Ergert dat jullie ook?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ..

honden foto van .

Soms kan ik me dus echt iriteren aan mensen.Stom natuurlijk,want het heeft geen zin maar soms......grrrr heb ik echt de neiging om iemand een schop onder zijn kont te geven en te zeggen.....kijk nou heb je wat te piepen....

Zo heeft onze buurvrouw van een paar huizen verderop besloten toen Raya nog maar 11 weekjes was, dat het een enge grote hond is.
Wij nog zeggen..... laat hem snuffelen ,aai hem eens , hij word nog groter en nog enger en als je hem nu leert kennen gaat dat allemaal mee vallen.
Voorzichtig handje naar Raya ,laten snuffelen en "angstig" met haar handjes wapperen en gillen dat ze het te eng vind.

Nu is Raya dus nog groter en enger. En normaal als we haar zien gaat hij in volg en lopen we langs. Maar vanmorgen botsten we bijna tegen elkaar in een bocht. Buurvrouw samen met mini teckel ( die voor alle honden natuurlijk bang is, het arme dier)
Buurvrouw weer raar doen en aanstellen. En Raya die het gewapper en gekerm toch wel heel raar vond wierp dus nog maar eens een blik op de teckel die bibberend achter de benen van zijn hysterische vrouwtje schoot.
Dus Raya blaft maar eens een paar keer geruststellend..... niet bang zijn,zullen we spelen.
Maar het hield niet, veel drama om niets.

Ik snap heus wel dat Raya groot is en best beangstigend is voor sommige mensen.Maar hij heeft nog nooit zijn tanden laten zien aan wie dan ook. Hij gromt niet eens als die speelt.Agressie weet die helemaal niet wat dat is.

Misschien komt het ook wel omdat ik er geen bal van geloof dat het mens echt bang is,dat ik me er zo aan erger. Het is een eerste klas drama Queen, die van een mug een olifant maakt en geniet van alle aandacht die ze dan vervolgens krijgt.
Maar dat ze daar mijn hond voor gebruikt die echt de goedzak zelve is maakt me dan echt boos.


Kijk toch eens naar dat onschuldige koppie :-D

Hebben jullie dat nou ook dat je daar gewoon niet tegen kan als mensen zich zo onterecht aanstellen over je hond?


Groetjes Marianne

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ergert dat jullie ook?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

heb ik ook.

MIJN TWEELING ZUS. gelukkig kijkt ze niet op dit forum, want ze houd niet van HONDEN, en zeker niet van Bamse, ik erger me groen en geel eraan.

ze is net weg . en weer de leuke eigenschappen van dr. weg Bamse, ik moet je niet, stoelen voor dr neus zetten, en weg lopen met veel gegil, willemijn Bamse komt er weer aan.
En bamse ? ja leuk spel. maar ik word er ook dus niet goed van. Bamse is een grote beer, maar doet toch helemaal niets.

als mensen niets van een hond moeten hebben, ja dan zijn ze niet te vermurwen, en zal een hond nooit goed doen in hun ogen, het blijven verschrikkelijk vieze beesten, waar je met een grote boog om heen moet lopen.

en ja jammer , het is mijn TWEELING HELFT. maar ik erger me groen en geel eraan.

willemijn

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... 3 doggies

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

Wat stom zeg dat die buurvrouw als pup al besloten heeft dat hij eng was..

Elke pup is schattig ja toch...!!!!

Moet zeggen als ik een grote hond zie ben ik ook niet altijd blij hoor,
Maar dat ligt ook wel aan welk baasje erachter verschijnt..

honden page profiel Marianne v. B.Marianne v. B. 3 doggies

honden foto van Marianne v. B.

Het is natuurlijk reuze vervelend dat iemand nou nét bang is van jouw lieve hond!

Toch zijn mensen soms gewoon écht bang van grote honden. Misschien iets meegemaakt in hun jeugd of zoiets, je weet maar nooit.
Er waren ook wat mensen (aanstellerig) bang van mijn schat van een bouvier. Daarvóór had ik twee honden, kruising braird + dochter. Die waren ook héél eng... vonden sommige mensen!
Nou ja, jammer dan...

honden page profiel ..

honden foto van .

Als je zus zo is dan is het helemaal ergelijk zeg/ Maar idd die mensen zoeken ook gewoon wat.
Laatst was er hard geblaf in de straat, meteen de volgende dag de buurvrouw..... Nou hij ging wel te keer he gisteravond????

Was hem helemaal niet.Hij zat gewoon onschuldig in zijn hoekje te slapen.

