Even stoom afblazen!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Veerle & ChipkeVeerle & Chipke

honden foto van Veerle & Chipke

Gisteren ging ik met chipke wandelen, plast die tegen een haag. Meestal hou ik hem daar wel van weg maar hij was me voor. Die vrouw had dat gezien en begint te vloeken tegen me en kksshh geluidjes na chipke te maken. Heb mijn verontschuldigingen aangeboden en ben verder gewandeld. Kom ik een tijdje verder weer langs daar, is ze haar haag met zeepsop aant afwassen. Roept ze na mij dat ik haar een nieuwe haag moet betalen als die kapot gaat. Doe toch normaal. Het regende ook nog eens dus dat regent vanzelf wel weg. Heb er maar niks meer tegen gezegd.
Vandaag neem ik een andere route. Chipke plast op een stukje gras (dat trouwens van de gemeente is), komt er een man op ons afgelopen. Die roept dat hij me iets gaat aandoen als mijn hond nog ooit in de buurt van zijn huis plast. Die is me blijven naroepen tot ik de hoek om was.
Dat vind ik toch niet normaal. Binnenkort durf ik hier op de wijk nog niet meer te gaan wandelen met mijn hond. Hier zijn nergens losloopgebieden of zo en ik kan toch niet 3 x per dag mijn auto pakken en naar het bos rijden. Ik wil ook gezellig hier in de buurt wandelen maar zo'n mensen maken het dus echt niet meer fijn hé pff. Een beetje respect en verdraagzaamheid mag ook nog hé pff

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Even stoom afblazen!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Sonja & SaartjeSonja & Saartje 3 doggies

honden foto van Sonja & Saartje

Ik zou denken dat ik in bananensplit zit ofzo!!! Een heg met sop afdoen omdat er tegenaan geplast is??? Mensen zijn tegenwoordig zo onverdraagzaam naar elkaar toe, echt jammer. En mocht je iets niet leuk vinden kan je dit toch ook op een normale manier kenbaar maken. Volgens mij kan diegene ook niets zeggen als jouw hondje plast op een stuk gras (indien dit natuurlijk geen prive bezit is). Ik ben tenminste nog nooit paaltjes tegen gekomen met plassen verboden of plassen toegestaan maar dient wel opgeruimd te worden;-)

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Nou ja zeg, wat een korte lontjes allemaal ;-)

Oké, is niet leuk dat een hond tegen je haag piest, maar kom op, het is een plasje. EEN PLASJE! Haha, wat een raar mens om dan met een sopje van Dreft haar haag te gaan wassen O-)

honden page profiel Jackey & BrunoJackey & Bruno 3 doggies

honden foto van Jackey & Bruno

Nou Veerle (zo heet mijn zusje ook :-)) Wat een rare mensen zeg!! Al helemaal van dat stukje gras!! Waar in de buurt woon je?

Liefs,

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

" Kom ik een tijdje verder weer langs daar, is ze haar haag met zeepsop aant afwassen.  "

Woehahahahaha! Oh, dat is toch hilarisch! Wat moet dat mens werk hebben, met alle mussen, duiven, merels die poepjes leggen in de tuin, op het dak, in de goot. Om van de katten nog te zwijgen...

honden page profiel Veerle & ChipkeVeerle & Chipke

honden foto van Veerle & Chipke

" Nou Veerle (zo heet mijn zusje ook :-)) Wat een rare mensen zeg!! Al helemaal van dat stukje gras!! Waar in de buurt woon je?

Liefs, "


Ik woon nu 4 jaar in Diepenbeek (belgisch limburg) maar daarvoor heb ik altijd in Meeuwen gewoond. Je merkt echt een heel groot mentaliteitsverschil tussen die 2 dorpen. Tja zal me er maar niet te veel van aantrekken hé. Drolletjes ruim ik altijd mooi op maar kan toch moeilijk een emmer water en een dweil meenemen als ik ga wandelen

honden page profiel C.C. 3 doggies

honden foto van C.

Ik kan begrijpen dat iemand het niet fijn vind als er honden tegen hun eigen heg zeiken.. want na die ene hond komen nog 20 andere reuen die er nog ff overheen willen plassen O-) En wie mag de heg later bijknippen? Of lekker in de voortuin zitten genieten van het zonnetje,met een heg ruikende naar hondenzeik. Ik zou er ook niet vrolijk van worden haha. Maar om er boos om te worden? Neeh haha.

