Doen jullie iets met je hond tijdens het uitlaten?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

We zijn eigenlijk altijd met de honden bezig, oefeningen. dennenappels wegtrappen, ons verstoppen......nou ja beter gezegd,we proberen ons te verstoppen maar echt geen kans.
Op moment zijn we bezig met Shyra om te proberen dat hij niet naar andere mensen blaft of hardlopers achterna gaat.Dat is al stukken verminderd maar is toch behoorlijk hardnekkig bij die donder. Hij laat zich bijna niet verleiden door lekkers of een speeltje.

Bij Raya oefenen we veel het volgen , met hardlopen, met afleiding,als die aan een eindje weg is opeens volg zeggen en dat die meteen komt. En aan het leren dat als de riem op de grond valt dat die dan meteen stil staat.
Heel leuk om te zien hoe ontzettend veel lol die er in heeft.Die trotse kop die die dan heeft alsof die wil zeggen......knap doen we dat toch maar he...

Dus de wandeling is eigenlijk toch wel de meeste tijd aandacht voor de honden,en daartussen spelen ze als ze beide mee gaan af en toe ook met elkaar of snuffelen wat rond.

Groetjes Marianne

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Doen jullie iets met je hond tijdens het uitlaten?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Chocomelk van Jessy & Storm en ***Blondie & Tara***

Ik doe ook van alles met de honden, maar ik sta ook regelmatig lekker te kletsen met de baasjes van Bor (dit is het beste vriendje van al mijn honden).
Als ik gezellig sta te kletsen worden de hondjes ondanks dit niet vergeten hoor! Ik ben alleen druk met kletsen als de baasjes van Bor hun kinderen mee hebben, die vinden het namelijk heerlijk om dan met de honden te spelen en de honden vinden het ook heerlijk met hun :-D .

Verder laat ik Storm meestal eerst iets doen voordat ik het balletje gooi. Dingen zoals: rollen, af en blijf, zit en blijf, twist, milkshake=schudden enz enz...
Verstoppen doen we hier ook regelmatig. Wat ze hier ook heerlijk vinden is als we bij water zijn, dan ga ik met de werpstok in het water slaan zodat er allemaal spetters omhoog slaan. Ze proberen de spetters dan te pakken of ze rennen er achteraan, is echt heel leuk om te zien.

Eigenlijk doen we deze dingen alleen met storm. Jessy is een beetje een mopperkontje geworden en wilt haar eigen gangetje gaan en met rust gelaten worden. Zij heeft helemaal geen zin in al die spelletjes enzo. En Tara tja daar kunnen we niet veel mee, die is veels te moe altijd.
Ik loop daarom nu regelmatig zonder Tara, omdat ik anders alleen maar naar 1 punt kan lopen en daar dan moet blijven. Anders vergt het teveel van Tara.

Verder spelen ze ook veel met elkaar. En oja mijn honden gaan elke dag 2 x los voor ongeveer een uur per x.

honden page profiel Esther BEsther B

honden foto van Esther B

bij mijn sharpei's chica en chaylo heeft het geen zin,die houden niet zo van spelen en kunnen beide niet los...
ze zijn ook veel te gefocust op alles om hun heen,ze hebben geen oog voor ballen of stokken...

bij de kleine chico kun je wel honderd keer iets weggooien,hij haalt het ook 100 keer weer op hahaha hij krijgt er nooit genoeg van...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Doen jullie iets met je hond tijdens het uitlaten?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^