Puk van 8 maanden is erg onrustig als hij snachts slaapt.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RenateRenate

honden foto van Renate

Onze Puk van nu 8 maanden slaapt snachts enorm onrustig. Hij ligt op ons bed aan het voeteneinde maar draait en tolt de hele nacht door. Hij beweegt ook met zijn achterpoot en kreunt heel erg vaak. Wat denken jullie dat er aan de hand kan zijn? Wij maken ons zorgen over hem...

dankjewel alvast voor de reacties
gr. Renate

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Puk van 8 maanden is erg onrustig als hij snachts slaapt." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandy

Is het als de hond slaapt, of is hij wakker terwijl hij dit doet.

Je wil onze 2 niet zien als ze slapen, de staarten kwispelen, poten bewegen alsof ze aan het rennen zijn. Piepen, kreunen, blaffen in hun slaap.

Ook een hond droomt, door dromen verwerken ze verschillende situaties en omstandigheden.
Wat ik nu dus zo lees is niet abnormaal.

honden page profiel Alexandra & MikeyAlexandra & Mikey

honden foto van Alexandra & Mikey

Als hij het alleen 's nachts heeft en overdag nergens last van zou ik me niet heel veel zorgen maken en het kan misschien van alles zijn.

Zou het te warm kunnen zijn? Onze Mikey is afgelopen nachten ook erg onrustig en ik denk zelf dat dit komt door de warmte. (Ik slaap zelf nu ook onrustig omdat ik het zo warm heb en misschien draai ik te veel voor haar en maak dr dan steeds wakker). Mikey heeft vanaf pup af aan gekreund, maar meer een soort geluid van .. oke kreun/zucht dan ga ik wel slapen... En als ze sliep en wakker werd van iets klonk het ook zo ongeveer maar dan een beetje meer geergerd. :-)
Ook zetten wij nu het bovenraam vaak open en als het dan begint te waaien heeft ze hier ook last van. Dit kietelt denk ik zelf en dan zie je haar ook echt geirriteerd opkijken van .. wie deed dat.. waar zit je dan.. en dan weer zucht/draaien/kreunen... en verder slapen.

En heel misschien zit er een vlieg of muggen in de kamer? Daarom zou dat kunnen doen met zijn achterpoot. Je zou als hij ligt te slapen kunnen testen als je hem heel zachtjes aanraakt op zijn achterpootje of rug of hij dan dezelfde reactie geeft?

AnderĀ idee.. Misschien is hij net van te voren te druk geweest? Net uitgeweest of nog net even goed gespeeld voor dat jullie gaan slapen? En moet hij nog eerst even rustig worden en zijn plekje vinden voor dat hij echt in slaap kan vallen?

Gr. Alexandra

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Puk van 8 maanden is erg onrustig als hij snachts slaapt." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: dit is nu mijn straf
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^