Vuurwerkvrij park/huisje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

leen (Gast)

hoi hondenvrienden wij zitten hier op landal olterveltemarke dit ging eigenlijk best goed tot om 12.00 uurdie enige buurman net buiten het park het niet snapte beetje jammer was na half uurtje klaar hoop volgend jaar beter
geregelt te zijn carbiet hebben de honden weinig last van is ver weg vr gr

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Vuurwerkvrij park/huisje" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Anouska (Gast)

Je kan inderdaad beter uit de buurt blijven van Landal Miggelenberg, daar wordt de hele dag op nog geen 100 meter carbid afgeschoten!!

Gisela en. kyra (Gast)

wij zijn met onze golden naar ginkelduin geweest in leersum midden in de bossen, buiten dat ervanuit leersum wat vuurwerkgeluid was maar dat is verweg en zeker niet storend hadden wegeluk dat in het park weinig knalvuurwerk werd afgeschoten wat pijlen alleen en was na 15 min afgelopen het park geeft niet aan vuurwerkvrij te zijn dus was voor ons een gok die goed uit gepakt heeft.

Mirjam Fagel (Gast)

Wij zijn net met een B&B gestart midden in het Bos bij IJhorst. Hier merk je bijna niet dat het 12 uur wordt met oud en nieuw. Er zijn vast meer afgelegen B&B s te vinden. Misschien een tip?
Vriendelijke groet,
Hans en Mirjam

Ria eijfferts (Gast)

Ben afgelopen jaar met mijn cavelier bij coldenhoven geweest vuurwerkvrij park van landal greenparc. Ze hadden in het restaurant zelfs een honden buffet. Helemaal geweldig. Dit jaar heb ik het al weer besproken. Groetjes ria

honden page profiel Noor - Mix en PipNoor - Mix en Pip

honden foto van Noor - Mix en Pip

Hoi Ralph,

 

Ik lees met je mee. Ik ben ook op zoek naar een goede oplossing voor Pip, die net als Bo volledig in doodsangst zit. Ik dacht vorig jaar dat ik op het Groningse platteland wel goed zat, maar daar waren ze van 's morgens vroeg tot 's morgens vroeg aan het carbid schieten.

 Dat wil ik haar dit jaar besparen.

 

Groet,

Noor

honden page profiel Karin & LeviKarin & Levi

honden foto van Karin & Levi

Wij zijn in miggelenberg geweest, heb daar bijna niks gehoord

honden page profiel SharonSharon

honden foto van Sharon

Ik ben heel benieuwd of je nog ergens heen geweest bent en hoe dat beviel. Ik heb namelijk niet alleen een hond die panisch is voor vuurwerk, maar ook een moeder, zij heeft een knallenfobie. Ik ben nu aan het kijken waar we komende oud en nieuw knalvrij kunnen doorbrengen met hond en moeder.

honden page profiel Ralph, Bo en DexRalph, Bo en Dex

honden foto van Ralph, Bo en Dex

" Ik ben heel benieuwd of je nog ergens heen geweest bent en hoe dat beviel. Ik heb namelijk niet alleen een hond die panisch is voor vuurwerk, maar ook een moeder, zij heeft een knallenfobie. Ik ben nu aan het kijken waar we komende oud en nieuw knalvrij kunnen doorbrengen met hond en moeder. "

 

Sharon,

 

Ik was te laat met boeken en iets geschikt te vinden waar je ook met 2 honden terecht kan en dan ook nog voor een kortere periode (midweek oid was niet onze bedoeling). Dus we zijn thuisgebleven, bij ons in de straat werd weinig afgestoken op aftsnad was het 3e wereldoorlog dus wel erg veel stress voor Bo. Merk dat hij op 1 of andere manier steeds banger voor knallen wordt. Dit jaar wil ik echt weg met hem, maar een geschikt plekje dus nog niet gevonden.

 

Hoeveel honden heb je? Ik weet misschien wel een hotel/bed and breakfast voor je... Of er nog plek is weet ik niet maar kan het voor je navragen...

