Staffords die niet samen kunnen!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SabineSabine

honden foto van Sabine

" TS heeft waarschijnlijk echt wel haar best gedaan om te lezen op internet.
Maar zolang er nog zoveel tegenstrijdige berichten te lezen zijn, is het nogal moelijk om eruit te halen wat nou waarheid is.

Lees zelf hier maar weer in het topic hoe tegenstrijdig.

De ene roept dat een Stafford net als alle honden is, en dat je gewoon net als bij andere honden goed moet socialiseren en corrigeren.
En de ander is eerlijk, en zegt dat het in het ras zit dat ze minder makkelijk tot zelfs agressief kunnen zijn naar andere honden voorál van het zelfde geslacht.

Wat moet je nou geloven?

En ja, natuurlijk zijn er ook Staffies bij die heel hun leven supersociaal zijn en blijven, maar je moet wel eerlijk blijven, dat is niet de regel, dat is de uitzondering.
In 80% van de gevallen is dat nml niet zo, en dat deel komt vaak uiteindelijk in een asiel terecht.
De overige 20% van de Staffies zal echt niet zomaar in het asiel terecht komen, want dat zijn dus de makkelijke exemplaren. En die eigenaren beseffen niet dat zij het getroffen hebben, en denken dat het een best makkelijk ras is.

Nou ik kan je vertellen, vrienden van mij hebben zich ook hard vergist.
Zij hebben een reu, en dat is echt een watje eersteklas, heel zacht van karakter en erg makkelijk naar andere honden toe.
Toen namen ze een teef, en gingen ervanuit dat zij ook precies met dezelfde opvoeding zo zou worden. Fout dus, zij heeft het typische pittige karakter dat er van nature in zit, en zij kan dus niet met andere honden (uitzonderingen daargelaten).

Mensen moeten gewoon eens stoppen met te ontkennen dat rassen allemaal hun eigen specifieke karakter eigenschappen hebben. Zoals een gemiddelde Labrador graag zwemt en redelijk sociaal is, en zoals een gemiddelde Beagle zijn neus achterna gaat, en zoals een gemiddelde husky slecht alleen kan zijn en op de loop gaat als hij de kans krijgt, zo zal een gemiddelde Stafford erg pittig zijn en geen lieverdje tegen andere honden.

Bij het aanschaffen van een bepaald ras hoor je rekening te houden met het ergste geval. Dan kan het altijd meevallen.
Maar ga er nu niet vanuit dat de gemiddelde Stafford het karakter heeft van de gemiddelde Golden, want dan ga je gewoon keihard de fout in.
Toch wordt dit vaak wel zo voorgehouden door veel mensen, en dan voorál de mensen die zélf makkelijke Staffies hebben.

Maar ga vooral zo door, dan zullen er steeds weer gevallen ontstaan zoals in het geval van TS.

Zo ging het bij mij vroeger ook, ik heb mijn best gedaan om goed te informeren, helaas kreeg ik telkens mensen te spreken die mij vertelden dat het gewoon honden zijn zoals alle honden, gewoon goed socialiseren bla bla bla.
En bedankt mensen, waarom niet gewoon eerlijk zijn? Ik heb daardoor jarenlang met veel verdriet gelopen om het karakter van mijn hond, terwijl dat niet had gehoeven als ik het van tevoren allemaal had geweten.

"

Je hebt helemaal gelijk! Op het stafford forum gaat ook steeds de discussie over het laten omgaan met vreemde honden. Ik vind het gewoon niet verantwoord om een volwassen staff te laten loslopen in het bijzijn van andere (en voor hem onbekende) honden.

Ik geloof best dat er staffords bestaan die wel super sociaal zijn en met alles overweg kunnen maar een gevecht hoeft niet altijd te worden veroorzaakt door de stafford maar kan wel geeindigd worden door de stafford en wie is er dan fout? Juist, de stafford heeft het dan gedaan.. Ze kunnen in enkele seconden vreselijke schade aanrichten en ik snap ook niet dat iemand dat risico gaat nemen. De mijne is 3 x aangevallen, door een loslopende Labrador, Benner Senner en een Jack Russel, als hij op dat moment los was geweest hadden ze het alle 3 niet overleefd. Uit zichzelf had hij die honden genegeerd maar omdat zij hem aanvielen wilde hij terug vechten, een logische reactie lijkt me maar hij zou het gevecht nooit zijn gestart.

