crhonische pijngrens

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel estheresther

Dilemma met onze duitse herder. Ze heeft al jaren HD, staat op speciaal voer en pijnstillers en dat ging eigenlijk oké. Sinds deze week loopt ze slechter. Ze zwalkt, loopt soms bijna op haar hielen, gaat veel liggen, wil niet zo ver meer lopen en als ze loopt huppelt ze met beide achterbenen tegelijk naar voren ipv normale 'drafgang.'Echter ze is nog vrolijk, speelt met onze andere hond en ons, eet en drinkt normaal.
Wat is wijsheid, doorgaan en hopen op betere tijden of haar pijnvrij te laten zijn door euthanasie? We gaan maandag eerst naar de dierenarts. Deze en haar fokker hadden haar jaren geleden al opgegeven, maar ze ging toen zo goed met kruiden en voer, pas de laatste 2 jaar gebruitk ze pijnstillers. En dat ging goed...maar zoals ze n u loopt?
Heeft iemand nog suggesties voor pijnbestrijding zodat ze nog dierwaardrig kan leven, want dát is het belangrijkste.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "crhonische pijngrens" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Yael Yael

honden foto van Yael

Bij twijfel ; Dierenarts bellen.

Voor de rest weet ik het niet goed.

misschien terug die kruiden proberen ?

Ik wens je veel succes toe,


Groetjes.
Yael & Pluto.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

altijd een dilemma. rmmadyl, wil ook wel helpen, medicatie kan je het beste vragen aan je dierenarts. je schrijft er niet bij hoe oud je hond is.

zwemmen is een goeie remedie, daar krijgt tie een spieropbouw, en is niet belastend voor zijn botten, dat proces van zwemmen kan je rustig opbouwen en uitbreiden, naar een kilometer perdag, en dat kan de hele winter doorgaan, dus geen ellen lange wandelingen maken met je hond, maar zwemmen, ook in de winter, je neemt een handdoek mee of honden zeem, na de zwempartij droog je hem goed af. en naar huis. iedere dag zwemmen kan de spieropbouw zo stimuleren dat hij minder pijn krijgt in het bewegings mechanisme. proberen waard. en wat de pijnstillers betreft, ja daar heb je dan de dierenarts voor.

sterkte en laat het nog eens horen wat je hebt besloten. gr. willemijn.

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Hoi Esther,

Dit "vrolijk, speelt met onze andere hond en ons, eet en drinkt normaal" is mij het belangrijkste.

Onze oudste cavalier heeft artose op de heupen en krijgt daarvoor caprodyl en dit bevalt erg goed. Een lage dosering en sinds mijn vriend Reiki heeft is het vooruit gegaan.

Daarom ga ik ook Reiki halen om meer honden te helpen.

Veel sterkte toegewenst.

Groetjes van Esther

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Zolang de hond vrolijk is en nog geniet van haar leven zou ik het niet doen. Ja zwemmen lijkt me ook goed, spieren opbouwen.

Misschien is er homeopatisch nog wat te doen?

Reiki lijkt me ook te proberen als de hond het wil. Op het internet en bibliotheekboeken kan je zelf ook heel wat hierover vinden, dat is misschien fijn voor je hond. Anders naar een reikipraktijk in de buurt.

Veel sterkte!

honden page profiel ThijsThijs

honden foto van Thijs

Mijn vorige hondje was oud en kon ook nog wel een vrolijk doen. Zeker toen Donja kwam leek 't er op alsof hij helemaal opknapte. Maar hij at en dronk niet normaal. Ook kon je goed zien dat hij erg veel pijn had met bewegen. Als iemand hem aanraakte schreewde hij al. Nou dan weet je 't wel. Eigenlijk heb ik te lang gewacht. :'(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "crhonische pijngrens" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^