Am Stafford

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Wij hebben 2 katten en willen graag een stafford teefje (pup) kopen. Gaat dit goed samen of is een stafford niet handig met katten?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Am Stafford" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Anneloes, Fleece addictAnneloes, Fleece addict

honden foto van Anneloes, Fleece addict

Hoe veel hebben jullie je al verdiept in honden (staffords)?

Een hond moet je gewoon aanleren met katten om te gaan. Dat is niet rasspecifiek. Pups kun je over het algemeen prima leren samenleven met katten. Belangrijk is dat de katten altijd een plekje hogerop kunnen zoeken als ze de pup zat zijn.

honden page profiel GosiaGosia

honden foto van Gosia

Vrienden van ons hebben deze combinatie. Gaat heel goed samen... gewoon de pup laten spelen en wennen aan/met de katten.

honden page profiel Love is a four-legged wordLove is a four-legged word

honden foto van Love is a four-legged word

Zijn de katten wel gewend aan honden?

honden page profiel debbiedebbie

honden foto van debbie

wij hebben een amstaff pup vn 11 weken een malthezer van 3 jr en ja ja een poes van 10 maanden en de poes en pup zijn echte maatjes spelen leuk je moet ze gewoon an elkaar laten wennen

honden page profiel Iris + Shira! en Bibi!Iris + Shira! en Bibi!

honden foto van Iris + Shira! en Bibi!

Heb geen verstand van staffords maar denk dat het wel kan zolang de katten een veilige plek hebben waar de pup niet kan komen. Krabpaal ofzo met een hoog zitje. Dan kunnen zel zelf bepalen of ze zin hebben in de pup of niet.

Let er wel op als je een pup gaat kopen dat je dat niet bij een broodfokker doet...(deze verzinnen van alles om een goede indruk te maken, maar trap er niet in!) de pups worden hier niet gesocialiseerd en kunnen op latere leeftijd problemen krijgen, ook met de gezondheid. Vaak mag je de moeder niet eens zien.

Heb je al een fokker op het oog? Misschien kunnen wij je hier adviseren? Of misschien zitten er in het asiel wel pupjes, regelmatig komen daar zwangere staffies binnen. Veel plezier met de aanschaf van je pup!

honden page profiel Christien&ChelseaChristien&Chelsea

honden foto van Christien&Chelsea

Denk zeker wel dat dit goedkomt, vooral omdat je de katten al heb dus die zullen de baas zijn over de pup omdat het hun territorium is.. Maar dit zeg ik dan omdat het nog een pup is he, als ik ergens thuiskomt en er zit een kat bovenin de krabpaal word Chels gek..

Ik heb toevallig een topic geopend over hoe je een hond en een kat aan mekaar zou kunnen laten wennen, en ze zeiden dat je dan 2 benches moet nemen, de kat in de ene en de hond in de andere, en dan de benches bij mekaar zetten en zo een paar uur laten staan, zo kunnen ze rustig aan mekaar wennen.. Eerst zal er wat protest zijn maar ze worden vanzelf rustiger..

honden page profiel I love dogs ! I love dogs !

honden foto van I love dogs !

Als jij je hond neemt als pup zou het geen probleem moeten zijn, Heb zelf ook een kruising staff en een poes gaat prima hoor... Alleen de poes met even laten weten dat het haar territorium is.

honden page profiel ..

honden foto van .

opzich is iedere hond vooral als je deze als pup in huis neemt, en je katten al thuis zijn. prima aan te leren om goed met de katten om te gaan. 


De hond van me vriend een engelse staff vind katten t einde en wil het liefst met ze spelen, terwijl ,mijn 2 jagertjes ze rauw lusten. ondanks ze beiden goed gesocialiseerd zijn met katten. Zo zie je maar weer hoe verschillend het kan zijn ;-)... 

Als jullie de tijd nemen om  het rustig aan te leren en te begeleiden voorzie ik geen problemen in hond en kat die samen leven ;-)

honden page profiel Chre & Djago & Anisa & ElvisChre & Djago & Anisa & Elvis

honden foto van Chre & Djago & Anisa & Elvis

Natuurlijk kan dat! Je zou het zelf wel constant moeten sturen. Hier 2 pitbulls en een kat. Gaat prima samen en ze doen echt alles met elkaar.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Am Stafford" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Wat zou ik doen...?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^