Kan me ook goed voorstellen dat mensen niet gek zijn op grote honden hoor Niki, Zeker als je de hond niet kent.
Houden we ook altijd rekening mee. Proberen hem ook zo op te voeden dat die mensen gewoon ziet als voorbijgangers en er geen aandacht aan besteed.

Groetjes Marianne

honden page profiel maaike maaike 3 doggies

honden foto van maaike

Ik erger me groen en geel aan mijn schoonzus. Zij is medisch laborante en alles waar maar 1 bacterie aan zou kunnen zitten is vies.
Dus ook mijn honden he.
Ze komt alleen nog maar met haar gezin op de verplichte bezoekjes (verjaardagen) en ik sluit mijn honden niet op omdat zij komt. Komt die mien natuurlijk met een heel kort rokje aan. wat doet onze finn (is nog pup) die steekt zijn neus dus zowat in haar slipje hahahahaha. Normal zou ik dus meteen ingrijpen maar dan dus niet he ;-) Nou gillen tot en met. " Heb al vaker te tegen je gezegd dat je hier beter geen korte rokjes aan kunt trekken" zeg ik dan. Vervolgens zit haar man te stoeien met Hero, moet ie meteen daarna van haar zijn handen gaan wassen omdat ie aan een hond heeft gezeten. Mijn reaktie ; Ze gaf mijn man te rafscheid twee kussen op de wang " Ron , nu meteen je gezicht gaan wassen want dat is onhygienisch." Je had ze moeten zien kijken O-)

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels 3 doggies

honden foto van caro en de teckels

elke pup is leuk maar het zijn de mensen juist die niet van honden houden zo raar doen.
een pup wordt daar toch door beinvloed door die rare mensen helaas :'(

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... 3 doggies

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

Lijkt me er voor je schoonzus,
want overal zitten bacterien aan...
Lastige vrouw lijkt me dan..

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

maaike, wou het niet zo op het forum zetten, maar inderdaad, zussie is ook zo, lijkt wel of ze smetvrees heeft, en ik laat ook bamse wel eens expres de gang gaan. :-D :-D ja en dan dat gekrijs van dr. willemijn, willemijn, bamse komt. poe wordt ik moe van, dus laat ik het ook maar vaak zo.

en dan de kleren he, vaak zegt ik , trek een spijkerbroek aan, nee dus, kleren die haren aantrekken. ook zoiets. begrijpen doe ik het wel een beetje, maar de overdrijving ervan, gaat mij soms te ver. en dat is het. dat ik dan rebels wordt, hihihihi

willemijn.

honden page profiel AnneAnne 3 doggies

honden foto van Anne

Ik erger me aan zoveel mensen maar dan op straat in mijn naaste om geving doen mensen (gelukkig) niet zo stom. Mijn zus heeft een dochter van 16 maanden maar die loopt gewoon tussen Kyra en Cheeko en dan steeds.. hondjee hondje haha.. Mijn zus is niet bang dat ze er iets naar doen ik trouwens ook niet! Maar die mensen op straat getver ze lopen met een boog om me heen.. Soms zou je bijna denken dat ik een of andere besmettelijke ziekte heb Pfff

honden page profiel ..

honden foto van .

Ik probeer me der ook maar niet aan te ergeren Marianne, maar soms........
En eigenlijk wil ik natuurlijk gewoon dat iedereen ziet hoe lief hij wel niet is hahaha

Maar ooit een buurman gehad die dus ook bang was voor mijn bouvier en hier heel ver in is gegaan om mijn hond weg te krijgen via politie en alles. Hij werkte op de rechtbank dus ik was op het laatst als de dood dat hij door vriendjes politiek daar het voor elkaar zou krijgen.
Terwijl al zijn verhalen uit de lucht gegrepen waren.En andere buren dat ook bevestigde.
Dus op gegeven moment toen hij weer voor mijn deur stond en me zei dat hij pas zou stoppen als mijn hond weg was ,was ik zo kwaad en machteloos,dat ik gezegd heb dat ik hem ging aangeven bij vertrouwens artsen wegens mishandeling van hun kind omdat ik ook kon doen wat hij kon doen, iemand ten onrechte beschuldigen.

Had ik natuurlijk nooit gedaan.Zei het uit pure machteloosheid en kwaadheid, maar hij heeft zijn acties meteen gestopt en nooit meer last van gehad.
Jaren later toen hij ging verhuizen bood hij zijn excuus aan en zei zijn zwager die naast hem stond dat hij gewoon als de dood voor bouviers was.

hahahha Maaike wat een leuke reactie, dat hij zijn gezicht moet wassen :-D

Groetjes Marianne

honden page profiel ..

honden foto van .

