Twee logee,s Lobke door het dolle.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Vrienden van mij hebben een auto ongeluk gehad liggen beide in het ziekenhuis, omdat ze alleen opaen oma als familie hebben zijn de poedeltjes bij mij de twee kinderen zijn bij opa en oma. Lobke vind het heel leuk. maar voor Vlaai is het minder die bivakkeerd nu in de voorkamer , de poedeltjes zijn veertien jaar bijna volgende maand. ze jagen dus katten dat is hen geleerd bij hun eerste eigenaar die had een voliere . ze gaan in een reisbench voorop de scootmobiel en lobke op het plateau mee naar het park daar kunnen ze lekker hun gang gaan om de beurt een aan de riem de ander los om de beurt ze blijven heel dicht bij elkaar en lobke ook . wel een gedoe als Vlaai gaat miauwen maar de poedeltjes zijn gewend aan de bench dus laat ik Vlaai dan even vrij rondstruinen . Lobke gaat naast de bench liggen. vanmiddag gaat mijn buurman de poedels uitlaten en vrijdag als ik dus weg moet gaan ze naar de buuurman wel zijn we bezig voor een andere opvang maar het gaat tot nog toe goed met hulp komen we die weken wel door groeten Hein.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Twee logee,s Lobke door het dolle." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Top van je Hein...., twee anti-poezen-poedels opvangen voor mensen in nood ;-)


Arme Vlaai, maar zolang je ze goed gescheiden kan houden, en Vlaai zo af en toe het huis heeft als de poedels in de bench zitten, heb je het toch goed opgelost ;-)

De baasjes zullen je vast erg dankbaar zijn.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Dat is heel sjofel van je dat je 'pension' aanbiedt!

Met Vlaai in huis geen sinecure, maar ben er zeker van dat jij alles in goede banen leidt.
Super van je Hein!

Veel sterkte en beterschap voor de baasjes!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hein........ :-D :-D ik heb je een vraagje gesteld, dat lees je wel. hahahahaha

enne wat ben je toch een goeierd he, liever de honden dan de kids. hahahaha

honden page profiel Petra, baasje van GuinnessPetra, baasje van Guinness 3 doggies

honden foto van Petra, baasje van Guinness

Respect Hein!

Nog druk bezig met je gezondheid lees ik in verschillende topics, maar toch klaarstaan voor mensen in nood!
Kanjer!

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ja anders had ik rwee kinderen opmoeten vangen en daar heb ik geen plaats voor deze mensen doen zoveel voor mij dan kan je geen nee zeggen. en met hulp van de buren gaat het allemaal prima Vlaai loopt nu weer los en sliep zelfs boven op de bench de poedeltjes keken even raar en blaften maar ik zei nee toen waren ze stil hou wel het deurtje dicht en straks als Vlaai eten krijgt en weer in de voorkamer is gaat het deurtje open , de eigenaren hebben weken lang voor mijn cavia,s gezorgd toen ik in het zieken huis lag nu heb ik alleen nog Vlaai en Lobke en ben heel te vree met hoe alles hier draait, zondag komen de twee kinderen hier tot zondag avond gaan we met de hele Bubs naar het strand van hoekvan holland als het droog is de buurman rijd je moet elkaar helpen waar nodig is heb ik van mijn ouders geleerd , we komen er wel uit. Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Zojuist komen er tweelammetjes binnen buurman heeft de twee ragebollen geknipt ze zien er weer mooien fris uit Lobke wist even niet wat ze zaf die dacht weer twee andere er bij en ging zelfs in de bench kijken nou Lobke twee erbij gaat nog maar geen vier hoor . het gaat goed ze liggen opde bank met zijn drieen en Vlaai loopt los in de kamer ze kijken niet eens . hou het wel in de gaten laat ze niet alleen met elkaar het is wel een herrie ze snurken alledrie om het hardst . groeten van Hein. Lobke blackie en trix en Vlaai .

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Krijgen de baasjes nog een leuke verrassing als ze weer beter zijn! Supersjieke poedels!


ps; hoe gaat het met je vrienden in het ziekenhuis? Valt het een beetje mee met de verwondingen?
wens ze beterschap he!

