blaffen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel buddybuddy

honden foto van buddy

zo'n anderhalve week hebben we ons ontfermd over 2 lieve hondjes, we weten het ras niet maar het zijn schatjes, alleen het mannetje Buddy blaft tegen alles voornamelijk katten maar ook tegen andere honden, het zijn geen puppy's meer dus hoe leer ik hem dit af, en als Buddy eenmaal begind doet samiera met hem mee, wie heeft tips voor ons

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "blaffen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 1 doggies

honden foto van Doberkiki

Ik zou hem, als hij begint om niks..., even wegzetten.
Leidt hem naar binnen en zet hem in de bijkeuken of hall.
Ieder keer als hij ongewenst aanslaat, geef je hem een 'time out'. Hij mag dan even niet meer meedoen en wordt genegeerd.(even)

succes

honden page profiel dogfrienddogfriend

honden foto van dogfriend

afleiden en binnenshuis corrigeren door terug naar plaats/mand te sturen. sky s geblaf heb ik daardoor bijna onder controle;-)

honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek

honden foto van Kaatjekoek

Consequent streng 'NEE' zeggen, elke keer weer... en als ze aan de lijn lopen een rukje aan de riem erbij.

Heeft bij dat monster van mij ook geholpen (ook een hond die op zijn 4e bij mij kwam).

Succes!

honden page profiel Mimi Mimi

honden foto van Mimi

Ik ben het eens met Saskia,

Je hebt de honden nog maar heel kort. Geef ze om te beginnen eerst eens rust en laat ze bij komen van hun overplaatsing. Corrigeren nooit doen je bereikt hierdoor alleen maar meer stress.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

FYSIEKE CORRECTIES/CORRIGERENDE HULPMIDDELEN

HP hecht belang aan verantwoord en positief opvoeden. Met inzicht en geduld kun je een hond prima op positieve wijze opvoeden.

Het adviseren en/of rechtvaardigen van fysieke correcties en/of corrigerende hulpmiddelen of andere (fysieke) provocerende handelingen is daarom niet toegestaan. Behalve dat het beschadigend is voor de vertrouwensrelatie en stress veroorzaakt bij de hond kunnen ze ook een risico vormen voor de veiligheid en gezondheid van mens en dier.

Voorbeelden van fysieke correcties; Een hond corrigerend in het nekvel pakken (al dan niet schudden), een hond op de grond duwen en/of vastklemmen, knijpen, prikken/porren, de bek vastklemmen, een tik geven, slaan en schoppen, anderszins pijnigen of provoceren.
Corrigerende Hulpmiddelen; Wurg- en stroombanden en slipkettingen.

Hier geldt dat het iedereen toegestaan is om allerlei vragen rondom opvoeding te stellen. Ook als dit vragen betreft over fysieke correcties of corrigerende hulpmiddelen. Wij willen juist hierin meewerken aan een stuk bewustzijnsvergroting ten aanzien van verantwoord opvoeden. Een open gesprek hierover is dus mogelijk, maar actief adviseren van fysieke correctie of correctiehulpmiddelen of provoceren is niet toegestaan en wordt aangeduid met een rode pijl en een moderatormededeling . Herhaaldelijk actief adviseren of provoceren levert een waarschuwing en bij doorgaan een afkoelban op.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "blaffen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^