Misschien hebben ze dat idd wel smetvrees.

Dat vind ik er ook zo erg aan cocoflanel dat die mensen dus je pup slecht gedrag aan leren zo.
Nou ja, probeer het nu maar te zien als oefenen dat hij dat uiteindelijk ook maar gaat negeren. Maar vervelend is het wel.

Nou met jou hond zal je er idd nog meer last van hebben Anne. Dat lijkt me echt erg om te zien.

Groetjes Marianne

honden page profiel Duitse PinscherDuitse Pinscher 3 doggies

honden foto van Duitse Pinscher

mensen erger je niet zo aan andere, heb je alleen je zelf maar mee :-D

honden page profiel /    //// /// 3 doggies

Ja, ik herken het ook uit de tijd dat ik nog een duitse dog had.
Dat was ook de goedheid zelve maar mensen gingen er bij voorbaat van uit dat ze niet te vertrouwen was.
Volgens mij WIL die vrouw gewoon bang zijn voor jouw hond anders had ze toch wel de kans gegrepen die jij haar gaf toen hij nog een pup was? En die teckel begrijp ik ook helemaal vrouwtje bang, hondje bang.
Ik wilde dat met mijn teckel voorkomen en heb hem juist met iedere hond die we tegen kwamen en waarvan de eigenaar het goed en vertrouwd vond laten spelen. Nu wil hij met alle honden spelen groot of klein maakt hem niet uit en al lopen ze over hem heen en rolt hij om hij daagt ze zelf uit om verder te spelen. :-D
Wel krijg ik regelmatig te horen van eigenaren van grote honden "wat goed dat jij hem niet optilt en laat spelen" Dus dat schijnt dan toch jammer genoeg iets bijzonders te zijn
:'(

Trek je er maar niets van aan hoor, gewoon trots zijn op je hond :-D

honden page profiel ..

honden foto van .

Ben ik helemaal met je eens :-D maar als ze aan mijn honden zitten.........

Wie weet leer ik het nog wel eens om het aan te zien en te denken.... ze weten niet beter ...so what.

Groetjes Marianne

honden page profiel ..

honden foto van .

Dank je Thea.Trots ben ik op hem :-D

Dat zie ik bij Shyra gelukkig ook. Die speelt met groot en klein. Is voor geen hond bang. Heerlijk om te zien.

Groetjes Marianne

honden page profiel maaike maaike 3 doggies

honden foto van maaike

Willemijn, dat gillen als er maar een hond in haar richting kijkt ken ik ook. En juist dan komen ze natuurlijk ff handen liken he en opspringen. Heb al zooooo vaak gezegd dat als ze de honden negeerd er helemaal niets gebeurd. Maar mijn schoonzus heeft er volgens mij voor doorgeleerd om overal een overdreven drama van te maken. Dus ik doe er niets meer aan.

En ja Niki is een zeer moeilijk mens. Ron en ik kennen elkaar nu 20 jaar waarvan we er 19 zijn getrouwd en ik heb altijd een soort van gewapende vrede met haar gehad. Nu we 2 honden hebben zal dat er niet meer beter op worden.

Marianne ik kan overal me aan ergeren bij haar. daar krijg je alleen maar grijze haren van. Ik kan er dan maar beter een humoristisch omslag van maken. Dan baalt zij en ik kan lachen. Is toch veel beter zo?

honden page profiel ..

honden foto van .

Nou dat is zeker waar, humor relativeerd een hoop.

Groetjes Marianne

honden page profiel /    //// /// 3 doggies

Willemijn en Maaike,

Kan het zijn dat de zus van Willemijn de schoonzus van Maaike is

;-)

Lijkt me erg vervelend om familie te hebben die zo panisch reageren!!

honden page profiel JorinJorin 3 doggies

honden foto van Jorin

Zijn de mensen die hier komen echt bang van honden dan leg ik de honden af Zijn het mensen die de kluit proberen te bedonderen dan laat ik de boel de boel.Iedereen weet dat we honden heb een dus.......Das met kleding net zo, ook daar moeten ze maar rekening meehouden als ze naar ons komen.
Maar over het algemeen valt het allemaal nog al mee hoor!!!!!!!!!

Grtz Jorin

honden page profiel maaike maaike 3 doggies

honden foto van maaike

Thea, uuuhhhhh nee heb maar 1 schoonzus en niet 2 ;-)

honden page profiel ..

honden foto van .

hahahaha Thea dat lijkt er wel op.

Gelukkig komen er hier nooit mensen die zo doen tegen de honden in huis. Mijn schoonouders hebben niets met honden, maar ja dat mag. Zolang ze maar respecteren vind ik dat goed.

