Amerikaanse pitbul

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel etienneetienne

Halo mensen wij zijn opzoek naar een amerikaanse pitbull fokker in Nederland of belgie is er misschien iemand die ons zou kunnen helpen met informatie???alvast bedankt groetjes

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Claudia & LaykaClaudia & Layka

honden foto van Claudia & Layka

Denk dat er in nl niet echt een kennel zit voor de classic pit.. of het moet zijn dat je een xxl wilt dan weet ik er wel 1.. maar op marktplaats staat wel pits met stamboom, misschien kun je daar eens goed op kijken. maar wel goed opletten daar!

honden page profiel etienneetienne

Hey bedankt voor je reactie! We hebben ons er nog niet heel erg in verdiept maar dan weten we tenminste al iets :-) wat is een XXL??? Groetjes Etienne en Joyce

honden page profiel wendywendy

honden foto van wendy

denk dat je dan veel info bij franzie zit ook hier op t forum, die heeft een kennel hiervan, ;-)

honden page profiel Franzi (OMK)Franzi (OMK)

honden foto van Franzi (OMK)

Dan moet je eerst door ons solicitatiegesprek en Screening komen :pHaha nee we hebben voor het nestje nu al een hoop mensen maar je mag wel altijd eens naar me zenden hoor ;-)

honden page profiel Claudia & LaykaClaudia & Layka

honden foto van Claudia & Layka

" Hey bedankt voor je reactie! We hebben ons er nog niet heel erg in verdiept maar dan weten we tenminste al iets :-) wat is een XXL??? Groetjes Etienne en Joyce "


Nog niet in verdiept.. Waarom wil je dan graag een pitbull als ik vragen mag? :-)

honden page profiel etienneetienne

Wij willen met de tijd een stoere hond met een lief karater en een pitt of een am staff trekt ons erg aan.. vandaar dat we aan het rondkijken zijn..

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Waarom een stoere hond? Een chi is net zo stoer als een mastiff oid hoor!

honden page profiel EmmentaljuustoEmmentaljuusto

Maar je voorkeur neigt meer naar de apbt of naar de staff?
Wat heb jij een hond te bieden?
En wat zoek jij zelf in een hond?
Wil je gewoon een huishond of wil je er ook mee sporten of showen?

honden page profiel Franzi (OMK)Franzi (OMK)

honden foto van Franzi (OMK)

" Maar je voorkeur neigt meer naar de apbt of naar de staff?
Wat heb jij een hond te bieden?
En wat zoek jij zelf in een hond?
Wil je gewoon een huishond of wil je er ook mee sporten of showen? "

;-)

En het is Pit met een " t" , etienne ;-)

honden page profiel Melanie en LucyMelanie en Lucy

honden foto van Melanie en Lucy

hooooi, wat leuk dat je pitbull zou willen :-D
maar ik hoop dat je je nog wel wat verdiept in dit ras want ik vond juist de puppytijd erg O-) ik ben blij dat ze intussen 1 jaar is ;-)
ze zijn echt superlief en alles maar ook best eigenwijs en koppig O-) ik denk niet dat je een pitbull aan moet schaffen als het je 1. hond is.

verder zou ik er zeker een van een goede fokker aanraden!
onze lucy is van privemensen maar heeft heel veel allergien, hou daar ook rekening mee!

honden page profiel KimKim

honden foto van Kim

http://www.pitbullvereniging.nl/pageID_6672314.html Ik zou me er eerst goed in verdiepen voordat je er aan begint, want ze kunnen ''stoer'' eruit zien, maar het belangrijkste is kan jij een apbt alles bieden wat hij nodig heeft.... geen 3x een blokje om, maar er intensief mee bezig zijn.

Succes met het uitzoeken

honden page profiel JessicaJessica

honden foto van Jessica

En misschien nog wel belangrijker.Vind je het geen probleem dat veel mensen ban zijn voor je hond en dat je hond misschien niet met anderen honden kan?

honden page profiel Claudia & LaykaClaudia & Layka

honden foto van Claudia & Layka

" http://www.pitbullvereniging.nl/pageID_6672314.html Ik zou me er eerst goed in verdiepen voordat je er aan begint, want ze kunnen ''stoer'' eruit zien, maar het belangrijkste is kan jij een apbt alles bieden wat hij nodig heeft.... geen 3x een blokje om, maar er intensief mee bezig zijn.

