Luna is uit logeren......getver!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lunaloverlunalover

honden foto van lunalover

Luna is vanavond opgehaald door een neef die een paar dagen op haar gaat passen aangezien we morgen voor familie bezoek naar het buitenland gaan.Getverderrie ik mis haar nu al! Nooit zo bij stil gestaan dat ik een hond zou missen in die zin maar Luna is echt ZO'N speciaal beest dat het lijkt of mijn hart eruit gerukt is.
Ik probeer er maar niet teveel aan te denken want mijn neef kan heel goed met honden overweg, woont bij een groot bos en kent Luna maar toch, wij zijn de derde baasjes van Luna en ik zou het zo erg vinden als ze denkt dat ze weer weggedaan is. Ik weet wel dat een hond die gedachtes niet heeft hoor en dat dat in mijn hoofd zit maar ik zie daar dan gelijk ook haar mooie zielige koppie bij.
Ik was gisteren naar een concert van Doe Maar en toen ik terug kwam zei mijn vriend dat Luna om me had zitten huilen.... PFOEEEEE even doorzetten maar!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Luna is uit logeren......getver!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel melosssmelosss 3 doggies

honden foto van melosss

Even doorzetten inderdaad, na een paar dagen zie je dat lieve snoetje weer en oohhh wat zal ze blij zijn. En jij natuurlijk ook. En wat je zegt inderdaad, ze zal vast niet de gedachte hebben dat ze weer weg is gedaan, zeker niet als je haar al alle liefde geeft die je hebt :-) even volhouden nog!!

honden page profiel esther esther 3 doggies

honden foto van esther

Oh vreselijk...ik ken dat gevoel wel... ;-)
Ik vind het verschrikkelijk om ze weg te moeten brengen, al is het maar voor even...
Toen we vorig jaar op vakantie gingen heb ik zitten huilen als een klein kind.. O-)

Ik hoop voor jou dat de dag morgen voorbij vliegt... ;-)

honden page profiel Amélie†Amélie† 3 doggies

honden foto van Amélie†

Oei! Kan me helemaal voorstellen hoe je je voelt..wat een zorgen kun je dan hebben hè? ;-)
Inderdaad maar even kiezen op elkaar. Het scheelt al om te weten dat Luna het goed heeft bij je neef.
Dat proberen in gedachten te houden, je bij voorbaat al verheugen op een superblij hondje als ze weer terug komt, en verder gewoon proberen te genieten van je uitje!
Slaap lekker!

honden page profiel lunaloverlunalover

honden foto van lunalover

Ik ga heel stoer zijn en doorbijten. Vandaag was toch al een moeilijke dag vanwege familie gedoe, kom ik thuis na een lange reis moet ik mijn hond gedag zeggen.... BAHHHHH!

Normaal als ik haar koppie alleen al zie wil ik haar al dood knuffelen dus als ik haar volgende week weer zie denk ik dat er een erg platte labrador over blijft want ik ga haar zo hard knuffelen dat ik haar vast plat ga knuffelen!
Toen we Luna kregen was ze helemaal niet gewend aan knuffels (en spelen), sinds kort ligt ze naast me op de bank met haar koppie stijf tegen me aan gedrukt. Ik weet zeker dat jullie snappen wat ik bedoel, het duurde haar 4 maanden om gewend te raken aan knuffels en om zichzelf over te geven eraan en nu sturen we haar weg om te logeren. Het voelt helemaal niet lekker maar het gaat lukken hoor!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Luna, vind het vast ook gezellig hoor, uit logeren. alleen jij vind het naar om Luna af te moeten staan.

het is maar voor even, net als kinderen, zijn ze weer blij dat je terug komt, en jij ben dan weer ontzettend blij met je Luna.

even je gedachtes toch naast je neer leggen wat Luna betreft. ze heeft het goed bij je neef, en gezellig, geloof me maar. als iemand op een hond even moet passen, wordt tie tot de grond lekker verwend. :-D

honden page profiel lunaloverlunalover

honden foto van lunalover

Ik ga straks de neef maar eens even bellen om te vragen hoe het gaat. Ik weet dat het gewoon in mijn hoofd zit en dat Luna het goed zal hebben. Bedankt voor alle "harten onder de riem". Het was gisteren echt een vervelende dag voor me in vele opzichten maar nu gaan we ons maar lekker verheugen op een tripje naar engeland! "mantra".......Luna maakt het goed en is happy....... ZENNNNNN (LOL).

honden page profiel MBXMBX 3 doggies

honden foto van MBX

Misschien overdrijf ik wel heel erg want als ik maar een paar uurtjes weg ben mis ik Buddha al O-)
Dus ik snap je heeeeel goed!
Laatst ging ik een dagje met een vriendin weg en ik heb om de 2 uur mn vriend gebeld hoe het ging. HIj werd helemaal knettergek van me hahaha

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

owww ik herken je gevoel helemaal... 


als ik de honden al voor een dagje weg moet brengen dan mis ik ze al onwijs. Vooral de laatste keer dat ze een dagje bij me ouders bleven, begon Gaya te piepen toen ik weg liep. was dat me vriend me mee nam anders was ik zo weer omgedraaid en had ze beiden mee genomen O-) 
ondanks dat ik weet dat ze het goed hebben lijkt het wel alsof je een deel van je zelf achterlaat. 
net als mandy sms ik dan regelmatig om even te horen hoe t gaat ... tot vervelends aan toe voor de oppas die dag O-)

Weet zeker dat luna het super gezellig heeft bij de oppas en ga lekker genieten van je tripje naar Engeland ;-)

honden page profiel lunaloverlunalover

honden foto van lunalover

Dank jullie wel voor alle fijne woorden, het is zo fijn dat de mensen hier het snappen. Het is inderdaad of je een stuk van jezelf achterlaat. Ook mijn vriend heeft het er lastig mee.

Ik heb net mijn neef gebeld, Luna heeft niet gehuild en ook vannacht heeft hij haar niet gehoord. Ze lag lekker naast hem onder de tafel.
Zoals iedere honden bezitter zeg ik dat ze heel speciaal is maar deze hond heeft gewoon iets.... kan het niet uitleggen... ze is gewoon zo ontzettend lief en mooi en schattig en en en en.... *zucht* OK ik hou op LOL jullie snappen me toch wel. We gaan maar lekker genieten van ons tripje!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Luna is uit logeren......getver!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: likken en schuren
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^