 

Groet,

 

Ralph

honden page profiel SharonSharon

honden foto van Sharon

Ik heb 1 hond, maar ook nog een man, 3 kinderen en 2 ouders die mee willen. Dus 7 personen en 1 hond. De beste plekken zitten nu al vol zag ik. En ik dacht nog wel dat ik er vroeg bij was.

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Houdt er ook rekening mee dat in gebieden waarvan je rust zou verwachten met carbid geschoten kan worden. Overigens vindt mijn hond dat minder vervelend. 

Yna (Gast)

Wij gaan naar Zwitserland, overal waar geen Nederlanders zijn is het absoluut vuurwerk VRIJ. Heerlijk, ook de dagen voor de jaarwisseling geen last, geen stres!!!

Het is een genot voor hond en aanhang, bovendien is het een prachtig land waar je hele mooie wandelingen kunt maken. Je moet er alleen niet in augustus naar toe gaan met je honden, want dan ziet de hemel gekleurd van het vuurwerk.

honden page profiel Hans van DorpHans van Dorp

honden foto van Hans van Dorp

Iemand vrij recente ervaringen in Nederland en of België?

Ben driftig op zoek naar een vuurwerkvrij/carbid vrij gebied / huisje, park etc.

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

In Flims zwitserland elk jaar vuurwerk gehad. En zeker niet alleen nederlnders. Wel beduidend minder dan in Nederland. 

honden page profiel Ziva < 3Ziva < 3

honden foto van Ziva < 3

In Frankrijk wordt er alleen in de grote steden vuurwerk afgestoken, ik heb familie in Frankrijk op het platteland wonen en zij hebben daar geen vuurwerk. 

honden page profiel SharonSharon

honden foto van Sharon

Wij hebben geboekt voor de week van oud en nieuw op Villapark de Weerribben. Ik heb gebeld om te vragen of er ook vuurwerk uit de omgeving te horen is. Het ligt midden en de natuur, dus daar heb je geen last van. Op het park zelf is vuurwerk ten strengste verboden, want alle daken zijn van riet. Wel steken ze snachts op twaalf uur, helemaal vooraan op het park, even gezamenlijk wat vuurwerk af. Maar dat vind ik niet zo erg, omdat het maar heel even is en mijn hond op dat moment toch niet naar buiten hoeft. Het gaat mij echt om de rest van de week, dat ik gewoon kan wandelen enzo.

Mvr Jansen (Gast)

Dag hondenbezitters,

 

Wij hebben dit jaar voor het eerst Oud & Nieuw doorgebracht op Landal Orveltermarke in Witteveen. We hebben er een heel fijn verblijf gehad en nog belangrijker, onze honden ook. Voor de honden was er zelfs een doggy bag met lekkers bij aankomst! Op 30 & 31 januari hebben we meegedaan met de workshops voor baas & hond. Erg leuk! In de verte waren er wel wat geluiden van het carbid schieten te horen, maar dat was niet storend. Al met al hebben we erg genoten en gaan ook dit jaar ons Oud & Nieuw weer in Witteveen vieren

honden page profiel SharonSharon

honden foto van Sharon

Villapark de Weerribben is ook vuurwerkvrij en beviel ook goed. Maar om 12 uur wordt er wel even vuurwerk afgesproken bij de ingang van het park. De rest van de tijd hoorde je wel heel ver weg vuurwerk, maar niet als je in het huisje zat. Helaas is onze hond zo extreem bang dat hij ook het verweg vuurwerk eng vond, maar voor iets minder bange honden was het echt een geschikte plek om met oud en nieuw heen te gaan

miranda (Gast)

We zijn in 2015 ,met oudt en nieuw in michellemberg  geweest.

Sorry in het park zelf werdt er nog vuurwerk afgestoken.

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

3 jaar geleden oud en nieuw op platteland Friesland doorgebracht 

http://www.plattelandvakantieland.nl/friesland/ferwoude/boerderij-de-buterblom-76232

 

Rust, stilte, ruimte ... heerlijke aanrader. Alleen aan de horizon vuurwerk gezien in verweggiestan, niet gehoord. Heerlijk huis en sfeervol. 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Vuurwerkvrij park/huisje" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: pup laten bezorgen uit buitenland
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^