Aan de andere kant, het is maar een plasje, en je hebt zelfs nog je excuus aangeboden, meer dan dat kon je ook niet meer doen. :-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

voor mensen is het niet leuk dat een hond tegen hun pui of heg aan plast, het zal meerderen keren gebeuren , en jij kwam voorbij en ja of het nou per ongeluk is of niet, je was even degene waar hun even stoom aan het afblazen waren.

en probeer ongelukjes te voorkomen, tegen andermans heg. dat is een grote ergenis.

er zal altijd wel een berm plekje ergens zijn, houdt je hond kort aan de lijn zodat het niet meer voorkomt dat tie nou net dat heggetje uitkiest, trouwens geen een heggetje is voor je hond het plasplekje.

ik begrijp jouw frustraties best als er tegen je gescholden wordt, maar hun frustraties ook, een hond tegen hun heg, en alle honden plassen daar tegen, voorkom die ongelukjes.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

nee een emmer en de dweil mee nemen verlangt niemand van je, maar hier moet ook even gelopen worden voor er geplast kan worden, jij bepaalt waar de hond plast, niet de hond, voorkom die ongelukjes, dan heb je ook geen mensen meer die tegen je aanschreeuwen.

honden page profiel Veerle & ChipkeVeerle & Chipke

honden foto van Veerle & Chipke

Willemijn, ik geef je gelijk maar heb me verontschuldigd. Om dan nog steeds zo tegen mij te vloeken vond ik er een beetje over. Maar oké, we lopen wel een stukje om zodat we daar niet meer langs komen. Maar die man van vandaag, daar ben ik wel kwaad om. Dat was een stukje gras van de gemeente en dan is gras nog veel gezegd, meer onkruid en zand dan wat anders. Iedereen laat zijn hond daar plassen. En dan begint die zo tegen mij. Nee dat vind ik niet kunnen. En die man is naar me blijven schreeuwen totdat ik de hoek om was. Nee echt niet, dat kan bij mij niet door de beugel. Hier vind ik niet dat ik iets mis gedaan heb. Vroeger (toen ik nog in Meeuwen woonde) had ik hier nooit last van. Niemand klaagde over niemand, echt een fijne buurt. Dat is nu heel anders, kan er maar niet aan wennen.

honden page profiel Nicole, Guus, Flynn & Puk Nicole, Guus, Flynn & Puk 3 doggies

honden foto van Nicole, Guus, Flynn & Puk

haha! een heg met seepop wassen! oke ik snap wel dat het niet leuk is dat er een hondje tegen je haag plast maar dan hoef je niet meteen te gaan schelden! raaaaar

honden page profiel rmrm 3 doggies

honden foto van rm

Die mensen ook van tegenwoordig ;-) Wat is er nou zo erg aan een plasje?

honden page profiel rmrm 3 doggies

honden foto van rm

en zeepsop is JUIST slecht voor die heg haha!

honden page profiel *Luna**Luna* 3 doggies

honden foto van *Luna*

Vervelend hoor! Ik heb het zelf eigelijk nog nooit gehad, omdat Luna eigenlijk altijd of in de bossen of in de goot plast... Wel een keer dat ze ging plassen in de goot en toen liep ik door, maar toen kwam een vrouw ons achterna omdat ik de poep niet had opgeruimd;-)  Welke poep mevrouw? Ja, ik zag het wel, kom maar even mee om het op te ruimen... Ze plaste alleen maar hoor... Nee, want dat doe ze altijd tegen heggen aan !;-) Nouja, uiteindelijk was er dus geen poep, maar excuses geeft ze niet hoor... Gewoon zoveel mogelijk negeren, dat soort mensen;-)

honden page profiel Lisanne, Dani , Lina, ShaneLisanne, Dani , Lina, Shane 3 doggies

honden foto van Lisanne, Dani , Lina, Shane

bah , hier ook van die mensen die denken dat zij de baas zijn over de gemeente grond. ja dani had z'n pees gescheurd en mocht niet lang wandelen, mevrouw kan me wel doorverwijzen naar het bos maar hij zal toch echt moeten plassen en poep ruim ik altijd netjes op. terwijl haar katten bij ons in de tuin poepen ;-) nu komt ze altijd naar buiten als ik met dani lang wandel om te kijken dat ik hem daar niet laat plassen ;-)

honden page profiel J&SJ&S 3 doggies

honden foto van J&S

:-D Als de heg al doodgaat, zal het van het sopje komen...

Ik moet wel zeggen, baasjes die hun hond tegen een heg laten plassen, kan ik wel schieten. Ook ik heb een mooie buxushaag voorthuis, met één enorm grote-bruin-dood-pies-stuk ertussen. En ja, dat is frustrerend... O-)

(no offense richting jou zozeer, bovenstaand stukje, je zegt immers dat dit anders niet voorkomt, dus meer algemeen bedoeld)

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* 3 doggies

"

Ik woon nu 4 jaar in Diepenbeek (belgisch limburg) maar daarvoor heb ik altijd in Meeuwen gewoond. Je merkt echt een heel groot mentaliteitsverschil tussen die 2 dorpen. Tja zal me er maar niet te veel van aantrekken hé. Drolletjes ruim ik altijd mooi op maar kan toch moeilijk een emmer water en een dweil meenemen als ik ga wandelen "


Tja, de belgenmoppen ontstaan niet voor niks hè! ;-) :-D alleen een belg wast zijn heg met zeepsop, haha :-D

honden page profiel J&SJ&S 3 doggies

honden foto van J&S

Nog wel even dit: dat er zo tegen je tekeer wordt gegaan, is natuurlijk not done! Is absoluut nergens voor nodig!

honden page profiel BlaiseBlaise 3 doggies

Is chipke dat kleine hondje op je profiel? Dat kan je amper een plasje noemen, eerder druppels. Toch vergallen deze mensen die zo naar tegen je doen de dagelijkse uitstapjes voor jou en je hond. Schrijf je gemeente aan en vraag welke oplossing ze voor dit probleem hebben (bijv. Uitlaatplekken enz). Jij en je hond hebben net zoveel recht als ieder ander. Maar niet leuk zo hè?

