knoflook bonbons(schapevet)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel zeeuwsezeeuwse

honden foto van zeeuwse

Ik geef mijn pup van 13 weken sinds vorige week elke dag een mini knoflookbonbon, mag ik haar dan ook nog wat karnemelk geven? die bonbon geven jullie die zo of door haar eten? Hoe is jullie ervaring met het geven van knoflook en vlooien, teken, helpt het bij jullie pup/hond?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "knoflook bonbons(schapevet)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel BezonoBezono

honden foto van Bezono

" Ik geef mijn pup van 13 weken sinds vorige week elke dag een mini knoflookbonbon, mag ik haar dan ook nog wat karnemelk geven? die bonbon geven jullie die zo of door haar eten? Hoe is jullie ervaring met het geven van knoflook en vlooien, teken, helpt het bij jullie pup/hond? "


Sinds een kleine maand geef ik ook bonbons aan mn hondjes.
Ik vind persoonlijk dat het helpt, hiervoor had mijn kleine pup nog wel eens teken etc maar nu helemaal niks meer.

Ik geef ze elke ochtend gewoon 1 bonbon uit de hand.

honden page profiel zeeuwsezeeuwse

honden foto van zeeuwse

Lana vond het eerst maar een beetje vies zo'n bonbon en nu eet ze het ook zo uit de hand, daarna wilt ze mij nog is een lik geven maar dan ben ik zo weg...hihihi

honden page profiel José • Rover José • Rover

honden foto van José • Rover

Ik vind ze super! Ben er alleen wel mee gestopt haha!
Simpelweg er gaan er hier dan zowieso 13 per dag doorheen, schapenvetkorrels met een schep knoflook uit een potje is goedkoper. ;-)

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik geef ze ook, elke avond een mini bonbon als wij gaan slapen.
Ze weet het ook precies: tv uit = bonbon :-)
Zij vindt ze ook gewoon lekker en vliegt 's avonds helemaal blij de bench in :-)

Of het echt helpt tegen vlooien/teken weet ik niet, heel af en toe heeft ze een teekje, maar die gaat er binnen het uur al uit.
Misschien had ze zonder die bonbons wel veel meer teken gehad.

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Ja hoor je mag er nog karnemelk bij geven of yoghurt.
Door de yoghurt kan je ook nog fruit doen ;-)

Let er wel op dat van karnemelk en yoghurt je hond even aan de diarree kan raken.
Je kan haar aan zuivel laten wennen door het eerst aan te lengen met water.
Dus een scheutje karnemelk en dan aanlengen met water. Dat kan je rustig aan opvoeren tot ze volledig karnemelk drinkt.

Wij geven de bonbons gewoon door het eten.

Hier wel 2 keer een teek gehad maar dat was toen we in Center Parcs zaten. Djago zat daar de hele dag buiten. Maar nog geen vlo gezien hier en hij heeft nog nooit die pipetten gehad tegen vlooien.
Ik ben blij dus :-)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

knoflook is goed, maar denk erom dat je het geeft met mate, ga nimmer de gebruiksaanwijzing de hoeveelheid overdoseren, dat is niet goed.

knoflook daar krijgt de hond een geur van, wij mensen ruiken dat echt niet , maar de vlo en ook de teek wel, die nemen graag de benen bij die geur.

hier een hond van 75 kilo die twee bonbonnetjes krijgt van de biofood, meer niet, gaat om de geur. waar vlooien geen trek in hebben.

karnemelk mag je gerust iedere dag geven, een beker per dag mag. nimmer gegeven ? dan de eerste week even aanlengen met water, en steeds minder water er bij geven, waarom ? omdat als je hond het nog nimmer gehad heeft trilpoep kan krijgen, in het begin kan het laxerend werken, daarna niet meer.

karnemelk is goed voor een gezonde darmflora, en zuiverend voor de huid, honden met jeuk problemen hebben er zeker baat bij. en werend tegen de vlo. :-D



BIANCA...zie dat je me voor bent, goed advies. hahahaha

honden page profiel D&BD&B

honden foto van D&B

wij geven het ook, allebei, bevalt goed.
af en toe een teekje hier,idd wel aan de diarree geweest, te weinig water erbij gedaan.

honden page profiel CindyCindy

honden foto van Cindy

Wij geven onze JRT ook iedere dag een halve bonbon. Ze zijn vanaf 9 kg een hele dus doen wij een halve.
Ze eten het hier ook gewoon zo uit de hand. Behalve Noa, madame moet hem nog een keer door de helft hebben dan pas eet ze het op.. Het bevalt ons prima!! Tot nu toe geen teek gezien!

honden foto van Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en Jax

Hier wordt het ook gegeven 1 bonbon per 3 dagen en dan geef ik ook nog maar de mini bonbons.
Ik heb namelijk een hondje van maar 3 kg. :-)

Hij is er echt helemaal dol op.

