Voor Gina

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Inge, baasje van Gina, Flynn en WobbeInge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe

honden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe

Voor Gina ;-)

Het is alweer 8 maanden geleden dat je bij ons kwam.. een klein wit pluizig bolletje met twee reusachtige oren. Wat wat je schattig! We sloten jou dan ook meteen in ons hart en hoorde er vanaf dat moment helemaal bij.

Ons leven stond in een klap op zijn kop. Het hele huis lag vol met hondgerelateerde spullen. Bench midden in de kamer, voerbak, waterbak en om de twee stappen struikelde we over een hondenspeeltje. Een hoop slapeloze nachten en dat kwam eerder door mij dan door jou. Je piepte nauwelijks en ging iedere avond braaf slapen. Ik was daarintegen ieder uur wakker om te kijken of alles nog wel goed met je ging.

Ieder half uur stonden we samen buiten en wanneer je dan eindelijk je plasje had gedaan werd je uitbundig toegejuicht.

De eerste weken waren we iedere minuut samen maar na een tijdje moest er ook weer gewerkt worden. Langzaam hebben we je laten wennen aan het alleen zijn. Dit deed je ontzettend goed en oh wat waren wij trots. Gelukkig ben je bijna nooit alleen, want wanneer wij beide werken staan mijn ouders voor je klaar en mag je daar een dagje gaan spelen met de katten.

Mijn plekje op de bank werd al gauw ons plekje op de bank. Wanneer ik thuis kom van een drukke werkdag nestel je jezelf lekker bij me op schoot en val je tevreden in slaap. Van zulke momenten kan ik echt genieten.

We schreven ons in voor een puppycursus en we hebben hier samen veel geleerd. Onze band werd steeds sterker en al snel had je de zit, blijf, hier en af onder de knie. Jij als kleine hond deed het absoluut niet minder dan de grote honden en dit maakte me stiekem toch weer trots.

Maar er waren ook beren op de weg. Die beren waren voor jou de andere honden. Wat was je bang en onzeker wanneer er andere hondjes in de buurt kwamen. We hebben hier samen heel hard aan gewerkt en dit gaat dat ook steeds beter.

Er volgde nog vele mooie momenten. Samen voor de eerste keer zwemmen, naar het strand, rennen door het bos. De eerste keer dat je zonder riem mocht was spannend maar ook vreselijk leuk. We doen zoveel leuke dingen samen en ik geniet van ieder moment.

Ik weet zeker dat er nog heel veel meer mooie momenten gaan komen want wij kunnen en willen jou absoluut niet meer missen ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Voor Gina" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Annika & BinkyAnnika & Binky 3 doggies

honden foto van Annika & Binky

Aangezien Gina niet gaat reageren, reageer ik ;-)
Wat een heerlijk verhaal. beetje een verhaal hoe het met onze Binky is gegaan, alleen is Gina ouder volgens mij O-)
Super dat het zo'n lekkere kroelhond is en dat is genieten!!;-)
Het allerleukste vind ik, dat als je dan thuiskomt na het werk of gewoon ff weg ben geweest dat je wordt afgelebberd tot aan je oren...mmmm en dan die staart, die kwispelt er haast af!!
Top!

honden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe

Bedankt voor je leuke reactie ;-) Volgens is Gina inderdaad iets ouder dan Binky, ze is nu 10 maanden.
haha ja dat knabbelen aan oren komt mij hier bekend voor, dat doet Gina ook altijd. Zo lief vind ik dat;-)
Net ook weer.. ik heb late dienst gehad en ben net pas thuis. Gina en vriendlief lagen al in dromenland maar toen ik zachtjes de slaapkamerdeur opende wist ze niet hoe gauw ze in mijn armen moest vliegen. Nu zit ze nog even bij me.. en dan kijkt ze me aan met die lieve dromerige oogjes alsof ze denkt oohhh vrouwtje wat hou ik toch van jou hihi:P

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wat lief, een ode aan Gina, en dan ook nog een hartje in het zand gemaakt, voor dr. als ik zo lees ben je dol verliefd en gelukkig met Gina. :-D


voor jullie twee, een lang gelukkig leven saam. :-D

honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu 3 doggies

honden foto van Ziva †, Bullie †, en Bandhu

Dat is toch super, zoals je over haar schrijft, straalt de leifde er af! :-D

honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu

honden foto van Ziva †, Bullie †, en Bandhu

moet liefde zijn natuurlijk! ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Voor Gina" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: De vraag maar raak hond Deel 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^