Jippie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Bettie, Indy & DaicelBettie, Indy & Daicel

honden foto van Bettie, Indy & Daicel

Ik dacht dat ik komende 3 weken mijn zieke Indy achter moest laten omdat ik op vakantie ga en die vakantie allang geboekt is. Mijn dochter zou hier in huis komen om op haar te passen, maar Indy kan erg veel heimwee hebben en dan weigeren te eten, dat moeten we nu niet hebben omdat ze al bijna 5 kg. afgevallen was, nu zie ik ineens op de site van de camping dat sinds dit jaar de honden ook in gehuurde accommodaties mogen, dus we gaan haar morgen aanmelden en dan mag Indy mee naar Frankrijk.  Ik heb er nu weer helemaal zin in, ik weet dat Indy ongeneeslijk ziek is en dat ze tijdens de vakantie ook kan komen te overlijden, maar dan ben ik tenminste bij haar en de dagen dat ze nog bij ons is daar wil ik van genieten. en nu met de medicijnen is ze erg opgeleefd en kan ze misschien nog een paar maanden ZONDER pijn bij ons blijven. Morgen de DA nog bellen om daar nog voor ons vertrek zondag langs te gaan voor een check up. Ik ben helemaal blij!!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Jippie" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel KittyKitty 3 doggies

honden foto van Kitty

Dat is echt super blij! Dit geeft ook waarschijnlijk een rustiger gevoel; je hebt haar tenminste dicht bij je, mocht ze weer achteruit gaan...

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende 3 doggies

honden foto van YmY en de bende

Wat fijn dat ze mee kan!!!!
Dat is even een meevaller zeg!

honden page profiel Lisa & BoebieLisa & Boebie 3 doggies

honden foto van Lisa & Boebie

Ah wat fijn!! Veel plezier ik hoop dat jullie een fijne vakantie hebben!

honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** 3 doggies

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

Wat fijn dat Indy mee kan, kan je in ieder geval van haar genieten!

Voor Frankrijk moet ze overigens wel ingeent zijn voor Rabiës 3 weken voor vertrek!

honden page profiel Bettie, Indy & DaicelBettie, Indy & Daicel

honden foto van Bettie, Indy & Daicel

Ze is ingeënt voor Rabiës, omdat ze 2 weken geleden ook mee geweest is naar Duitsland.

honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** 3 doggies

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

" Ze is ingeënt voor Rabiës, omdat ze 2 weken geleden ook mee geweest is naar Duitsland. "

Gelukkig dan maar, Fijne vakantie!

honden page profiel Bettie, Indy & DaicelBettie, Indy & Daicel

honden foto van Bettie, Indy & Daicel

Ik ga vanmiddag nog met Indy naar de da. Ik wil overleggen of het wel verstandig is om Indy mee te nemen naar de warmte. Een keeshond moet er op zich wel tegen kunnen, haar vacht werkt zowel isolerend voor warmte als tegen kou, maar hoe is dat nu ze ziek is? We zitten gelukkig op een camping iets in de bergen en er is een speciaal hondenmeer en er zijn op de camping diverse hondendouches, dus wel helemaal hondvriendelijk. Als ze mee gaat wil ik nog een hondenbuggy kopen, want lopen wil niet zo goed meer en ik zal haar dan met alle liefde meenemen in haar buggy, mijn man wil er niet achter lopen, maar mij kan dat dus niks schelen. Verder oogt ze beslist niet ziek, lopen is het enige waar ze meestal geen zin in heeft. Ik zou haar heel graag mee willen nemen omdat Indy ontzettend aanhankelijk naar mij is, en dit is nu ze ziek is nog "erger" geworden, natuurlijk ook omdat ik haar nu nog meer aandacht en liefde geeft omdat ze ziek is en omdat ik met een burn out thuis zit. Mijn dochter zou met alle liefde op haar willen passen in ons huis, maar zij werkt wel en ze is toch wel een beetje bang dat Indy bij haar niet meer wil eten, dit heeft ze andere vakanties ook wel gedaan, maar dan was het toch minder erg omdat ze niet toen al van te voren bijna 5 kg afgevallen was en ze toen geen medicijnen hoefde te slikken.
Maar wat doen we in Frankrijk als Indy daar toch ineens weer erg ziek wordt en in het ergste geval komt te overlijden?
Snappen jullie mijn twijfel?

