Ben ik ietsje geobsedeerd..?:$

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Christien&ChelseaChristien&Chelsea

honden foto van Christien&Chelsea

Ik was laatst bij een klant en ik kreeg een kopje koffie in de tuin, en hun hadden een cocker spaniël rondlopen, op leeftijd.. We kregen het al snel over honden, ik had 'm paar keer aangehaald, meteen me handen beetje stinken en tintelen, maar ik dacht "ik zeg niks.." Gaf ze d'r hondje een kusje en ze zegt "pff je stinkt alleen zo uit je giecheltje", ik zeg "wat voert u 'm?" -"RC", tja als het duur is en veel reclame, dan zal het wel goed zijn.. Ik hield het bij "ow oke ja mijn hond krijgt diepvriesvlees, die ruik ik helemaal niet, en lekkere knaagbotten en pens voor de tandjes.." Maar ja verder niet op in gegaan..

Gaat ze even later de boontjes doppen, geeft ze naderhand al die (rauwe) 'kontjes' aan die hond.. Ik zeg "geeft u dat zo rauw?" ja ze zei dat 'ie dat al z'n hele leven kreeg, de restjes groente.. Nou dan zal het wel hoor, ik had eigenlijk geen zin om verder de goeroe uit te hangen.. Mensen zullen het toch pas inzien als ze zelf opmerken dat een hond last heeft door z'n voer, anders is het een kansloze missie.. Zal niet de eerste keer zijn dat ik iemand probeer voor te lichten over KVV en de enige opmerking die ik daarna krijg is "ja ik zie wel aan jouw hond hoe fantastisch het is.." omdat Chelsea uitslag heeft, op d'r buik en hals.. Grrrr..

Ik had er ook een stuk over op Facebook gezet, over KVV vs brokken.. Uren aan gewerkt, ik kreeg 1 reactie.. -"krijg jij hiervoor betaald..?" Ow nee laatst begon iemand anders er nog over, dat in brokken alles zat en een hond was allang geen wolf meer.. Ik ga ook geen moeite meer doen.. Ik ken overigens niemand buiten HP om die KVV voert.. Maar als ik dan ook denk aan de moeite die ik ervoor doe, de vriezer (die ik te klein begin te vinden dus hup een grotere wil), dan nog tijdens werktijd als ik in de buurt ben van Beverwijk stiekem omrijden, als ik het klaarmaak zit alles onder de spetters, me kleren, me handen, de keuken, en de vloer als ik het lege bakje of zakje in de prullenbak wil gooien..

Ik had tijdje terug me zusje een rol gegeven, ze zet zo d'r mes erin, bovenop, ja de troep spoot eruit natuurlijk, ze was gelijk genezen.. Later is ze wel bijgedraaid maar toch..

Laatst ook, de nieuwe Faunaland was geopend, supergroot, ik heen.. Een enorme gang brokken, en in de hoek een piepklein vriezertje met een paar KVV's erin.. Er hing nieteens een prijslijst bij, en de verkoopster wist er al helemaal niks over te vertellen.. Zucht..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ben ik ietsje geobsedeerd..?:$" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy «

honden foto van Chantal » Jessy «

Ja je bent geobsedeerd over het feit dat iedereen je raar vind met kvv.
Trek je er niks van aan! Ja Chels heeft uitslag en vlekken maar denk je dat dat minder word op brokken? Als je dat denkt zou ik zeggen koop direct een zak brokken. Maar ik weet eigenlijk wel zeker dat je niet zo denkt.

Echt trek je niks van andere aan, iedereen voert wat hij/zij wilt.

Als ik elke keer hier moet posten wat mijn door Eukanuba gesponsorde buurvrouw zegt dan staat het forum binnen no-time vol met eukanuba berichten.
Oh en denk maar niet dat ze een stukje vlees probeerd, nee want dat is slecht en dan worden ze vals ;-) Terwijl Jessy nog steeds niet vals is en er 10x beter uitziet dan haar 3 labs bij elkaar O-)
Gewoon niks van aantrekken ;-)

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Ik sluit me bij Chantal aan, geobserdeerd in die zin dat je veels te veel bezig bent met wat andere mensen vinden... Ik heb al meer topics van je gelezen die over het zelfde gingen. Net als over het fenomeen "gevaarlijke hond" als het om het ras gaat wat je hebt...