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

super Hein! dat je dit doet voor die mensen en ook super van je buurman ;-)

hopelijk valt het allemaal een beetje mee voor je vrienden en kunnen ze snel de draad weer oppikken.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

De baas is nog een tijdje zoet zit met een gebroken been en rugletsel de bazin is nu thuis maar is toch behoorlijk aan geslagen opa en oma zijn nu bij haar in huis en de kinderen voorlopig blijven de hondjes nog hier gaat heel goed zelfs met vlaai die heeft zoiets van oh twee hondjes erbij zal wel goed komen hij ligt constant bij of opde bench en vanavond hebbeb ze allemaal op de bank gelegen had zelf amper plek blackie en trix doen niet lelijk naar vlaai dus we gaan de goede kant op vlaai loopt ook niet weg voor honden dat scheelt en ik ben de baas natuurlijk . nee dit komt allemaal goed heb het idee dat lobke er het meest last van heeft dat de poedels van vlaai zoveel aandacht krijgen groeten Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

overal dieren behalve in de keuken, black en trix hebben geen oog voor vlaai die heeft het zelfs druk met oren wassen ook de oogjes worden schoongelikt het gaat heel goed .alleen buiten is vlaai een kat die net als de buurkatten weggejaagd moet worden dus vlaai in de achtertuin en de honden in de voortuin . ik heb het er druk mee maar ben blij dat er geen mooord partijen ontstaan gekke vlaai wind alle honden om zijn poten groeten Hein.

honden page profiel Lo&SoLo&So 3 doggies

honden foto van Lo&So

Sterkte Hein!

Ik heb vorig jaar 8 weken op een poedel gepast.
Daarna kon ik zelf bijna het gekkenhuis in. De poedel hier kon overigens wel heel goed met de katten overweg, maar ik lees dat dat bij jou ook al beter gaat.
Maar jee, wat was de mijne druk en blafferig.
Ik heb niets tegen het ras poedel, maar ben erachter gekomen dat het niets voor mij is.
Wat ik ook deed met het monster, hij was niet moe te krijgen.
Ik houd van luie honden, tenminste in huis, buiten mogen ze knallen en daar krijgen ze ook alle gelegenheid voor.
Gut als ik er aan terug denk krijg ik weer een rooie kop zeg hahaha, ik heb een poedeltrauma opgelopen ;-)

honden page profiel Amélie†Amélie† 3 doggies

honden foto van Amélie†

Toppie Hein! Super dat je dit doet. ;-)
Kan me voorstellen dat het wel 'volle bak' is, en arme Vlaai die elders zijn domicilie moet zoeken, maar goed..het is maar tijdelijk!

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ik doe dit niet alleen hoor s,middags gaan ze naar mijn buurman tot een uur of zes dan komen ze bij mij terug Vlaai is helemaal zot en de poedeltjes accepteren hem in huis buiten niet daar worden alle katten nagezeten althans aangeblaft met een kort en krachtig nee is het over. ze worden volgende maand 14jaar en zijn verder geen blaffers ze slaan ook niet aan als de bel gaat dus daar ben ik blij om. mijn buurman heeft jaren poedeltjes gehad en is er gek mee als ze om zes uur terug hier komen vallen ze in slaap moet ze wakker maken om te plassen het zijn rustige bejaarde ouwetjes en luisteren perfect zondag komen de kleine baasjes gaan we naar het strand als het droog is ben benieuwd hoe dit gaat de buurman rijd we gaan genieten groeten Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Vandaag om 13uur worden de logeee,s opgehaald de kinderen zeuren mama gek ze missen de hondjes enorm. morgen mag het baasje naar huis dus dat word afzien daar gelukkig blijven opa en oma helpen en ja ik had met plezier samen met mijn buurman voor die twee willen zorgen maar goed het zijzo . nu liggen er vier dieren teslapen op de bank Lobke daarnaast Blackie Dan Vlaai en daarnaast meer tussen de poten van Vlaai Trixie zal ze missen en de buurman helemaal die haalde ze s,middags op om er mee te wandelen hij hoorde het gisteren en zei hoe kom ik nu mijn tijd door nu wil hij Lobke uitlaten ik heb hem gezegd dat dit goed is maar niet een helemiddag we zien wel . heb gekeken op asiel site,s of er niet een oud poedeltje voor hem opstod maar nog niets gevonden ga maar eens even de honden uit laten en daarna een boterham eten medicijnen nar binnen werken en dan op de bank hangen met vier dieren slijt de bank ook eens een keer groeten Hein.

honden page profiel BonitaBonita 3 doggies

honden foto van Bonita

Ha Hein wat leuk dat de buurman zo enthousiast is over de hondjes en wie weet kan hij wel een poedeltje of ander oud hondje uit het asiel halen en nog een topleven geven!