Wat is het beste voor Indy??

honden page profiel  Marleen & Bo & Snufke+ Marleen & Bo & Snufke+ 3 doggies

honden foto van  Marleen & Bo & Snufke+


Hoi Bettie

Mijn zus gaat ook elk jaar naar het zuiden van Frankrijk met een camping-car. Snoepie (bichon frisee) ging altijd mee. Maar omdat hij het laatste jaar veel kwaaltjes kreeg (ouderdom) zaten zij ook met de vraag om hem nog mee te nemen.
Ze hadden dan toch beslist om hem mee te nemen, maar op voorhand wel uitgezien waar ze terecht konden bij een nederlandstalige dierenarts en of het mogelijk was moest hij overlijden of ze hem daar konden houden tot ze terug naar huis gingen.
Zij hadden ook (mss akelig) een koelbox mee om eventueel Snoepie mee terug naar huis te nemen. (weet niet of zij navraag gedaan hadden of dat mocht of niet)
Gelukkig is alles goed verlopen. Maar de volgende keer namen ze hem toch niet meer mee.
Nu zijn ze ook weg en de vraag was geweest aan mij of ik Snoepie zou bij houden. Helaas is hij een paar maand geleden overleden.
We hadden wel afgesproken dat ik hen niet zou bellen als er met hem iets zou gebeuren.

Fijne vakantie

honden page profiel De bendeDe bende 3 doggies

honden foto van De bende

" Ik ga vanmiddag nog met Indy naar de da. Ik wil overleggen of het wel verstandig is om Indy mee te nemen naar de warmte. Een keeshond moet er op zich wel tegen kunnen, haar vacht werkt zowel isolerend voor warmte als tegen kou, maar hoe is dat nu ze ziek is? We zitten gelukkig op een camping iets in de bergen en er is een speciaal hondenmeer en er zijn op de camping diverse hondendouches, dus wel helemaal hondvriendelijk. Als ze mee gaat wil ik nog een hondenbuggy kopen, want lopen wil niet zo goed meer en ik zal haar dan met alle liefde meenemen in haar buggy, mijn man wil er niet achter lopen, maar mij kan dat dus niks schelen. Verder oogt ze beslist niet ziek, lopen is het enige waar ze meestal geen zin in heeft. Ik zou haar heel graag mee willen nemen omdat Indy ontzettend aanhankelijk naar mij is, en dit is nu ze ziek is nog "erger" geworden, natuurlijk ook omdat ik haar nu nog meer aandacht en liefde geeft omdat ze ziek is en omdat ik met een burn out thuis zit. Mijn dochter zou met alle liefde op haar willen passen in ons huis, maar zij werkt wel en ze is toch wel een beetje bang dat Indy bij haar niet meer wil eten, dit heeft ze andere vakanties ook wel gedaan, maar dan was het toch minder erg omdat ze niet toen al van te voren bijna 5 kg afgevallen was en ze toen geen medicijnen hoefde te slikken.
Maar wat doen we in Frankrijk als Indy daar toch ineens weer erg ziek wordt en in het ergste geval komt te overlijden?
Snappen jullie mijn twijfel?

Wat is het beste voor Indy?? "

Mag ik vragen waar jullie naartoe trekken?
Wij zouden ook eens graag op vakantie gaan maar willen de hondjes ook kunnen meenemen.

honden page profiel jaeljael 3 doggies

honden foto van jael


gelukkig! een fijne vakantie toegewenst! :-)

honden page profiel Bettie, Indy & DaicelBettie, Indy & Daicel

honden foto van Bettie, Indy & Daicel

Marijke, we gaan naar Frankrijk naar Lectoure in de midi Pyreneeën naar camping Le Lac des trois vallees.