Succes met het uitzoeken "


Mee eens! Ik zou me als ik jou was er eerst goed in gaan verdiepen, veel lezen en ervaring/adviezen van andere pit/staff eigenaren vragen!
Je zoekt een 'stoere' hond maar kun jij dit ras wel bieden wat ze nodig hebben?

honden page profiel MAxime - Guusje, Demi & Tommie MAxime - Guusje, Demi & Tommie

honden foto van MAxime - Guusje, Demi & Tommie

ik ken dat gevoel helemaal.. een stoere hond, met een gouden
hart.. dat waren voor mijn vriend en mij ook de 'eisen'
aan onze eerste hond.. haha ik heb me rot gelachen, we kochten
een stafford kruising. mama was een stafford en doordat ze
tijdens de loopsheid was weggelopens wist geen mens wie de
vader was. ze vermoedde een labrador.

enkel werd onze schattige stafford x labrador een mega uit de
kluiten gewassen, alles etende energie bom die heel ons leven
op zijn kop zetten.

maar eerlijk is eerlijk. ik heb nog NOOIT zo'n goede vriend
gehad!

lees je goed in, ga desnoods met fokker praten... gewoon lekker
praten over wat jij wilt, en wat voor hond daar goed voor is!
dan komt het helemaal goed!

honden page profiel EmmentaljuustoEmmentaljuusto

"

Mee eens! Ik zou me als ik jou was er eerst goed in gaan verdiepen, veel lezen en ervaring/adviezen van andere pit/staff eigenaren vragen!
Je zoekt een 'stoere' hond maar kun jij dit ras wel bieden wat ze nodig hebben? "

Klopt, het zijn meer dan honden die er stoer uit zien of lief zijn. Ze vereisen een zeer verantwoordelijke eigenaar. Hoe vaak lees je wel niet in de krant of hoor je op het nieuws dat er een hond doodgebeten wordt door een staff of pit.. Dit omdat vele mensen geen idee hebben wat ze nou voor hond in huis hebben gehaald. Als je voor dit ras wil gaan, bedenk je wel dat er een grote kans is dat hij niet met andere honden kan. Zul jij dan je verantwoordelijkheid nemen en hem aan de lijn houden? Zou je er mee kunnen leven dat de hond nooit los op een veldje met soortgenoten zal kunnen spelen? Als je antwoord hier op nee is, is dit niet het ras voor jou. Bovendien zijn het geen gezelschapshonden maar werkhonden. Wat wil je met de hond gaan doen? Als je inderdaad 3 maal per dag een blokje om wilt lopen en het verder daar bij wilt houden is dit het verkeerde ras.
Het geeft niks dat het je niet eerder een hond hebt gehad of je nog niet in het ras hebt verdiept, maar dit zul je voordat je een pup/hond aanschaft beter wel kunnen doen. Ik zelf zal ook nog een paar jaar wachten met de aanschaf van mijn apbt, mede omdat er nog te veel is wat ik niet weet en omdat ik een hond nóg niet kan bieden wat hij nodig is. En het is zeker belangrijk om bij een goede fokker te kopen niet via marktplaats dus, die zijn er genoeg in zowel Nederland, België als in de rest van Europa. De apbt heeft geen stamboom van de fci maar van de adba. De am. staff is weer fci geregistreerd. Het zijn honden die zowel in uiterlijk en karakter van elkaar verschillen. De adba pit is vooral gefokt om te functioneren, om te werken, terwijl de staff vooral voor de show is gefokt.
In dit topic http://www.hondenpage.com/hondenforum/121445/pitbull,-stafford-of-wat?.php kun je meer informatie vinden over de apbt en ook staat er een duidelijk beschrijving van de verschillen tussen ADBA, UKC en AKC(hier FCI).

honden page profiel Chre & Djago & Anisa & ElvisChre & Djago & Anisa & Elvis

honden foto van Chre & Djago & Anisa & Elvis

Er zijn zat kennels in NL te vinden. Je moet natuurlijk wel weten waar! Heb een tip voor je: bezoek wat shows/evenementen en maak contact met een aantal mensen. Je zult dan snel genoeg weten of het ras wat voor je is en dat er ook nog een aantal goede kennels te vinden zijn. En uiteraard bij Joey en Franzi ;-)

honden page profiel wendywendy

honden foto van wendy

18 augustus pitbull zomershow almere

honden page profiel LuluLulu

honden foto van Lulu

Mijn Naakthond ziet er ook stoer uit!