Zal voor Vlaai en Lobke ook wel wennen zijn weer zonder de logees!

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nou vlaai heeft het zoeken opgegeven Lobke keek rond zes uur op en liep naar de deur gisteren ook maar er kwamen geen poedeltjes ze heeft een tijdje zitten wachten en toen ze buurman weg hoorde gaan en er geen poedeltjes kwamen is ze gaan mokken in haar mand ze missen dus wel degelijk hun vriendjes en ik ook . was een hoop werk maar wat had ik het naar mijn zin. loop nu zelf oook van gooh stil hier .maar goed de poedeltjes zijn weer in hun gezin en dat hoort ook zo maar als ze morgen bellen hein wil je opze passen zeg ik volmondig Ja . nu oook geen strand zondag , maar het is nu toch te koud we moeten nu ons zelf weer vermaken haha groeten Hein.

honden page profiel Petra, baasje van GuinnessPetra, baasje van Guinness 3 doggies

honden foto van Petra, baasje van Guinness

Ja Hein, je raakt zo snel gewend aan die geweldige maatjes!

Maar ik denk dat de poedels jullie ook missen hoor! Ondanks dat ze blij zijn met hun eigen gezinnetje ;-)

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Toch een beetje jammer dat de logees weer vertrokken zijn...het is een hele drukte, maar zoals jij het schreef was het nog best te overzien en gezellig!

Leuk dat de buur nu ook gebeten is door het poedelvirus!

Ach Hein, dan kun je vanaf nu weer lekker met Vlaai en Lobke je bank verslijten...goed adres.

Het gaat dan toch de goeie kant uit qua herstel met je vrienden?;-)

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Met zijn vrouw gaat het goed,maar hij zelf ligt opbed, mijn buurman heeft zo,n 30poedels gehad . woensdag gaan we een zwart poedeltje ophalen . mocht niet eerder weg omdat ze net gesteriliseert was dus krijgt Lobke een nieuwe vriendin s.avonds en s,nachts, dan is de buurman in het verpleeghuis bij zijn vriendin. dit poedeltje is bekend is van een helaas overleden kennis geweest , katten gewend dus verwacht geen problemen , de katten zijn wel door de familie opgenomen maar voor een hond was geen plek/ we kijken er naar uit. heb altijd minimaal twee honden gehad en de hond is van buurman we lossen dit gewoon zo op mijn buurman is nog zeer goed terbeen en behoorlijk kras dat komt allemaal goed . groeten Hein.

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z 3 doggies

honden foto van mary S&A&Z

Hein......;-)

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Leuk Hein....., een deeltijd Poedel..., wat een geweldige oplossing ;-)

honden page profiel SaraSara 3 doggies

honden foto van Sara

Lees ik het nu goed, ga je een poedel delen met de buurman?
Lijkt me een super oplossing, hondje heeft een thuis, de buurman weet weer wat te doen in de loop van de dag en Lobke en jezelf hebben er een vriend(in) bij. Super! ;-)

honden page profiel Petra, baasje van GuinnessPetra, baasje van Guinness 3 doggies

honden foto van Petra, baasje van Guinness

Dat is leuk nieuws Hein! Zowel voor Lobke, Vlaai, de buurman en jou!

Ik ben benieuwd hoe het gaat, maar dat komt goed!
Fijn dat je het zo goed met je buurman kunt vinden en dat je samen lekker kunt zorgen voor elkaars hondjes.

En gelukkig gaat het ook steeds beter met je vrienden! Dat is leuk nieuws om het weekend mee te beginnen!
Veel plezier woensdag!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Twee logee,s Lobke door het dolle." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Voor het eerst barfen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^