Groetjes marianne

honden page profiel maaike maaike 3 doggies

honden foto van maaike

Dat bedoel ik ook Marianne. Mensen hoeven het niet met me eens te zijn dat ik honden heb. Zolang ze mijn keuze maar respecteren. dan zal ik ook rekening houden met hen.Maar het moet wel van 2 kanten komen.

honden page profiel anneliesannelies 3 doggies

honden foto van annelies

Iedereen die hier komt weet dat we 3 honden hebben, ze kunnen of accepteren of wegblijven.

Alleen als mijn schoonzus met haar gehandicapte zoon komt zet ik de honden in de keuken/veranda, omdat ze beide panisch zijn voor honden, want ze zijn beide al eens een keer gebeten.
Daar heb ik dan ook geen moeite mee.

Hier in het dorp lopen ook sommige mensen met een boog om me heen, want daar komt dat mens met die 3 honden aan!!!!
Het zijn alle drie sloebers, die niets doen, maar Darcey schijnt een 'gevaarlijk'uiterlijk te hebben zo is me verteld!!!

groetjes Annelies

honden page profiel XXXXXXXX 3 doggies

honden foto van XXXX

Hahahaha ja mensen zijn rare dingen!

De vriend van mijn jongste dochter is bang van Digger, althans hij bijt volgens hem, een pup van 17 weken, hihihi!!!

Ik heb ruzie met hem gehad, hij heeft zelf nog nooit dieren gehad en zou wel even optreden tegen Digger, hij pakte Digger in zijn nekvel en drukte hem tegen de grond, de hond moest zich dus overgeven, zie je het voor je, een mechelaar die zich overgeeft, ik niet!
Maar om een lang verhaal kort te maken, ik heb de vriend van mijn dochter in het nekvel (zit hij gelukkig ruim in)gepakt en gezegd, als je dat nog 1 maal flikt, dan ga jij aan je nekvel mijn huis uit en de oprit af en kom je er niet meer in, mijn dochter woest, wij moeten toch gewoon op visite kunnen komen, juist op visite, maar je niet bemoeien met ons en de dieren die hier wonen!!
Ik heb de vriend van mijn dochter hier nog niet weer gezien!!
Volgens mij is hij (de vriend van mijn dochter) alleen maar bang voor Digger en zijn scherpe tandjes ;-)

honden page profiel anneliesannelies 3 doggies

honden foto van annelies



Gevaarlijke hond????

groetjes Annelies

honden page profiel maaike maaike 3 doggies

honden foto van maaike

Goed gedaan Rita. ik had hem er ook aan zijn nekvel uitgegooid O-)

honden page profiel <~* Neyo *~><~* Neyo *~> 3 doggies

honden foto van <~* Neyo *~>

Sommige mensnen zijn geloof ik bang als je het ras bulldog noemt.
Mensen vragen wel es van een afstand wat voor ras Neyo is en dan zeg ik Franse bulldog.Vaak kijken ze me dan wat vreemd aan en lopen dan door.
Dan denk ik echt van wat doe je nou onnozel dit ras word zeker niet hoger de 45 cm en doet geen vlieg kwaad!
Dan kun je echt zien dat het mensen zijn die overduidelijk geen verstand hebben van honden.

honden page profiel XXXXXXXX 3 doggies

honden foto van XXXX

Dank je wel Maaike :-D

Ik kan je zeggen, niemand komt aan mijn honden :-D

Goed een pup heeft scherpe tanden, maar iedereen die hier wil komen weet dat of ik zeg het van te voren, ook meld ik, trek geen nieuwe kleren aan, want hij trekt niet aan kleren, maar met een pup je weet nooit wat hij in zijn kop krijgt, hihihi!!

Opvoeden doe ik zelf en daar had hij zich niet mee te bemoeien, bovendien was Digger hier net een week, dus 9 weken oud, ik kan een pup toch niet in 1 week alles bijbrengen, grr!!
Hij vond Digger maar een onopgevoede hond, moet je net bij mij mee aankomen, heeft hij toch een verkeerde voor zich!!
Gr. Rita

honden page profiel ?? 3 doggies

honden foto van ?

Wat een lekker en leuk koppie!!

Ik erger me er ook heeel erg aan!
mensen die al direct opzij springen terwijl 500 meter verder lopen.
ik heb een duitse herder en het is een super lieve hond heel entausiast naar mensen.
en omdat het een grote hond is zijn mensen direct al bang.
en heeeeel veel kinderen zijn bang voor honden.

gr

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ergert dat jullie ook?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^