De mijne kan niet overweg met andere reuen, hij is te dominant en is uit op een gevecht, ik zal hem daarom ook NOOIT in contact brengen met reuen. Hij heeft een goede socialisatie gehad maar zijn ware aard is naar boven gekomen. Voor mij geen probleem, ik wist dit van te voren en hou er rekening mee. Voor mij is hij er niks minder om.

Ik snap ook niet dat veel mensen er omheen draaien en daardoor een verkeerd beeld geven voor potentiële puppy kopers. Het gaat niet om opvoeding, het is het aard van het beestje. Jammer genoeg krijgt het ras door de naïviteit van de mensheid waardoor er ongelukken gebeuren een verkeerde stempel.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Staffords die niet samen kunnen!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel MojuanMojuan

honden foto van Mojuan

"


Ik snap ook niet dat veel mensen er omheen draaien en daardoor een verkeerd beeld geven voor potentiële puppy kopers. Het gaat niet om opvoeding, het is het aard van het beestje. Jammer genoeg krijgt het ras door de naïviteit van de mensheid waardoor er ongelukken gebeuren een verkeerde stempel. "


Precies, het is zó belangrijk dat mensen zeer bewust zijn waar ze aan beginnen.
Dat zou al zo ontzettend veel problemen voorkomen.

honden page profiel KK

honden foto van K

het geldt ook niet alleen voor staffs, maar eigenlijk alle molossers, zoals de amerikaanse bulldog, boerboel, rottweiler, enz.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

die van mij zijn dus alle 3 super sociaal met alles en iedereen en vechten niet terug als ze worden aangevallen.
integendeel zelfs, ze hebben minder sociale honden onder hun vriendjes.

als ik een rasbeschrijving geef zeg ik altijd dat mensen moeten rekening houden met hondagressie.

ben ik dan onverantwoord bezig omdat ik mijn honden bij andere honden laat? je zegt het maar. maar vooral Lila heeft er al voor gezorgt dat een aantal honden van hun angst afkwamen.

honden page profiel KK

honden foto van K

" die van mij zijn dus alle 3 super sociaal met alles en iedereen en vechten niet terug als ze worden aangevallen.
integendeel zelfs, ze hebben minder sociale honden onder hun vriendjes.

als ik een rasbeschrijving geef zeg ik altijd dat mensen moeten rekening houden met hondagressie.

ben ik dan onverantwoord bezig omdat ik mijn honden bij andere honden laat? je zegt het maar. maar vooral Lila heeft er al voor gezorgt dat een aantal honden van hun angst afkwamen. "
ik neem aan dat jij je honden het beste kent, en dus weet wat verantwoord is en wat niet.
helaas kent niet iedereen zijn hond zo goed, en daarom gebeuren er zoveel ongelukken.

honden page profiel SabineSabine

honden foto van Sabine

" ik neem aan dat jij je honden het beste kent, en dus weet wat verantwoord is en wat niet.
helaas kent niet iedereen zijn hond zo goed, en daarom gebeuren er zoveel ongelukken. "


Precies. Zolang jij in je achterhoofd houdt waar ze eventueel toe in staat kunnen zijn, hun lichaamstaal kan lezen en er verantwoord mee om gaat is het prima. Je geeft zelf al als advies aan andere mensen dat ze hond agressief kunnen zijn dus je weet dat je het ook heel anders had kunnen treffen.

De mijne is feller geworden na de 3 aanvallen, daarvoor had hij zelf nooit een gevecht willen starten, wel willen terug vechten op het moment dat hij werd gebeten. Nu zoekt hij zelf ruzie.

Ik weet dat het met sommige reuen (zoals de hele onderdanige) echt wel goed zou kunnen gaan maar waarom het risico nemen? Zijn lichaamstaal naar andere reuen toe is niet goed en ik ga het risico niet lopen dat een andere hond door hem wordt toegetakeld.

honden page profiel KK

honden foto van K

met max ook zo, ook al is het dan geen staff.

als ik kijk hoe hij reageert op honden als hij aangelijnd is, zou ik wel gek zijn om uit te gaan proberen wat hij doet als hij losloopt.
het risico is veel te groot.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" ik neem aan dat jij je honden het beste kent, en dus weet wat verantwoord is en wat niet.
helaas kent niet iedereen zijn hond zo goed, en daarom gebeuren er zoveel ongelukken. "

yep en gelukkig kan ik veel uit lichaamstaal halen en daardoor ook veel voorkomen.
natuurlijk ben je nooit 100% zeker hé maar je hond het sociaal contact ontnemen enkel omdat in zijn rasbeschrijving dat er hondagressie in zijn ras zit...
volgens mij moet je het hond per hond bekijken en optijd ingrijpen als het dreigt fout te lopen.
als ik merk dat 1 van mijn honden hun gedrag naar andere honden begint te veranderen dan grijp ik ook in en gaan ze ook niet meer bij andere honden, hoe spijtig dat dat ook mag zijn.

