Lieve Beau overleden :(

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Azerty123 (Gast)

Beau was onze Franse Bulldog gedurende 5 jaartjes. Hij was altijd zo lief en schattig, hield van het leven en van alle mensen die hem aandacht gaven. Elke dag zijn wandelingetje maken, het leven was voor hem een feest.
We hebben hem 5 jaar geleden gekocht uit een kennel. Hij was meteen erg ziek. Zijn leven hing toen aan een zijden draadje, maar hij vocht terug en overleefde. 

Toen plots, een maand geleden Beauke zwaar ademde en niet meer kon eten. De dierenarts vertelde dat hij een keelontsteking had. Hij gaf hem pilltetjes, maar een week later ( op mijn verjaardagsfeest) was hij nog steeds ziek. Terug naar de dierenarts, deze keer met slecht nieuws: Beau had kanker, over zijn hele lijfje. Een zware tumor in zijn keeltje, waardoor hij moeilijk kon ademen. Ze hebben hem een spuitje gegeven, die de kanker tijdelijk doet krimpen, zodat hij nog een maandje kon genieten van zijn veel te korte leventje.

Gisteren was het precies een maand geleden dat hij dit spuitje gehad had. Tot die tijd was hij terug vol levenslust. Maar gisterenavond ging het plots mis. Hij had problemen met ademen en moest overgeven. Zijn oogjes waren heel etterig en rood. Hij voelde zich niet goed en kwam nog wat knuffelen.

Deze ochtend hapte hij steeds meer naar lucht. We zijn naar de dierenarts gegaan en deze zij, als we niet zouden ingrijpen, hij nog enkele weken zwaar gaat afzien en dat het veel erger zou worden. We hebben beslist hem daar te laten inslapen. Heel erg, maar hij was niet alleen en was met zijn familie.

Beauke wat mis ik je nu al :-( 

Ergens voel ik me schuldig, omdat we hem hebben laten moeten inslapen, weg van zijn vertrouwde omgeving, maar hem laten afzien voor enkele weken kon ik ook niet aan :(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Lieve Beau overleden :( " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Heel veel sterkte gewenst met dit verlies.

Als het zo was, dan hebben jullie er echt goed aan gedaan, je hondje niet meer te laten lijden.

Als je twijfelt of je hem wel hadt moeten laten inslapen dan ga je al vlug denken dat hij gezond en wel om je heen zou huppelen als je dat niet gedaan hadt. De werkelijkheid is echter anders. Als je hondje zo afziet zouden de weken of maanden die toegevoegd werden door niet te laten inslapen voor hem ontzettend moeilijk en pijnlijk geweest zijn. Dat heb je hem bespaard.

Nu zul je hem in deze droeve periode van afscheid in gedachten zien als het hondje dat Beau de laatste tijd was : Moeilijk adem halend en zich niet goed volend.

Ja, dat is een herinnering aan Beau die je bijblijft, maar je mag nu evengoed de mooie beelden uit zijn leventje herdenken. De tijd toen hij nog gezond was en zich goed voelde. Die tijd beslaat een veel groter deel van zijn leven.

En dat allemaal is Beau. Je maatje, je lieve schat, die zoals hij was in je hart en in je herinneringen blijft.

honden page profiel Hanne baasje van  Bonny Hanne baasje van Bonny

honden foto van Hanne baasje van  Bonny

Heel veel sterkte met het verlies van Beau !
Rust zacht lieve Beau !

honden page profiel KatjaKatja

honden foto van Katja

Veel sterkte.

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Heel veel sterkte met dit grote verlies. Ik zelf heb een maand geleden mijn Morris moeten laten gaan op een leeftijd van net 5 jaar. Ook ik blijf er moeite mee hebben. Geen vrede dat hij zo jong al moest gaan, geen vrede dat er geen één arts was die wist wat hij werkelijk mankeerde, geen vrede dat we hem niet meer beter konden maken! Maar toch....ik moest hem laten gaan! Hij verdiende het absoluut niet om voortdurend ziek te zijn! Uit liefde moet je dan een keuze maken en je maatje laten gaan en hem het verdere lijden besparen. Ergens blijf je hoop houden dat het beter zal gaan, maar ineens is die hoop weg....Je hebt een goede keuze gemaakt, maar het zal tijd kosten om zijn verlies een plek te geven! Een dikke steunknuffel voor jou!

honden page profiel Melissa Melissa

honden foto van Melissa

Sterkte met jullie verlies!

honden page profiel bibiane bibiane

honden foto van bibiane

voel je niet schuldig ,je hebt echt de juiste beslissing genomen,al was die heel moeilijk,bedenk dat je ze uit liefde hebt gedaan voor je maatje,hoe pijnlijk het voor jou ook was ,je koos ervoor hem niet langer te laten afzien,als dat geen echte liefde is

veel sterkte

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Gast, jammer ik weet je naam niet....zo verdrietig om op deze manier je maatje te moeten verliezen, maar bedenk dat het voor je Beauke het allerbeste was, je hebt beauke veel lijden bespaart, ze is je dankbaar, heus. en zal altijd met je verweven blijven, dicht in de buurt, afscheid nemen is niet nodig, ze is en blijft altijd heel dicht bij je.

en je niet schuldig voelen, je hebt het beste voor dr gedaan, haar verder lijden bespaart.
voor jou, heel veel sterkte, probeer het een mooi plekje te geven.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa

honden foto van Ina, Misty en Aysa


Heel veel sterkte met dit veel te vroege verlies.

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

heel veel sterkte met jullie verlies!
En rust zacht lieve Beau!

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo

honden foto van Ingrid en Thibo

Heel veel sterkte met het verlies van Beau :'(

honden page profiel ..

honden foto van .

heel veel sterkte met dit zware en veels te vroege verlies ... 

lieve beau rust zacht.

honden page profiel martine Fenna en Coopermartine Fenna en Cooper

Heel veel sterkte met dit verlies.
Slaapzacht lieve beau.
Beauke schittert nu boven aan de hemel als een sterretje. :'(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Lieve Beau overleden :( " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: jarig...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^