Ervaringen kivo?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MBXMBX

honden foto van MBX

Iemand gaf mij de tip om is te gaan kijken naar Kivo.
Ik voer nu Carnibest maar die prijzen gaan weer stijgen. Vind ik geen probleem natuurlijk want wil het beste voor mn ventje maar als het goedkoper kan is dat natuurlijk altijd mooi meegenomen. Ik heb net even berekent hoeveel het scheelt per 10 kg en ik vind dat toch aardig wat dus wou het graag eens gaan proberen.

Heeft iemand van jullie ervaringen met Kivo? Graag wel je antwoord toelichten.
Dank!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ervaringen kivo?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel PipaPipa

honden foto van Pipa

Wil dit ook gaan voeren, lees mee...

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

Ik heb geen ervaring met het merk, maar heb het net wel even bekeken op de website en moet eerlijk zeggen dat ik er persoonlijk niet wild van wordt en het ook niet aan mijn honden zou voeren.

Overal zit een basis van kip in en in bijna iedere variant zit er ook een grote hoeveelheid rund. Ikzelf vind het belangrijk dat een hond echt wel minstens 4 diersoorten in 3 weken binnen krijgt en dat krijg je misschien wel voor elkaar met dit merk, maar de verhoudingen zijn dan wel compleet zoek door de grote hoeveelheden rund en kip.

Sowieso ben ik (let wel, ik spreek voor mezelf) geen fan van rund en kip uit de bio-industrie ivm de manier waarop de dieren gehouden worden en de grote hoeveelheden antibiotica die gebruikt worden. Voor deze prijs kan er geen scharrelvlees gebruikt dus je kan er vanuit gaan dat hier vlees uit de bio-industrie is gebruikt. M.i. dus allesbehalve gezond voor je hond.

Hoeveel rijstmeel ze precies gebruikt hebben vind ik niet echt ergens terug, maar ook dat zou niet mijn keuze zijn. Wat voor vetten er gebruikt worden (die nomen ze op de beginpagina)kan ik ook niet vinden.

Ook lijken ze enkel hart als orgaan te gebruiken terwijl een goede balans tussen hart, lever en nier m.i. noodzakelijk is. (al wordt dit misschien opgevangen door een premix, maar dat weet ik niet, zou ook niet mijn keuze zijn)

De leuke prijs gaat hier overduidelijk ten koste van de kwaliteit.

Kortom: ik zou het zelf niet voeren. O-) Dan kan je nog beter een goede brok voeren.

marjolein (Gast)

ik voer het al jaren, en ben er heeeeel erg tevreden over.Ook de honden uiteraard. goed eten en mooie ontlasting. Ik zeg super voer.

honden page profiel MBXMBX

honden foto van MBX

Dankjewel Leila. Zo had ik er nog niet naar gekeken.
Ben wat dat betreft nog echt een leek. Maar van zon forum leer je al veel natuurlijk :-D

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

" Dankjewel Leila. Zo had ik er nog niet naar gekeken.
Ben wat dat betreft nog echt een leek. Maar van zon forum leer je al veel natuurlijk :-D "


Graag gedaan hoor. Heb het ook allemaal moeten leren en leer nog steeds heel veel bij. Kijk je ook wel eens op www.barfplaats.nl? Daar kan je ook heel veel informatie en discussies over bijv. het wel of niet voeren van dieren (en dan kip en rund in het bijzonder) uit de bio-industrie vinden.

honden page profiel MBXMBX

honden foto van MBX

"

Graag gedaan hoor. Heb het ook allemaal moeten leren en leer nog steeds heel veel bij. Kijk je ook wel eens op www.barfplaats.nl? Daar kan je ook heel veel informatie en discussies over bijv. het wel of niet voeren van dieren (en dan kip en rund in het bijzonder) uit de bio-industrie vinden.   "

Ik weet wel van het bestaan van Barfplaats op maar heb er eigenlijk nog nooit echt op rond gekeken omdat ik het steeds vergeet haha. Als ik het niet vergeet zou ik daar is gaan rond koekeloeren naar alle menningen van mensen over Kivo.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ervaringen kivo?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Taiko is 8 jaartjes jong :D
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^