Hij eet het gewoon uit de hand.

Nog geen teken gehad en eigenlijk ook geen vlooien totdat hij laatst naar de trimsalon was geweest op donderdag op dinsdag had ik een afspraak bij de DA en toen had hij 2 vlooien direct een pipet gegeven en weg vlooien.


Toen ik hem bij de trimsalon ging ophalen kreeg ik een compliment dat hij er zo verzorgd uitzag en GEEN vlooien had dus ik was heel verbaasd dat hij 5 dagen later bij de DA wel had.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

twee vlooien, altijd zo jammer dat je dan direkt een pipet geeft, vang die twee vlooien, gebruik een stofkam, even een bakje met dreft naast je en weg vlooien. een pipet brengt veel van de gezondheid van je hond in de war, een vlooienplaag is wat anders, dan kan je soms niet anders, maar twee vlooien ?

er zijn genoeg middeltjes die op natuurlijke basis ingezet kan worden. inplaats van zo drastisch een pipetje te geven.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

en ik vind het ook altijd jammer van de reclames hier die hier voorbij komen, nu weer een nieuw middel zogenaamd....DIEET VRIJ..nieuwe forumule voor teek en vlo vrij. dieet is een kankerverwekkende stof die er in zit, en dat wordt hier aangeprezen, jammer.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

voor die weer foetsie is, want dat gebeurt ook nog eens.....


Nieuwe Formule Anti-Teek
Eindelijk bescherming voor de mens dier en milieu vriendelijk!DEETVRIJ
www.perfectsolutionsbv.nl

honden page profiel jetjet

honden foto van jet

ik wil ook knoflookbonbons gaan kopen, mijn hond weegt maar 3.4 kilo dus zoveel zal ik wel niet hoeven geven. Hoe zit dat dan met karnemelk? Ik geef boef regelmatig een beetje door zijn water heen, maar moet hij ook een beker per dag of minder?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

nee een beker voor zo,n kleine is nergens voor nodig, bamse krijgt een grote beker, maar dat is een giga hond

geef een klein kopje ,daar de helft van, in het begin wat aanlengen met water en dan langzaam aan puur geven, lekker voor de dorst goed voor de darmflora en werend tegen de vlo.

de bonbon kan je ook wat schaven, een hele kan je een paar dagen dan mee doen.

honden page profiel JudeJude

honden foto van Jude

Ik geef die van ons ook knoflookbonbons... Nu heeft ie wel teken, vooral wanneer ie door het lange gras is gegaan of in het bos heeft gelopen..

Nu had ik, misschien een rare, vraag.. Nero krijgt iedere avond zijn bonbonnetjes... Ik heb soms het idee dat het niet helpt... Nu zat ik te denken... Moet ik ze niet door zijn ochtend KVV doen? Dan ruikt ie overdag misschien wat sterker?

Weet iemand hier het antwoord op?

honden page profiel lunaloverlunalover

honden foto van lunalover

Luna krijgt ook schapenvet bonbons met knoflook. Ze vindt ze heerlijk.Ik heb de mini variant gekocht hoewel ik een grote hond heb.
Luna is meer als 30 kilo en aangezien je de grote bonbons per 20 kilo geeft kon ik die niet geven zonder er 1 door te snijden.
Dat de knoflook geurloos is klopt niet, zodra Luna de bonbons heeft gegeten stinkt ze uit haar bekkie naar knoflook. Gelukkig duurt dit niet lang.

Overigens geef ik er 3 om de dag, elke dag lijkt me een beetje veel!

honden page profiel Nikki & JetNikki & Jet

honden foto van Nikki & Jet

Ook Jet krijgt elke dag een halve minibonbon met knoflook. Ze weegt 5,6 kg. Bonbon is voor 10 kg. Ze is nu 1 jaar oud en heeft nog nooit een vlo of teek gehad!

honden page profiel KatooKatoo

honden foto van Katoo

Hier ook knoflook bonbons, trouwens nu even zeewierbonbons (knoflook was op) Geef elke dag een maxi bonbon en hij ziet het echt als een traktatie. Verder om de dag een rauw eitje en een scheut karnemelk, en elke dag een lepel koudgeslingerde (geloof dat het zo heet hahha) honing!

honden page profiel teresa en beauteresa en beau

Beau krijgt van mij ook knoflookdragees van biofood...in al die maanden maar 2 teken weggehaald die echt vastzaten, liepen soms wat teken op zijn vacht, maar hij heeft er gewoonweg geen last van...karnemelk ben ik ook een voorstander van, beau vindt het heerlijk...af en toe als beloning schapenvet bonbons ( die heb je in verschillende varianten ) Zalmolie door zijn brok..meneer de directeur is er maar wat blij mee ;-)

honden page profiel Sav&MessiSav&Messi

honden foto van Sav&Messi

ik gaf de bonbons van biofood maar hoorde vd dierenwinkel dat je al zoveel moet geven ervan om te laten werken... je hond kan er ook bloedarmoede van krijgen!