Laat dat toch een beetje los, het is namelijk zonde van je energie.

Wat maakt jou het uit wat andere honden te eten krijgen of wat andere mensen van vers vlees vinden? Wat maakt jou het uit wat andere mensen van jouw hond vinden?

Ik zou mijn energie er echt niet aan verspillen, mensen moeten lekker zelf weten wat ze doen.  Als mensen hier informatie komen vragen of vragen over bepaalde brokken geef ik zeker mijn mening, maar als ik iemand Pedigree in de supermarkt zie aanschaffen zal mij het een hele dikke vette worst zijn hoor.. Moeten ze lekker zelf weten.

Ik hoef mezelf ook niet te verdedigen want ik weet dat mijn honden het er goed op doen en daar gaat het mij om.

Gewoon lekker los laten en de energie in je hond stoppen en in zijn voeding, de rest lekker laten voor wat het is!

honden page profiel Jana & Romi Jana & Romi

honden foto van Jana & Romi

hier in de buurt heb ik er al 2 zover gekregen dat ze kvv gaan voeren gewoon door hen te informeren :-) romi moet helaas terug op brok :'(

honden page profiel Christien&ChelseaChristien&Chelsea

honden foto van Christien&Chelsea

" hier in de buurt heb ik er al 2 zover gekregen dat ze kvv gaan voeren gewoon door hen te informeren :-) romi moet helaas terug op brok :'( "


Ow inderdaad, ik heb me zusje en me vader ook omgetoverd, dat doet me super goed want ze zijn allebei super tevreden.. Maar ja ik probeer het ook los te laten, maar ondertussen lopen mensen wel "me hond stinkt zo" of "me hond krabt zo", en maar troep voeren.. Maar ja zo zijn er inderdaad wel meer dingen in het leven die ik niet begrijp..:-)

honden page profiel NordicNordic

honden foto van Nordic

Ik zou graag meer willen weten hier over, ik weet geeneens wat KVV betekend...

Wij hebben Billy sinds zaterdag, kregen een zak brok mee wat over de datum was, zak Pedigree bij de buurtsuper gehaald, enorme happen, dus nu krijgt ie Purina Dog Chow voor puppies, geleend van mn schoonzus. We wonen in een klein dorp, gaan maandag naar de stad om goed voer voor hem te zoeken, maar wat?

(wonen in Noorwegen)

honden page profiel Maris & Bodhi Maris & Bodhi

honden foto van Maris & Bodhi

Zo zaten wij laatst bij de DA en moest onze Bodhi een scheetje laten. Nou goed, mijn vriend reageert daarop, want ja, dat ruikt niet zo lekker :P. Beginnen die mensen naast ons tegen elkaar dat je dat krijgt met brokken voeren en een heel verhaal over KVV blablabla. Beetje jammer dat Bodhi gewoon KVV krijgt ;-). Maar had ik brokken gevoerd, had ik me niet prettig gevoeld bij zo'n gesprek.

honden page profiel SuzanSuzan

honden foto van Suzan

Ik ben ook best veel tijd kwijt aan het bereiden van onze ''hondenmaaltijden''
Komt mijn man thuis, roept hij: Ah, gatsie! wat meurt het hier!
Ja, en dan inderdaad alles weer afsoppen en afwassen en de lucht het huis uit drijven!

Een schaaltje brokken is zo veel gemakkelijker!

Maar ik ben toch niet van plan het anders te gaan doen!

De glanzende, schone vacht, schone tanden, normale adem, geen extreme verharing, heldere ogen, normale ontlasting en ga zo maar door!

Er zijn ook zo veel gemakkelijke manieren om je hond ''Low budget'' KVV te geven, daar zijn ook wijzers voor te vinden. Maar goed, ieder zijn eigen besluit.

honden page profiel SuzanSuzan

honden foto van Suzan

Scheetjes van brokken?, ik denk eerder dat de scheetjes van de KVV komen hoor!