honden page profiel MojuanMojuan

honden foto van Mojuan

" het geldt ook niet alleen voor staffs, maar eigenlijk alle molossers, zoals de amerikaanse bulldog, boerboel, rottweiler, enz. "


Dat geldt in principe voor élk ras, dat mensen de raseigenschappen moeten weten. Goede voorlichting is daarom belangrijk.

Maar dit topic gaat nu over de Stafford, dus vandaar dat ik daarbij blijf, anders kunnen we elk ras wel gaan doorlichten.

honden page profiel MojuanMojuan

honden foto van Mojuan

"
yep en gelukkig kan ik veel uit lichaamstaal halen en daardoor ook veel voorkomen.
natuurlijk ben je nooit 100% zeker hé maar je hond het sociaal contact ontnemen enkel omdat in zijn rasbeschrijving dat er hondagressie in zijn ras zit...
volgens mij moet je het hond per hond bekijken en optijd ingrijpen als het dreigt fout te lopen.
als ik merk dat 1 van mijn honden hun gedrag naar andere honden begint te veranderen dan grijp ik ook in en gaan ze ook niet meer bij andere honden, hoe spijtig dat dat ook mag zijn. "



Ja natuurlijk, maar jij wéét dus al wat voor honden je hebt, en jij wéét waar je op moet letten en dat pak je dus goed aan.
Er zijn meer mensen die dat niet weten, en die dat niet op tijd zien.
En als tegen zulke mensen ook nog eens wordt gezegd dat het gewoon sociale honden zijn zoals elke andere hond, dan kan je wel begrijpen wat er gaat gebeuren.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

"


Ja natuurlijk, maar jij wéét dus al wat voor honden je hebt, en jij wéét waar je op moet letten en dat pak je dus goed aan.
Er zijn meer mensen die dat niet weten, en die dat niet op tijd zien.
En als tegen zulke mensen ook nog eens wordt gezegd dat het gewoon sociale honden zijn zoals elke andere hond, dan kan je wel begrijpen wat er gaat gebeuren.
"


daarom zeg ik ook altijd dat hondagressie in het ras zit ;-)

honden page profiel MojuanMojuan

honden foto van Mojuan

"

daarom zeg ik ook altijd dat hondagressie in het ras zit ;-) "



En dat is natuurlijk heel goed!
De meesten doen dat niet, en dan vooral de mensen die de makkelijke exemplaren bezitten.
Je wilt niet weten hoe vaak ik op straat hoor 'nee hoor, je maakt ze zelf agressief, het ligt aan de baas, het is gewoon hoe je ze opvoedt' enz enz enz.
Zolang mensen dat blijven volhouden, blijven er mensen met teleurstellingen lopen.
Wat denk je hoe teleurgesteld ik was toen bleek dat mijn lieve hondje helemaal niet zo lief was met andere honden?
Ik heb dat nooit echt helemaal kunnen accepteren, en dat allemaal omdat iedereen me vertelde dat het aan de baas lag.
Dus ik voelde me alsof ik vreselijk faalde.
En ik kan me voorstellen dat sommige mensen dan kiezen om de hond weg te doen als ze hiermee niet om kunnen gaan.

honden page profiel NickyNicky

honden foto van Nicky

ga naar de honden school met allebij de teefjes.

honden page profiel Anne met Ike en JackoAnne met Ike en Jacko

honden foto van Anne met Ike en Jacko

" die van mij zijn dus alle 3 super sociaal met alles en iedereen en vechten niet terug als ze worden aangevallen.
integendeel zelfs, ze hebben minder sociale honden onder hun vriendjes.

als ik een rasbeschrijving geef zeg ik altijd dat mensen moeten rekening houden met hondagressie.

ben ik dan onverantwoord bezig omdat ik mijn honden bij andere honden laat? je zegt het maar. maar vooral Lila heeft er al voor gezorgt dat een aantal honden van hun angst afkwamen. "


  PPPFFF eindelijk iemand die ook de positieve ervaringen wilt delen en benadrukken!
Hier ook een reu, 3,5j, die super sociaal is en met iedere hond overweg kan! Corrigeert alleen in uiterste nood en dan op een hondvriendelijke manier!
Hij wordt zelfs gebruikt bij onzekere en angstige pups omdat hij zo relaxed is!
En iedere dag loopt hij lekker los te ravotten met een 10-tal andere honden waaronder zowel teefjes als reutjes, en de reutjes zijn zelfs staffies! Dus het kan!