Ik ben net terug van de da. Helaas qua gezondheid van Indy niet zulk goed nieuws, ik verwachte dat Indy doordat ze zo goed eet, wel flink aangekomen zou zijn, maar dit is helaas niet het geval. De da constateerde nu (ernstige) spierzwakte bij Indy, dit is ook de reden dat ze ondanks het goede eten dus niet veel aangekomen is. Ze mag haar pootjes nu niet teveel meer belasten, dus nu komt de hondenbuggy er helemaal.

Als Indy gewend is aan autorijden en dit ook leuk vindt en de auto airco heeft (en dit is allemaal zo), zag zij geen problemen om Indy mee te nemen op vakantie. Ze raadde dit juist aan, omdat dit veel minder stress bij Indy zou veroorzaken dan zonder mij thuis te blijven.  Ze krijgt wel een aparte tekenband om die ook tegen zandvliegjes werkt en bij terugkomst moet ze een behandeling hebben tegen hartworm.

Ik zit weer met een dubbel gevoel, blij dat Indy toch mee kan, verdrietig dat Indy nu toch weer zieker blijkt te zijn dan ze lijkt. Maar de blijdschap dat ze mee gaat laat ik wel de overhand hebben hoor. Ik weet dat ze niet echt lang meer te leven heeft en daar waar we nog van elkaar kunnen genieten gaan we dat ook zeker doen.

honden page profiel Bettie, Indy & DaicelBettie, Indy & Daicel

honden foto van Bettie, Indy & Daicel

Gister bij Zooplus de hondenbuggy besteld, vandaag  al in huis, dus dat is snel. Helaas wou indy vanmorgen ineens weer slecht eten en had ze dunne ontlasting, ik hoop zo dat ze nog mee op vakantie kan, zodat we op een hele plezierige manier afscheid kunnen nemen, maar dat is dus afwachten.

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Ik hoop voor jullie dat ze mee kan op vakantie.
Dan is ze bij jullie als er wel iets zou gebeuren.
Een fijne vakantie

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack

Ik ben benieuwd wat je besluit gaat worden wel/niet op vakantie nu Indy toch niet zo lekker is slecht eet/dunne ontlasting.

Sterkte!!!

honden page profiel Bettie, Indy & DaicelBettie, Indy & Daicel

honden foto van Bettie, Indy & Daicel

De buggy hadden we zo in elkaar en Indy zit erin als een prinses

honden page profiel Bettie, Indy & DaicelBettie, Indy & Daicel

honden foto van Bettie, Indy & Daicel

Indy eet nu weer goed en de ontlasting is ook weer goed, was vast stress door het bezoek aan de da. Het lopen wordt bij vlagen wel iets minder, maar daarvoor moet de buggy dan de oplossing bieden. Ik heb een adres van een da in Frankrijk in de buurt van waar we zitten, een brief mee ( vertaalt in het Frans) van mijn da, dus ik ben helemaal voorbereid en...heb er zin in. Zondag vertrekken we.

honden page profiel Sharon & MarleySharon & Marley 2 doggies

honden foto van Sharon & Marley

oh wat fijn dat je haar dichtbij je kunt hebben in de vakantie.
Ik hoop dat jullie er van kunnen genieten en een fijne en zorgeloze vakantie hebben!

Anita van Floris en Senna (Gast)

Misschien een extra idee voor in de buggy, een cooling mat, zodat ze het niet te warm krijgt

honden page profiel Bettie, Indy & DaicelBettie, Indy & Daicel

honden foto van Bettie, Indy & Daicel

Anita, daar ga ik meteen voor kijken, tnx voor de tip

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Jippie" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: engelse stafford
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^