Laat jij scheten van droog brood? Ik denk het niet zo.
Eet eens bord bruine bonen.... inderdaad! Ha,ha,ha!

Er is niks mis met een scheetje, zoiets ontstaat bij de verbranding en vertering. Bij KVV heeft het darmenstelsel meer te verwerken (wat alleen maar goed is) dan kunnen er methaan gassen ontstaan en hup, daar komt een scheetje!

Ik lig altijd dubbel als ik zie dat een hond wegloopt of zich geneert voor zijn stiekeme stinkerd!
Mijn honden kunnen er ook wat van, maar die blijven lekker liggen en ruften vrolijk verder, net of ze niks door hebben, ha,ha,ha!

honden page profiel Eefje • YunaEefje • Yuna

honden foto van Eefje • Yuna

Ik denk dat je een beetje onzeker bent. Hier en daar lees ik dezelfde vragen, waarop het antwoord bijvoorbeeld subjectief is. Ik denk dat je graag op iemand leunt en misschien niet zelf een weg in durft te slaan zonder zeker te weten dat het oké is. Maar daar ken ik je niet goed genoeg voor natuurlijk, maar dat is het idee wat ik krijg als ik je topics lees.

Het heeft geen zin om bij iedereen die wat anders voert je rot te gaan voelen, want iedereen doet het anders en dat is ook prima. Als iemand het niet eens is met hetgeen wat ik voer laat dat me koud, hopelijk kun je dit ook links laten liggen.

Het is goed als je mensen wilt informeren over vers vlees natuurlijk, maar om zet echt met alle macht over de streep te krijgen (wat ik wel eens las over je familie) om te bewijzen dat het beter is gaat wel erg ver vind ik zelf.

Ik ben wel benieuwd naar je stuk op Facebook. ':-) Kun je me een link sturen via PB misschien?

honden page profiel Juul & Mara Juul & Mara

honden foto van Juul & Mara

Als het aan mij ligt kreeg Mara ook Kvv, maar ik heb nog wel 2 ouders die ik moet overtuigen, aangezien die het betalen en het hun huis is etc.

nou mag ik van mijn moeder volgensmij wel kvv voeren als ik een baantje heb en dan het prijsverschil kan betalen, en mijn vader ziet het volgensmij helemaal niet zitten, maarja, dat lukt vast wel.

ik vind het overigens wel jammer dat bij (onze) dierenarts(en) Royal Canine staat want dat is zogenaamd de "beste" brok, terwijl als ze echt wat voor honden (en katten) willen doen, dat ze dan Kvv aanprijzen..

Gr. J&M

honden page profiel Christien&ChelseaChristien&Chelsea

honden foto van Christien&Chelsea

"
Ik ben wel benieuwd naar je stuk op Facebook. ':-) Kun je me een link sturen via PB misschien? "


Ik zit op me tel en mag tijdens werk niet op Facebook maar het staat bij Levensgebeurtenissen, ik heet Christiena Veldman.. Weet alleen ff niet of me profiel afgeschermd staat.. Maar anders knip en plak ik het wel even en PB ik het, maar dat wordt dan het weekend ff..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

christien, mooi geven en blijven geven je hond op kvv laten staan. ik krijg ook altijd commentaar hoor, niets van aantrekken, als ik bezoek heb, en het is voedertijd, wacht echt niet dat het bezoek weg is, doe het er wel eens om, hahaha

en bamse een hele kip geef, oooo wat een drama zeg. nee ik doe het niet goed, hondje moet brokken eten, dat zegt dus de dierenartsen.

en als ze bamse zien eten, worden ze kotsmisselijk, ach niets van aantrekken, het is mijn hond, en ik geniet ervan hoe ze die kip verorbert, als ik me wat moet aantrekken van de mensen ? niet doen, geen nut.

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma.

honden foto van Irene Emma.

Mijn hond is 10 jaar bijna en eet haar hele leven brokken,maar stinkt niet uit de bek.
Ik voer brokken en jij Kvv prima vooral daarmee doorgaan. Ik vind je wel geobsedeerd laat ieder zijn eigen keuze maken wat het voeren van de hond.
Alles wat over brokken gezegt wordt,daar heb ik onder de hand een beetje genoeg van. Mijn hond krijgt ook af en toe een boterham groenten een ei, veel vis en nog meer,ze komt niets te kort.
Eet ze vis wordt het vers gehaald.