dus ik geef niks meer.... gewoon in de gaten houden en bij jeuk vd hond de vlo maar vangen, zo hou je het in de hand. het huis behandeling ik wel!

honden page profiel lunaloverlunalover

honden foto van lunalover

Ik ben terug gegaan naar 1 bonbon per dag. Haar poep werd een beetje slijmerig dus willen we kijken of het aan de bonbons ligt.

honden page profiel teresa en beauteresa en beau

savina, alles waat té voor staat is niet goed. Gewoon onze gezonde verstand gebruiken. En als de dierenwinkel zegt dat je meer moet geven omdat het niet meer zou werken, wie wordt dan in het ootje genomen , juist de consument...Deze dierenwinkel zal zijn bonbons echt de deur niet uit laten gaan, is een genuanceerde versie om de verkoopcijfers omhoog te gooien...

honden page profiel Sav&MessiSav&Messi

honden foto van Sav&Messi

" savina, alles waat té voor staat is niet goed. Gewoon onze gezonde verstand gebruiken. En als de dierenwinkel zegt dat je meer moet geven omdat het niet meer zou werken, wie wordt dan in het ootje genomen , juist de consument...Deze dierenwinkel zal zijn bonbons echt de deur niet uit laten gaan, is een genuanceerde versie om de verkoopcijfers omhoog te gooien... "


hij heeft me juist aangeraden ermee te stoppen. hij vond het troep! werkt niet zei hij. gewoon in de gaten houden je hond en je huis behandelen. dus cker niet voor de verkoopcijfers!!! ;-)

honden page profiel teresa en beauteresa en beau

ik vind het prima spul, geen teken en geen vlooien....huis behandelen ben ik al zeker geen voorstander van, al die chemische troep in huis, waar onze kindjes ook in rond dalveren..dus als deze dierenwinkel tegen jou zegt spring in de sloot, doe je dat ook ? Jij hebt deze bonbons ook gegeven ? En hoeval gaf je ? per dag, om de paar dagen ? in de week ? Heeft jouw hondje last van bloedarmoede ? Op je profielfoto ziet je hondje er goed uit, dat zoiezo !  Wees altijd voorzichtig met wat ze je aanraden, vaak gaat het om hun eigen portomonee...

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Mijn hond Lobke kreeg ook een tijdje knoflook bonbons met schapenvet, helaas kreeg ze toen enorme jeuk een week gestopt en geen jeuk meer omdat ik wist dat de hond van de buren ze ook kreeg heb ik ze aan de buren gegeven vorige week gaf de oppas van de buren Lobke ook weer een bonbon ze begon de andere dag weer te krabben , van gewoon knoflook heeft ze geen last dat doe ik af en toe een miniem mespuntje over haar voer schapenvet is bij haar de boosdoener dus doe ik het zo groeten Hein.

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

ik heb ze ook eens geprobeerd die bonbons maar vond het te vet

Charlie krijgt een mespuntje knoflookgranulaat 5 dagen per week door het eten en dat werkt ook goed.

Karnemelk geef ik niet, sporadisch geitenyoghurt als ik het zelf eet

honden page profiel Jackey & BrunoJackey & Bruno

honden foto van Jackey & Bruno

Jackey en Bruno krijgen ze ook! Ze vinden ze zooooo lekker!
Bruno had eerst roos schilvertjes maar sinds de schapenvetjes is t helemaal weg! Een lekkere lik wil je daarna niet van ze hebben pffffoeee stinkies!

honden page profiel Sav&MessiSav&Messi

honden foto van Sav&Messi

" ik vind het prima spul, geen teken en geen vlooien....huis behandelen ben ik al zeker geen voorstander van, al die chemische troep in huis, waar onze kindjes ook in rond dalveren..dus als deze dierenwinkel tegen jou zegt spring in de sloot, doe je dat ook ? Jij hebt deze bonbons ook gegeven ? En hoeval gaf je ? per dag, om de paar dagen ? in de week ? Heeft jouw hondje last van bloedarmoede ? Op je profielfoto ziet je hondje er goed uit, dat zoiezo !  Wees altijd voorzichtig met wat ze je aanraden, vaak gaat het om hun eigen portomonee... "


geen bloedarmoede nee dat niet. maar had ook niet het idee dat de bonbons wat 'deden'. had nog teken! gaf 5stuks per dag (was de aanbeveling) en nee, ik spring niet in de sloot als ze dat zeggen maar messi daar in tegen ;-) O-)

honden page profiel teresa en beauteresa en beau

haha..ja das niet tegen dovenhondsoren gericht..;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "knoflook bonbons(schapevet)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Agressie tov ouderen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^