Andere omgeving

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KyraKyra

honden foto van Kyra

Goeiemiddag allemaal,


Ik heb dus een puppy van 3maand en 1week, de zindelijkheidstraining verloopt prima!
Het is nu al 3 à 4 dagen dat ze niets meer doet in huis, zowel overdag als snachts!
Toch juich ik nog niet te vroeg, ik noem haar nog niet zindelijk maar ben wel zeer blij dat ze zo'n vooruitgang maakt :-D
Nu heb ik een vraagje : mijn zus woont op een appartement en we zien elkaar zeer veel. Als ik naar haar ga neem ik Kyra altijd mee, maar daar poept ze en plast ze in het rond. Ook al komen we juist van buiten, ze heeft dan net haar plasje gedaan en dan doet ze het alweer binnen. Ik denk dat Kyra de link nog niet kan leggen tussen de verschillende omgevingen. Ik heb ze nog maar 3 weken thuis en bij mij doet ze het amper, ongelukjes gebeuren nog. Maar vanaf ze ergens anders is, lapt ze de regels aan haar laars. Zou dit kloppen dat ze de link nog niet kan leggen?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Andere omgeving" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel rmrm

honden foto van rm

Voor zo'n puppy is echt álles op de wereld nieuw. Je pup is net jullie huis gewent en begint zich meer thuis te voelen. Maar op andere plaatsen kan het toch nog wel spannend zijn voor zo'n pup. Ik denk dat het vanzelf komt dat je pup overal aan begint te wennen. Gewoon geduld hebben O-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

gezellig bij een ander, veel nieuwe prikkels, wat je kan doen is je hond bij je zusje aan de lijn houden, naast je laten zitten, zal best moeilijk zijn, maar dan kan ze niets doen. houd dat vol , als ze wat ouder is en echt zinderlijk is , kan je ze eens loslaten, maar blijf wel alert , je ziet gauw genoeg of ze gaat zitten of niet.

een pupje is niet snel uitgepoept. die poepen nog op onregelmatige tijden, niet raar dat ze bij je zusje opeens gaat zitten. vandaar, mooi aan de lijn houden en maak het bezoek dan niet te lang.

honden page profiel KyraKyra

honden foto van Kyra

" gezellig bij een ander, veel nieuwe prikkels, wat je kan doen is je hond bij je zusje aan de lijn houden, naast je laten zitten, zal best moeilijk zijn, maar dan kan ze niets doen. houd dat vol , als ze wat ouder is en echt zinderlijk is , kan je ze eens loslaten, maar blijf wel alert , je ziet gauw genoeg of ze gaat zitten of niet.

een pupje is niet snel uitgepoept. die poepen nog op onregelmatige tijden, niet raar dat ze bij je zusje opeens gaat zitten. vandaar, mooi aan de lijn houden en maak het bezoek dan niet te lang. "
Soms blijf ik daar wel slapen met Kyra, en dan merk ik dat het te lang is.
Zal dit in het vervolg niet meer doen, aan de lijn houden doe ik ook meestal...
nu lukt het wel wat beter of vroeger, toen was het ALLEMAAL in huis, nu doet ze het ook al buiten

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Andere omgeving" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^