Ik zeg ook altijd dat hij vrij uitzonderlijk is en je altijd rekening moet houden met het feit dat het kan mislopen maar het moet niet altijd mislopen!

honden page profiel GingerGinger

honden foto van Ginger

"

Zijn lichaamstaal naar andere reuen toe is niet goed en ik ga het risico niet lopen dat een andere hond door hem wordt toegetakeld. "


Prima hoor! Ben het er helemaal mee eens, dat je ze niet overal los moet gooien als ze niet met andere honden op kunnen schieten.. voorkomt een hoop ellende.. maar veel mensen doen alsof alleen een Stafford een hond toe kan takelen..

Een Amerikaanse bull, rottweiler, boerboel, herder, dogo canario etc kunnen dat net zo goed, en kunnen dat waarschijnlijk nog harder ook aangezien zij nog meer kracht in hun bek hebben en ook veel zwaarder wegen..

Ik ben dus van mening dat elke hondeneigenaar zijn hond aan de lijn moet houden (niet tussen andere honden losgooit) wanneer je geen sociale hond hebt..

honden page profiel KK

honden foto van K

"

Prima hoor! Ben het er helemaal mee eens, dat je ze niet overal los moet gooien als ze niet met andere honden op kunnen schieten.. voorkomt een hoop ellende.. maar veel mensen doen alsof alleen een Stafford een hond toe kan takelen..

Een Amerikaanse bull, rottweiler, boerboel, herder, dogo canario etc kunnen dat net zo goed, en kunnen dat waarschijnlijk nog harder ook aangezien zij nog meer kracht in hun bek hebben en ook veel zwaarder wegen..

Ik ben dus van mening dat elke hondeneigenaar zijn hond aan de lijn moet houden (niet tussen andere honden losgooit) wanneer je geen sociale hond hebt.. "


  ja, het zou fijn zijn als iedereen besefte wat hij aan de riem heeft lopen.

honden page profiel SabineSabine

honden foto van Sabine

"

Prima hoor! Ben het er helemaal mee eens, dat je ze niet overal los moet gooien als ze niet met andere honden op kunnen schieten.. voorkomt een hoop ellende.. maar veel mensen doen alsof alleen een Stafford een hond toe kan takelen..

Een Amerikaanse bull, rottweiler, boerboel, herder, dogo canario etc kunnen dat net zo goed, en kunnen dat waarschijnlijk nog harder ook aangezien zij nog meer kracht in hun bek hebben en ook veel zwaarder wegen..

Ik ben dus van mening dat elke hondeneigenaar zijn hond aan de lijn moet houden (niet tussen andere honden losgooit) wanneer je geen sociale hond hebt.. "

helemaal mee eens. ik weet dat er meerdere rassen zijn die hond agressief zijn maar ik heb het over de stafford omdat dit topic daar over gaat. in mijn woonplaats lopen 3 hond agressieve labradors en 1 ridgeback en geen enkele eigenaar neemt daar zijn verantwoordelijkheid voor, alles loopt gewoon los.

honden page profiel MojuanMojuan

honden foto van Mojuan

"

  PPPFFF eindelijk iemand die ook de positieve ervaringen wilt delen en benadrukken!


Ik zeg ook altijd dat hij vrij uitzonderlijk is en je altijd rekening moet houden met het feit dat het kan mislopen maar het moet niet altijd mislopen! "



Joh doe niet zo onzinnig, er zijn genoeg mensen die dat doen hoor.

En niemand zegt dat het altijd misgaat.