jasper (Gast)

goede dag ik heb een pit van nog geen twee gekregen maar bij mij in het arpartement is te klein en heb t ie de ruimte niet en met pijn in me hardt moet ik hem weg doen hij kan ook niet alleen thuis zijn heb hem pas gekregen maa kan geeen vrij krijgen van me werk om hem te leren allleeen thuis te zijn en zoek dus een heel lief baasje het liefst zonder andere hond deze hond is verkloot door de fokker hij kan andere honden aanvallen ma bij mij nog niet gebeurt eeen schat van een beesje met pijn in me hard doe ik hem weg en als je nix over de ras weet krijg je hem niet mee is geen hond om stoer mee te doen gr jasper
heb je intressen bel 0621367476

honden page profiel etienneetienne

hey Jasper,

wat een rotverhaal! ik kan je helaas niet helpen want wij hebben een chihuaua die niet met andere honden overweg kan dus ik kan zelf al niet eens een andere hond erbij nemen als ik wil... sorry en succes verder 
groetjess

honden page profiel KimKim

honden foto van Kim

" goede dag ik heb een pit van nog geen twee gekregen maar bij mij in het arpartement is te klein en heb t ie de ruimte niet en met pijn in me hardt moet ik hem weg doen hij kan ook niet alleen thuis zijn heb hem pas gekregen maa kan geeen vrij krijgen van me werk om hem te leren allleeen thuis te zijn en zoek dus een heel lief baasje het liefst zonder andere hond deze hond is verkloot door de fokker hij kan andere honden aanvallen ma bij mij nog niet gebeurt eeen schat van een beesje met pijn in me hard doe ik hem weg en als je nix over de ras weet krijg je hem niet mee is geen hond om stoer mee te doen gr jasper
heb je intressen bel 0621367476 "


Geen medelijden enkeld voor de hond, je had eerst na moeten denken voordat je een hond (ongeacht het ras) in huis zou nemen! Eerst regelen en nadenken dan pas een hond nemen!

En waarom heeft de fokker hem verkloot? Omdat hij andere honden wil pakken? Ja dat heb je met een pitbull.

Tipische een geval van doen en niet nadenken! Zo zielig voor die hond!

honden page profiel Miora,pebbles en quizMiora,pebbles en quiz

honden foto van Miora,pebbles en quiz

"

Geen medelijden enkeld voor de hond, je had eerst na moeten denken voordat je een hond (ongeacht het ras) in huis zou nemen! Eerst regelen en nadenken dan pas een hond nemen!

En waarom heeft de fokker hem verkloot? Omdat hij andere honden wil pakken? Ja dat heb je met een pitbull.

Tipische een geval van doen en niet nadenken! Zo zielig voor die hond! "


naar wat ik lees is de hond bij hem 'gedropt' en heeftie niet zelf even gedacht, leuk! een hond! laten we die even in huis nemen...

honden page profiel Claudia & LaykaClaudia & Layka

honden foto van Claudia & Layka

"

Geen medelijden enkeld voor de hond, je had eerst na moeten denken voordat je een hond (ongeacht het ras) in huis zou nemen! Eerst regelen en nadenken dan pas een hond nemen!

En waarom heeft de fokker hem verkloot? Omdat hij andere honden wil pakken? Ja dat heb je met een pitbull.

Tipische een geval van doen en niet nadenken! Zo zielig voor die hond! "


Helemaal mee eens!!

kim (Gast)

"

naar wat ik lees is de hond bij hem 'gedropt' en heeftie niet zelf even gedacht, leuk! een hond! laten we die even in huis nemen... "


Ik zie nergens gedropt staan maar gekregen. Als jij een hond niets kan bieden heb je nog altijd een mond om nee tezeggen

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

FOKKEN

Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken.
Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven
over dekking, dracht en hun nestje pups.

Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren,
uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen,
goede leefomgeving voor moeder en pups,
en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest.

Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet.
Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden
ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen.

Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen.
Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden.

Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen
en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link
[link]http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/[/link]

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

Volgende forumvraag:
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^