet helemaal op.....
Lees je eerste post nog maar eens goed Ashley.....
Daar staan toch echt nogal wat beschuldigingen in....

Daar word niemand blij van, en is m.i weinig opbouwend.... Ik hoop dat jullie er samen uit komen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "wat zouden jullie doen? erg van slag..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

LaBello (Gast)

Hallo Allen,

Een topic openen voor advies moet altijd kunnen lijkt mij.


Wel vind ik het jammer om te zien dat hier maar de halve waarheid wordt verteld. Zelf was ik ook aanwezig bij deze wandeling en is het mij ook opgevallen dat de reu waarover gesproken word wel degelijk meerder keren op andere honden aan het ''rijden'' was. Op het moment dat de trainster ingreep was de reu een andere hond aan het ''berijden'' in mijn ogen dus ook een normale correctie. Trainster heeft meerdere keren gezegd tegen de baasjes dat zij hun hond in bedwang moesten houden en anders moesten aanlijnen. Zij negeerden dit volkomen en nadat de reu weer een pup ging berijden werd er van een afstand gegooid met een riem die niet eens in de buurt kwam van de hond. 
Tijdens deze wandeling, die naar mijn inschatting op een normaal tempo werd gelopen, is mij opgevallen dat een volwassen hond (de reu waarover gesproken wordt) meerdere malen kleine pups van mede cursisten maar ook van vreemde honden berijd en hier niet voor gecorrigeerd wordt door de baasjes. Ook liet het baasje van de reu onrespectvol gedrag zien tegenover de trainster.

Als je antwoord of advies wil hebben op een hulpvraag, vind ik wel dat je het hele verhaal erop moet zetten, ongeacht of de hondenschool wel of niet genoemd word. Ook kan  ik bergrijpen dat de trainster zich aangevallen en vervelend voelt helemaal omdat hier maar de halve waarheid word verteld.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Op slot voor overleg

wie de schoen past trekke hem aan (Gast)

Beste TS,

Ik lees met verbazing hoe 1 iemand waarschijnlijk onbewust een heleboel mensen op jut. Ik snap het ook niet, in je 1ste bericht gooi je met van alles en nog wat, is dit feitelijk zo of zie jij het zo?

Daarnaast zie ik een heeeeeeeleboel mensen die iets gemeen hebben met een klok en een klepel....(ik weet ook niet helemaal meer hoe het spreekwoord ging......O-)) hoe kan je nu advies geven over iets waar je de helft maar van weet? namelijk alleen de kant van TS?

Ts: Hoe oud ben je? Is al dat advies nu echt nodig via een forum, waarbij je jezelf laat bevuilen door anderen? of kan dit op een volwassen manier? Ik begrijp uit alle berichten dat je al eerder een aanvaring hebt gehad, waarom ben je toen niet gelijk naar een andere hondenschool gegaan, kennelijk is het zo slecht niet.....anders was je gelijk wel weg geweest.

@nathalie: ik weet niet wat er gebeurd is, heb ook enige ervaring en ik kan best begrijpen dat je soms een hond moet laten schrikken om iets gedaan te krijgen....en ik kan niet geloven dat er een riem naar het hoofd van een hond gegooid wordt, tijdens een wandeling waarbij nog meer cursisten lopen....Het geeft het zelfde effect als een keer erg hard FOEI roepen wanneer je hond iets niet mag........

Ik zou zeggen, ga allen rustig door met deze mooie soap, hoewel ik begrijp dat de betrokken al een schikking heeft gedaan....dus ik zou dan zeggen....klaar en een verspilling van tijd....maar ja leed vermaak is het leukste wat er is toch???

groeten,

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Het forum is niet bedoeld om publiekelijk conflicten uit te vechten over zaken die buiten het forum plaatsgevonden hebben. Het moderatorteam en de forumleden hebben hier geen betrokkenheid en ook geen stem in. Dit is dan ook de reden dat dit topic defintief op slot gaat met het advies aan de Topic Starter en de hondenschoolhoudster om dit buiten de spotlights nog eens door te praten en hopenlijk komen jullie er samen uit.

@Topicstarter, we kunnen ons voorstellen dat je deze ontwikkelingen niet hebt overzien, maar dit is wel een mogelijk gevolg als je klachten over een derde op een openbaar forum plaatst en hiermee hopelijk een ervaring dat voorzichtigheid geboden is in dit soort dingen.

@Nathalie, de gastfunctie is niet bedoeld om jezelf bij te vallen.
Zou je hier in het vervolg rekening mee willen houden?

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 01 december om 22:27 --

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "wat zouden jullie doen? erg van slag..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Een heerlijke wandeling
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^