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Maak je niet zo druk om wat een ander aan zijn of haar hond voert.

Hier ook vaak rare reactie's omdat ik vlees geef en al helemaal als ze er nog eens wat barf bij krijgen, ja en dan ook nog eens mee doen met een wormenonderzoek jeemig ben ik wel goed bezig???

Ja naar mijn mening en idee ben ik goed bezig maar dat vind die andere honden baas ook.

Mijn zus voert ook RC vind dat geweldig voer speciaal voor haar ras, heb haar wat info laten lezen maar het boeit haar niet het is haar hond en voert wat zij wil punt einde discussie, ook goed ik zeg altijd maar leven en laten leven.
Ieder op z'n eigen manier waar hij of zij zich prettig bij voelt.

honden page profiel Alexandra & MikeyAlexandra & Mikey

honden foto van Alexandra & Mikey

We waren met Mikey een keer even bij de buren op visite die gingen bbq-en. Dus Mikey was lekker bij het vlees aan het proberen te komen. Nee nee, zei de buurman gelijk, moet het eerst nog bakken. Dus ik zeg (het waren kipstukjes voor de sate) als het rauw is en gemarineerd mag ze wel een stukje, niet als het gebakken is.Heb nog nooit iemand zo raar zien kijken :-) Compleet verbaasd :-) Eet ze wel eens rauw vlees? Ik: Niet wel eens hoor, ze eet ALLEEN MAAR rauw vlees. Zitten veel voordelen aan. (Heb verdere tekst en uitleg maar achterwege gelaten). Heb ook maar niet gezegd dat ze ook wel eens een kippenvleugel krijgt met bot en al ;-) Hij had al genoeg om even over na te denken.

Enkele kennissen van mij geven ook vlees. Maar andere gewoon brok. Als mensen er open voor staan leg ik ze de voordelen van vlees uit, maar merk ik 'grote' weerstand, dan maak ik me ook niet druk. Moet iedereen zelf weten.

Gr. Alexandra

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Ja, als ik eerlijk ben, vind ik ook dat je daar teveel mee bezig bent.
Santa heeft ook nog steeds wat klachten, als ik alle adviezen altijd hoor!
Als een ander brok voert, welke dan ook, wat kan mij dat nou schelen?
Santa had eerst RC, als hij nooit iets had gehad had ie dat nu nog gekregen, en was ik een trots baasje geweest dat ik kwaliteitsvoer gaf.
En ik blijf erbij, want dat geldt ook voor jouw hond, als je nog steeds ander voer had gegeven had Chelsea misschien nog meer klachten gehad.
Laat het losssss! ;-)

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Ik vertel er overigens alleen iets over als iemands hond klachten heeft en ze duidelijk op hulp wachten.
Ik ben geen zendeling of Jehova, ik vind het nl ook niet leuk om constant ongevraagd advies te krijgen. ;-)

honden page profiel Alexandra & MikeyAlexandra & Mikey

honden foto van Alexandra & Mikey

" Ik zou graag meer willen weten hier over, ik weet geeneens wat KVV betekend...

Wij hebben Billy sinds zaterdag, kregen een zak brok mee wat over de datum was, zak Pedigree bij de buurtsuper gehaald, enorme happen, dus nu krijgt ie Purina Dog Chow voor puppies, geleend van mn schoonzus. We wonen in een klein dorp, gaan maandag naar de stad om goed voer voor hem te zoeken, maar wat?

(wonen in Noorwegen) "

KVV is kompleet vers vlees. 

Je hebt verschillende merken/smaken maar het is allemaal rauw. 
Voordelen zijn: (correct me if I'm wrong)
- gezonder omdat er geen tot minimale aanvullende dingen inzitten 
    (lees maar een op een brok verpakking: ...% vlees, dus de rest?)
- betere en minder ontlasting
- minder kans op wormen door sterker maagzuur
- hond krijgt mooiere vacht
- minder plassen doordat ze minder drinken
- beter voor de tanden
- geen verstopte anaalklieren meer

Natuurlijk zijn graanvrije brokken al een stuk beter dan (sorry ;-)) Pedigree. (Wat toch wel een hele matige brok is hoor ;-))  Maar deze brokken zijn wel veel duurder en in die vergelijking ben je soms dan weer goedkoper uit met kvv.