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

"

Tja, de belgenmoppen ontstaan niet voor niks hè! ;-)  :-D  alleen een belg wast zijn heg met zeepsop, haha :-D "

Hiiihihihi, met een biertje erbij! ;-)

honden page profiel Veerle & ChipkeVeerle & Chipke

honden foto van Veerle & Chipke

" Is chipke dat kleine hondje op je profiel? Dat kan je amper een plasje noemen, eerder druppels. Toch vergallen deze mensen die zo naar tegen je doen de dagelijkse uitstapjes voor jou en je hond. Schrijf je gemeente aan en vraag welke oplossing ze voor dit probleem hebben (bijv. Uitlaatplekken enz). Jij en je hond hebben net zoveel recht als ieder ander. Maar niet leuk zo hè? "


Ja Chipke is een chihuahua, of kruising van, we zullen het nooit weten. Maar veel plast die inderdaad niet. Tja ben er al overheen, terug goedgezind en sevves fijn een avondwandeling doen langs het kanaal, kan ie lekker plassen waar ie wil haha

honden page profiel *Luna**Luna* 3 doggies

honden foto van *Luna*

"

Tja, de belgenmoppen ontstaan niet voor niks hè! ;-)  :-D  alleen een belg wast zijn heg met zeepsop, haha :-D "

You just made my day;-)

honden page profiel Eline & VinoEline & Vino 3 doggies

honden foto van Eline & Vino

Waaw gezellige mensen bij jou in de buurt! O-)

Ik moest wel heel erg lachen toen ik las dat ze haar haag met zeepsop waste :-D ;-)
'beetje' overdreven! :-D

honden page profiel Linda en Nousya Linda en Nousya 3 doggies

honden foto van Linda en Nousya

Bij ons ook, moet Nousya poepen op een stukje gras van de gemeente, komt er ook zo'n vent aan, 'vind je dat normaal ofzo' blabla, slaat nergens op we ruimen het gewoon op dan is er toch niks aan de hand ?
Snap het probleem niet zo, foutje kan gebeuren toch?
Om de struik helemaal te wassen met zeep is wel een beetje overdreven maar moet er stiekem wel om lachen

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

die vent heeft niks te zeggen! gewoon morgen terug gaan en je hond zijn plasje en kakje laten doen, poep mooi opruimen en als die man wat zegt zwaai je gewoon met je poep zak ;-) .

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

"

Tja, de belgenmoppen ontstaan niet voor niks hè! ;-) :-D alleen een belg wast zijn heg met zeepsop, haha :-D "


ikke belg was zelfs mijn hek niet met zeepsop O-)

hoe hard zou ze moeten schrobben voor de vogelpoep O-)

honden page profiel SjefSjef 3 doggies

ach je hebt soms mensen..

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* 3 doggies

"

ikke belg was zelfs mijn hek niet met zeepsop O-)

hoe hard zou ze moeten schrobben voor de vogelpoep O-) "


Nou, een hek wordt hier vast wel eens met zeepsop afgenomen, een wit hek met groene aanslag. Maar in het bericht van de ts, staat dat de vrouw de haag af ging nemen. En de haag is in nederland de heg. En die heb ik hier nog nooit zien wassen met zeepsop :-D

honden page profiel WendyWendy 3 doggies

honden foto van Wendy

Sommige heggen krijgen kale stukken waar er tegen aan geplast wordt. Ik dacht conifeer, buxus en liguster. Buxus iig. 
Ik probeer zoveel mogelijk te voorkomen dat mijn honden tegen erfafscheiding of huizen plassen net als vlak bij een voordeur, of tegen een auto of een rolcontainer (wij moeten die van ons door het huis rijden, lekker met pisvlekken erop).
Aan de andere kant denk ik dat je dat als hegeigenaar zelf kan bedenken dat er tegen je heg geplast kan worden en dat het dan niet zo slim is om en heg te kiezen waar de gaten in vallen...... Maar ja......
Er blijft ook maar weinig over op een gegeven moment. Bij mijn moeder in de straat hebben ze om veel bomen een perkje gemaakt en tegen elke lantarenpaal staan fietsen. Dan is en reu wel lastiger uitlaten.

Lucy (Gast)

Je moet tegen die mensen zeggen dat die haag en dat gras meer kapot gaan van de uitlaat gassen en de zure regen en hun zuur gezicht dan van het plasje van jou hond . En tegen die vrouw met die haag moet je zeggen dat ze dethol moet gebruiken . Is ze meteen ontsmet ook . Bij ons in Boom noemen ze zulke mensen azijn pissers . ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Even stoom afblazen!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Puppy van ziek
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^