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Ik wil niet vervelend overkomen hoor, laat dat van te voren even hardop gezegd zijn.
Maar dan laat je haar toch gewoon thuis? Of ga wat minder naar je broer.. Waarom zou je je hond weg doen omdat deze niet overweg kan met de hond van je broer?? ...
Persoonlijk vind ik dat onzin. Meerdere wegen leiden naar Rome ;-)

honden page profiel robrob

honden foto van rob

Het is nooit te laat je hond laten weten dat jij de baas bent in mijn ogen, En bepaald wanneer er gevochten of gespeeld word mijn eerste bull uit asiel at honden op volgens het asiel. had hem eerst aan de riem om het foute gedrag af te leren dus was die te gefocust op een andere hond probeerde ik leuker en spannender te zijn als de andere hond. toen dit goed ging na half jaar ongeveer ging hij los bleef bij me en soms spelen met andere maar ook vechten alleen ik hoefde hem maar te corrigeren door middel van commando en hij stopte heel soms moest ik de andere hond van hem af halen.want een lagere rang hond zal nooit beginnen als de alfa het niet toestaat.(als ze weer met elkaar vechten achterpoten van de grond van beide honden)

maar heb ook gelezen dat dit ras wel heel fel is, succes verder

honden page profiel MojuanMojuan

honden foto van Mojuan

http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=BQohi3rVDL8

Even voor de beeldvorming.
Dít is wat veel Stafford van nature doen. Vastpakken, niet meer los willen laten.
Zo was mijn reu dus ook. Denk nou niet dat je dat eruit krijgt door even de baas te willen zijn.

Dit is niet normaal vechten. En dit is wat vaak gebeurt bij een Staf. Vast is vast.

Dit moet je kostte wat kost voorkomen, dit mág nooit gebeuren. Eén foutje en het is raak, dit kún je niet zomaar eruit trainen. Want tijdens dat eruit trainen zal het ook wel eens tussendoor perongeluk misgaan. En dat wíl je niet. Geloof me, dat wil je echt niet.

Je gaat er echt anders over denken als je dit met je eigen hond meemaakt hoor.

honden page profiel RandjeRandje

honden foto van Randje

"


En dat is natuurlijk heel goed!
De meesten doen dat niet, en dan vooral de mensen die de makkelijke exemplaren bezitten.
Je wilt niet weten hoe vaak ik op straat hoor 'nee hoor, je maakt ze zelf agressief, het ligt aan de baas, het is gewoon hoe je ze opvoedt' enz enz enz.
Zolang mensen dat blijven volhouden, blijven er mensen met teleurstellingen lopen.
Wat denk je hoe teleurgesteld ik was toen bleek dat mijn lieve hondje helemaal niet zo lief was met andere honden?
Ik heb dat nooit echt helemaal kunnen accepteren, en dat allemaal omdat iedereen me vertelde dat het aan de baas lag.
Dus ik voelde me alsof ik vreselijk faalde.
En ik kan me voorstellen dat sommige mensen dan kiezen om de hond weg te doen als ze hiermee niet om kunnen gaan.
"


Mee eens. Als je een liefhebber van een ras bent zou je mensen juist moeten wijzen op minder makkelijke eigenschappen. Juist het ontkennen zorgt voor problemen.
En natuurlijk zijn er genoeg staffies die prima met andere honden kunnen, hier in de buurt zijn er een aantal waar Skip heerlijk mee speelt.
Maar het is net als met roken, iedereen heeft wel een oude opa of oom die z'n hele leven gerookt heeft en nooit last heeft gehad, toch is roken echt wel slecht voor je... (Waarmee ik dus niet wil zeggen dat staffords slecht voor je zijn :-D ).

honden page profiel Rebecca & Roxy & BullitRebecca & Roxy & Bullit

honden foto van Rebecca & Roxy & Bullit

" http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=BQohi3rVDL8

Even voor de beeldvorming.
Dít is wat veel Stafford van nature doen. Vastpakken, niet meer los willen laten.
Zo was mijn reu dus ook. Denk nou niet dat je dat eruit krijgt door even de baas te willen zijn.

Dit is niet normaal vechten. En dit is wat vaak gebeurt bij een Staf. Vast is vast.

Dit moet je kostte wat kost voorkomen, dit mág nooit gebeuren. Eén foutje en het is raak, dit kún je niet zomaar eruit trainen. Want tijdens dat eruit trainen zal het ook wel eens tussendoor perongeluk misgaan. En dat wíl je niet. Geloof me, dat wil je echt niet.

Je gaat er echt anders over denken als je dit met je eigen hond meemaakt hoor. "

Jammer dat ze dat zulk filmpjes op internet zetten.... 