Gr. Alexandra

honden page profiel José • Rover José • Rover

honden foto van José • Rover

Maak je nou niet zo druk meis, jij weet wat het beste is en wat je doet.

Wij zijn ook een van de weinigen die vers voeren, Mack ziet er af en toe uit alsof ze door een shredder gegaan is en Rover staat er als een blinkende robuuste spiegel naast.

Hier wordt gebarfd, de buren zijn aan het aan klussen om in de woning te trekken en toen de honden buiten aan het eten waren, hingen er 5 verdwaasde koppen over de schutting toe te kijken haha!

honden page profiel NordicNordic

honden foto van Nordic

Dierenwinkels gebeld, maandag gaan we hamsteren! Voor onze vorige hond hadden we een goede prive leverancier maar een zak van 15 kilo voor een hondje die 125 gram per dag krijgt..

Ben heel beniewd wat Billy er van vind, ik ben in ieder geval enthousiast!

honden page profiel J&SJ&S

honden foto van J&S

Yep, je bent geobsedeerd Christien. ;-) Let it go!

Als ik de vraag krijg wat ik voer, ben ik bijna geneigd om te zeggen dat ik brok voer, gezien ik helemaal geen zin heb in de reacties die ik krijg als ik zeg vlees (en ook nog rauw!) te voeren.

'Meid, dat meen je niet, is toch helemaal niet goed?'

'Blikvoer bedoel je, zit toch helemaal niet genoeg in?'

Bla, bla, bla...

Ik doe absoluut geen poging anderen te overtuigen, ik wil alleen ook niet door anderen overtuigd worden. O-)

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Joh, maak je niet zo druk! Snap het wel hoor, het irriteert mij soms ook wel een beetje als ik zie dat iemand RC of andere bende voert, maar je kan niet iedereen overtuigen. Laatst wel een vrouw overtuigd, die was de wanhoop naar bij met de waslijst aan klachten die haar hondje had, toen gezegd dat ze smuldier maar moest proberen dan, is kvv, gewoon wat over verteld, ook verteld van Ceasars nierfalen en dat dat nu door kvv onder controle is, gistermiddag zag ik haar weer, met hondje, hij had geen jeuk meer, niet meer overgeven en al twee weken niet meer bij de DA geweest waar ze eerder elke week erheen moest. ;-)
Daarintegen ook laatst iemand, die was helemaal weg van Ceas. vroeg wat hij te eten kreeg... ik; "vers vlees".... "oh dan is hij vast vals hou dat beest maar mooi uit mn buurt dan! Mijn hond eet rc brokken en is heeel lief".. ;-) Heb alleen maar gezegd "ja en mijn hond leeft vast langer omdat hij zn natuurlijke voer krijgt en niet die troep ;-) " O-) Hoeft niet zo te zijn natuurlijk , maar toch .. ik kon die man zien denken O-)

Zoals ik zei; je kan niet iedereen overtuigen.. Sommige mensen projecteren het "wat de boer niet kent eet ie niet" op hun hond ;-)

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Die vrouw voerde trouwens eukanuba.. eerste gedachte; "hoe kan het ook anders"..

honden page profiel SuzanSuzan

honden foto van Suzan

Ik wil even aanhalen dat ik ''niets'' tegen brokken heb!
Ik heb momenteel een loge in huis die niet anders dan brok eet, hij is schoon, fris, gezond en vitaal.
Zelf ben ik gewoon wel overgegaan op KVV, omdat na het proberen van zo veel merken brok , Rock nog steeds vieze stront had en een nare geur aan vacht en bek, ook bij R.C. (op aanraden van D.A natuurlijk! Zo is het gekomen. Doet je hond het prima op een brok, lekker zo laten! Ik begrijp de discussies erover niet zo goed! Tevens koop ik ook vis, of geef ik een ei of wat yoghurt.
Ik vind het zulke onzinnige discussies!

