Mijn lieve Kamaz!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hilde Hilde

honden foto van Hilde

Update van Kamaz!
Vorige week zijn we naar de DA geweest voor de laatste controle!
Rechts(waar ze aan geopereerd is)is helemaal goed, alleen links had ie wat twijfels, haar knie was daar iets dikker en bij een onderzoek waar hij de poot naar achteren deed ging rechts vanzelf terug maar links niet!Hij kon dit (mocht ze er last van hebben)dit met een relatief kleine operatie verhelpen!

Maar vooralsnog wil hij er niets aan doen!merk zelf niets aan haar dat ze pijn heeft, zodra dat wel het geval is ga ik gelijk terug!

Vind dat ze voorlopig wel genoeg heeft gehad ze is nl wel 4x onder narcose geweest in een half jaar tijd!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Mijn lieve Kamaz!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Miranda van VuereMiranda van Vuere

Hallo allemaal, ik heb een golden retriever van 6 maanden met zware HD aan beide achterpoten. 3 weken geleden heeft ze aan haar beste poot een bekkenkanteling gehad. Als ze 9 maanden is krijgt ze aan haar andere poot een kunstheup. Deze is nu al te ver versleten voor een bekkenkanteling.

De operaties zijn heftig en kostbaar, maar ik wil iedereen die twijfelt graag over mijn hond vertellen. Ze is nu drie weken geleden geopereerd en het gaat uitstekend met haar. De wonden genezen goed en ze loopt al veel beter dan voor die tijd. Ze is blij en vrolijk en begint - eindelijk - ook lekker ondeugend te worden. We wandelen veel met haar, zo'n 10x per dag een kort stukje. Dat doen we al sinds de 1e dag na de operatie. Dat vergt van de baas wat planning en discipline, maar het is goed te doen. Ook krijgt onze hond voedingssupplementen om haar botten te versterken en beter te "smeren". We masseren dagelijks haar onderrug en beide achterpoten en doen we 5 minuten per dag wat oefeningetjes met haar om haar poten sterker te maken.

We hebben nog twee honden en een druk bedrijf, maar bovenstaande laat zich echt in je dagelijkse schema inpassen. En als je ziet hoe snel je hond vooruit gaat dan is dat de beste beloning die je je kunt wensen.

Onze hond is geopereerd door Hans Nieuwendijk van De Tweede Lijn in Wilhelminaoord. Wij zijn hier zeer tevreden over, hij en zijn team zijn erg vakkundig en hebben oog voor hond en baas. Al met al hebben wij met onze hond nog een heel traject te gaan, maar als ook de tweede operatie goed gaat heeft ze een normale levensverwachting met een leuk leven zonder pijn. Wij gaan er voor! Onze hond is het waard!

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust, hopelijk kan ik je helpen.

honden page profiel Miranda van VuereMiranda van Vuere

Dag Hilde,

Ik heb mijn verhaal geloof ik op een verkeerde plek gezet, ben nog nieuw hier. Heb jouw verhaal over Kamaz gelezen. Ik realiseer me dat ook wij met onze hond nog een lange weg te gaan hebben en we er natuurlijk na drie weken nog niet zijn. Fijn om te lezen dat het ondanks wat hobbels allemaal goed gaat met Kamaz. Het is een prachtig beest! Ik hoop dat jullie nog heel lang van elkaar kunnen genieten.

Miranda

honden page profiel Hilde Hilde

honden foto van Hilde

Klopt!Je gaat naar hondenforum en dan onderaan "Nieuw Onderwerp"kiezen.

Maar respect hoor hoe jullie dat doen!Ik weet uit ervaring dat het niet makkelijk is en zeker de revalidatie!En dan ook nog een nieuwe heup !Pffff heftig!

Wens je heel veel sterkte en succes!Het is het zeker waard!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Mijn lieve Kamaz!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Ze spelen!!!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^