Plots last van achterpoten en niet meer kunnen springen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings

honden foto van Remie met sledehondenteam Silver linings

Gisteren was Silver gewoon nog "normaal" voor warm weer. Wel wat sloom en lui. Maar er was me nog niks opgevallen.
Maar vandaag viel het me op dat hij erg moeilijk liep. dus ik gevoeld, hij krijgt wel stress, maar hij piept niet, en hij piept aardig snel als hij pijn heeft. Toen heb ik hem geprobeerd te springen voor kaas, dat deed hij niet. Je zag in zijn ogen dat hij dat wel wou maar niet kon. En toen ik samen met Blue naar buiten keek naar de konijntjes en Blue met haar voorpoten in de vensterbank stond wou silver dit ook doen, dus hij springt zachtjes, krijgt 1 voorpoot op de vensterbank maar zakt dan vooral door zijn (van de achterkant gezien) rechterachterpoot. waardoor hij weer met zijn voorpoten op de grond komt en een soort van zit. Daarbij gingen gelijk de oren in zijn nek en twee zielige oogjes naar mij toe.

Maar ik heb niks geks zien gebeuren waardoor dit zou kunnen komen, hij springt graag op dingen, zoals de tafels buiten en het hondenhok, maar altijd zonder problemen, ik heb ook niks zien gebeuren. Hij ging altijd wel wat langzaam en voorzichtig zitten en af. Maar nooit zo erg dat er echt foto's voor HD zouden gaan maken. De DA heeft wel eens gevoeld, door zijn poten te bewegen maar dat ging altijd probleemloos. Geen reden volgends de DA om echte foto's te laten maken. Hij heeft ongeveer 2 jaar met de sledehondensport mee gerend, en ook in teams van ruim 10 honden. Maar hier heb ik ook nooit gemerkt dat hij last had van zijn heupen of iets.

Ik ga het aankijken, misschien dat hij toch verkeerd van de tafel afgesprongen is.., en vanavond als het afgekoeld is ga ik een klein stukje lopen met hem om te kijken hoe hij het dan doet.
Zijn neus is trouwens gewoon nat en koud. Hij hijgt niet meer dan normaal met dit weer, hij blijft een husky. En Blue is niet extra verzorgend. Normaal merk je goed aan de andere hond als eentje een ontsteking heeft of iets.

Hebben jullie ideeën?.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Plots last van achterpoten en niet meer kunnen springen." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

plotseling gekomen, schrijf je, ja ik zou het toch even na laten kijken bij de dierenarts,

kijk het vanavond even aan, als het afgekoeld is, houdt hem dan aan de lijn voor een wandeling, is het zo dat tie toch moeilijk opstaat en niet gewoon met je mee loopt, maak dan een afspraak morgen.

je schrijft ook ...van de tafel gesprongen, zorg dat het niet meer gebeurd, dat springen van een hoogte is altijd een belasting.

honden page profiel DanielDaniel 3 doggies

honden foto van Daniel

Die van mij heeft nu last van z'n onderrug door springen. Kijk anders daar eens naar.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Plots last van achterpoten en niet meer kunnen springen." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^