Laatst vroeg iemand ook aan mij wat ik voerde,
''boterhammen met pindakaas'', zei ik toen. ''En ieder avond met een zak chips en een colaatje op de bank'', ha,ha,ha!

Maak je niet druk.

honden page profiel SuzanSuzan

honden foto van Suzan

Niet dat ik jouw topic een onzinnige discussie vind hoor `Christina!

Maar het strijden er om, dat vind ik onzinnig!

honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea

honden foto van Hannie met Beer en Chelsea

Geobsedeerd... Misschien gewoon te enthousiast?
Of je wilt ons veel doggies laten verdienen haha ;-)

Met hondeneigenaren praat ik ook vaak over voeding en als hij/zij brok voert of de hond met de pot mee voert dan moeten ze dat zelf weten.
Mijn hond doet het goed op rauw vlees en dat vind ik belangrijk.
Ik krijg gelukkig wel mensen die veel interesse tonen voor Beer en Chels (sommige zijn zelfs omgeschakeld) hun voeding maar ik zal ze nooit iets opdringen.
Als ze informatie willen dan mogen ze dat altijd krijgen bij mij ;-)

Op school is het een ander verhaal (studeer voor paraveterinair).
Daar worden we echt overspoeld met het verhaal dat brokken zo goed is voor een hond (met name RC) en dan ga ik wel echt helemaal los O-)
Maar daarvoor zitten we op school, om elkaar wat te leren :-D.

honden page profiel Christien&ChelseaChristien&Chelsea

honden foto van Christien&Chelsea

Ik moet wel zeggen dat het is dat Chelsea als pup al uitslag klachten had, veel poepen en dan die dikke slappe hopen, sterk ruiken, dan ga je pas graven.. Anders was ik ook wel op een hondenforum gegaan hoor en had ik me vroeg of laat toch wel ingelezen over KVV, maar ik kan me voorstellen dat als je hond het goed doet op een brok dat het niet zo snel in je opkomt om KVV te gaan voeren.. Toch zeggen mijn leveranciers dat ze het met de dag drukker hebben.. Ik denk dat als meer mensen het doen en het gespreks onderwerp vaker aan bod komt overal, dat dat ook al zal helpen..

Ik moet eerlijk toegeven dat de 1e keer dat ik over KVV hoorde, over de aparte vriezer en het online bestellen van grote hoeveelheden, toen dacht ik "die mensen zijn ziekelijk met hun hond.." ;-)

Maar laatst vertelde iemand mij over een Stafford of pitbull die vast had gezeten in een andere hond, en hij zegt "als ze 1x bloed geproefd hebben.." Ik zeg "Chels krijgt elke dag rauw voer, de bloedspetters druppelen langs het aanrecht.." mopper de mopper

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

" Geobsedeerd... Misschien gewoon te enthousiast?
Of je wilt ons veel doggies laten verdienen haha ;-)

Met hondeneigenaren praat ik ook vaak over voeding en als hij/zij brok voert of de hond met de pot mee voert dan moeten ze dat zelf weten.
Mijn hond doet het goed op rauw vlees en dat vind ik belangrijk.
Ik krijg gelukkig wel mensen die veel interesse tonen voor Beer en Chels (sommige zijn zelfs omgeschakeld) hun voeding maar ik zal ze nooit iets opdringen.
Als ze informatie willen dan mogen ze dat altijd krijgen bij mij ;-)

Op school is het een ander verhaal (studeer voor paraveterinair).
Daar worden we echt overspoeld met het verhaal dat brokken zo goed is voor een hond (met name RC) en dan ga ik wel echt helemaal los O-)
Maar daarvoor zitten we op school, om elkaar wat te leren :-D. "


Leren ze je dat op school?!!!!! ;-) What the ......

honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea

honden foto van Hannie met Beer en Chelsea

Ag, de meeste mensen denken ook dat ik gestoord ben omdat mijn honden vers vlees voer.
Die denken blijkbaar dat ze iedere dag biefstuk en varkenshaasjes krijgen...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ben ik ietsje geobsedeerd..?:$" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Mijn hondenbrokken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^