Maar ben het verder zeker met je eens, staffs lekker los laten lopen prima, bijna iedereen doet het want ze zijn sociaal, totdat er opeens een andere hond opspringt en de staff terug bijt tsjaaa en dan.....?? "doet tie anders nooooit!!" kom je niet verder mee, weet wat je aan de riem heb en wat dit kan en hou hem dan ook vast... 
Met honden die je vertrouwd oké doe ik ook, maar zodra er een andere hond bij komt heb ik haar liever vast, vertrouw haar wel! Maar andere honden niet, hoe dan ook is mijn hond schuld want die is vals..

Ken het ook uit eigen ervaring, en dan ga je er indd even anders over nadenken dan zie je wat de gevolgen zijn van het "gemakkelijk" denken om het even zo te zeggen... hoe sociaal ze ook zijn.. 

Als het zo doorgaat, is het aftellen tot de enge wet weer terug komt...

Mááár er zijn natuurlijk veel meer leuke kanten te bespreken over het ras! Zoals de meeste hier wel weten ;-)

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

"

  PPPFFF eindelijk iemand die ook de positieve ervaringen wilt delen en benadrukken!
Hier ook een reu, 3,5j, die super sociaal is en met iedere hond overweg kan! Corrigeert alleen in uiterste nood en dan op een hondvriendelijke manier!
Hij wordt zelfs gebruikt bij onzekere en angstige pups omdat hij zo relaxed is!
En iedere dag loopt hij lekker los te ravotten met een 10-tal andere honden waaronder zowel teefjes als reutjes, en de reutjes zijn zelfs staffies! Dus het kan!

Ik zeg ook altijd dat hij vrij uitzonderlijk is en je altijd rekening moet houden met het feit dat het kan mislopen maar het moet niet altijd mislopen! "

heel eerlijk? durfde het hier in het begin niet zo zeggen omdat ik wel eens een pbtje kreeg met negatieve reacties als "binnekort zie ik je wel in de krant" en "zulke honden laat je niet bij je kinderen of bij andere honden"
dan ga ik niet zomaar zeggen dat ik met mijn honden inzet om anderen te helpen.

honden page profiel KK

honden foto van K

"
heel eerlijk? durfde het hier in het begin niet zo zeggen omdat ik wel eens een pbtje kreeg met negatieve reacties als "binnekort zie ik je wel in de krant" en "zulke honden laat je niet bij je kinderen of bij andere honden"
dan ga ik niet zomaar zeggen dat ik met mijn honden inzet om anderen te helpen.
"

serieus, krijg jij zulke pb's???
belachelijk!
elke hond is anders, van welk ras dan ook.
maar mijn honden liggen ook bij mijn kinderen, ook al zijn ze niet te vertrouwen met honden.
hond-agressie of mens- agressie zijn ook nog eens 2 heel verschillende dingen.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

"
serieus, krijg jij zulke pb's???
belachelijk!
elke hond is anders, van welk ras dan ook.
maar mijn honden liggen ook bij mijn kinderen, ook al zijn ze niet te vertrouwen met honden.
hond-agressie of mens- agressie zijn ook nog eens 2 heel verschillende dingen. "

dat weet ik en jij maar heel wat anderen niet.
heel wat mensen die mij niet kennen vinden dat ik onverantwoord bezig ben maar de mensen die zonder oogkleppen lopen en de moeite doen om verder te kijken vinden mijn honden dan weer super.

ik kreeg sreieus zulke pb's. van wie ga ik niet zeggen, doet er ook niet toe want ze zijn toch niet meer op hp.

honden page profiel KK

honden foto van K

" ik kreeg sreieus zulke pb's. van wie ga ik niet zeggen, doet er ook niet toe want ze zijn toch niet meer op hp.

"


  en daar gaat ook niets aan verloren.
trek je er maar niets van aan, jij en je honden zijn super;-)

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

"

  en daar gaat ook niets aan verloren.
trek je er maar niets van aan, jij en je honden zijn super;-) "

;-)

honden page profiel MojuanMojuan

honden foto van Mojuan

Mensen die zulke pb's sturen die sporen niet.
Dat is toch absurd.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" Mensen die zulke pb's sturen die sporen niet.
Dat is toch absurd. "

die sporen idd niet maar ik krijg toch liever geen volle lading over me heen ;-)

ik denk gewoon dat het grotendeel van de maatschappij nog niet klaar is voor een stafford zoals Lila O-)
je krijgt al 'oei' en 'ai' als je zegt dat je je staffords loslaat met andere honden dus is vaak het hek helemaal van de dam als je zegt dat je nog meer doet dan dat.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Staffords die niet samen kunnen!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 8 van 10 12 3 4 5 6 7 89 10
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^