agh, wat een schatje..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Roos & PipRoos & Pip

honden foto van Roos & Pip

bijna altijd als ik met Pip op straat loop, het maakt niet uit waar, halen mensen haar aan. wat is het voor een? hoe oud is ze? agh wat lief! wat leuk!

opzich is dat niet erg want ze vind alle mensen leuk
(behalve vuilnis mannen in oranje broeken en naar sommige wilde vreemde mannen blaft ze heel afentoe, maar echt steeds dezelfde)
soms irritant maar dan loop ik ook gewoon door.
en natuurlijk vind Pip al die aandacht geweldig. maar ze springt tegen mensen op dus vraag ik ze of ze haar pas willen aaien. aandacht geven als ze met vier poten op de grond staat. dat snappen ze soms niet, en dan zeggen ze, het maakt mij niet uit hoor. dan denk ik, het gaat niet om jou het gaat om wat ze uiteindelijk leert wat goed is en dat is niet tegen mesnen opspringen voor aandacht. pff.

laatst was er een vrouw die haat een brokje gaf. zonder dat ze ook maar aan mij vroeg of ik het goed vond ofzo.
aangezien Pip kvv krijgt vermijd ik granen, en dus brokken. en ja, zelfs 1 brokje vind ik erg.
voordat ik het zag had ze hem al op.
geen idee wat ik hier tegen moet doen hoor, ook mensen die haar spontaan optillen als ze voorbij loopt..
dat doe je toch niet zonder het te vragen of zit ik hier fout haha.

sorry moest even m'n irritatie kwijt.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "agh, wat een schatje.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel C.C. 3 doggies

honden foto van C.

Herken jouw verhaal helaas!

Als ik er geen zin in heb of haast vertel ik ze dat ik niet wil dat ze aldoor aangehaalt worden.

Soms roep ik gewoon dat ze kennelhoest hebben O-)

honden page profiel Roos & PipRoos & Pip

honden foto van Roos & Pip

" Herken jouw verhaal helaas!

Als ik er geen zin in heb of haast vertel ik ze dat ik niet wil dat ze aldoor aangehaalt worden.

Soms roep ik gewoon dat ze kennelhoest hebben O-) "


haha ook een goeie!
of dat ze hondsdol is. dat moest ik maar eens doen. O-)

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Het is ook wel net een pluche knuffel! Lastig inderdaad, zeker dat van dat brokje vind ik echt heel erg. We hebben het een soort van met de kat mee gemaakt, er lagen ineens allemaal vierkantje blokjes in de tuin en wij dachten dat het gif was. Bleek later dat er mensen uit een bejaardeflat hier in de buurt iedere keer kattensnoepjes bij ons in de tuin hadden gelegd voor de kat. Wij waren daar niet zo blij mee, aangezien ze op dat moment op dieet was.
Het enige wat ik kan bedenken om te voorkomen dat mensen haar eten is, is door te zeggen dat je hond allergisch is voor voedsel en alleen speciaal voer mag. Dan kijken mensen in ieder geval de volgende keer wat meer uit wanneer ze honden een brokje geven. Zo komt het natuurlijk ook dat al die kinderen worden gebeten door honden en die honden daardoor moeten worden ingeslapen, het is echt zo sneu..

honden page profiel Hanne baasje van  Bonny Hanne baasje van Bonny 3 doggies

honden foto van Hanne baasje van  Bonny

Hier ook !
Oh wat een schatje ,mag ik haar aaien ? hoe oud is ze ? waar hebben jullie haar vadaan ? wat leuk blijft ze zo klein ? Het gebeurd eigenlijk elke dag maar we vinden het niet erg ;-)

honden page profiel Roos & PipRoos & Pip

honden foto van Roos & Pip

" Het is ook wel net een pluche knuffel! Lastig inderdaad, zeker dat van dat brokje vind ik echt heel erg. We hebben het een soort van met de kat mee gemaakt, er lagen ineens allemaal vierkantje blokjes in de tuin en wij dachten dat het gif was. Bleek later dat er mensen uit een bejaardeflat hier in de buurt iedere keer kattensnoepjes bij ons in de tuin hadden gelegd voor de kat. Wij waren daar niet zo blij mee, aangezien ze op dat moment op dieet was.
Het enige wat ik kan bedenken om te voorkomen dat mensen haar eten is, is door te zeggen dat je hond allergisch is voor voedsel en alleen speciaal voer mag. Dan kijken mensen in ieder geval de volgende keer wat meer uit wanneer ze honden een brokje geven. Zo komt het natuurlijk ook dat al die kinderen worden gebeten door honden en die honden daardoor moeten worden ingeslapen, het is echt zo sneu.. "


haha ja, dat is waar!
maar mijn pluche knuffel kan blaffen hoor, als een oude man die al 20 jaar zware sjek(?) rookt haha.
zo vervelend dat mensen zich ongevraagd met jou hond/kat in dit geval , bemoeien he!
dat is misschien ook wel een idee om te zeggen, als is ze niet allergisch maar ik vind het gewoon zonde. doe ik mn best door vers te geven en haar snacks daarop aan te passen geeft een wild vreemde voorbijganger haar een granending haha.
:-)

edit: ben eruit hoe je 'sjek'schrijft. niet zo namelijk. shag it is.

honden page profiel Roos & PipRoos & Pip

honden foto van Roos & Pip

" Hier ook !
Oh wat een schatje ,mag ik haar aaien ? hoe oud is ze ? waar hebben jullie haar vadaan ? wat leuk blijft ze zo klein ? Het gebeurd eigenlijk elke dag maar we vinden het niet erg ;-) "


haha dat kan ook natuurlijk!
ik probeer Pip alleen aan te leren dat we niet bij voorbaat stil gaan staan als er iemand aan komt lopen dus vandaar haha.
maar inderdaad al die vragen
hier vragen ze ook weleens waar de batterijen in moeten.. :-)
en waarom ik m'n cavia uit laat. :P

honden page profiel Elien & Jerome & LascoElien & Jerome & Lasco 3 doggies

honden foto van Elien & Jerome & Lasco

Hier ook soms mensen die Jerome telkens willen aaien als ik voorbij loop.
Maar omdat hij bang is van mensen wil ik niet dat ze er naartoe lopen en hem volop op zijn hoofd aaien, want dit schrikt hem erg af. Dus ik zeg gewoon dat ik niet zeker ben dat hij niet zou bijten dat ze beter geen risico's nemen :-D

honden page profiel Jamie & LelaJamie & Lela 3 doggies

honden foto van Jamie & Lela

hahaha heeeel herkenbaar dit.
ik heb al heel wat belachelijke situaties gehad idd waarbij mensen haar gewoon optillen dat ik moet vragen of ze haar aub willen neerzetten :S
of laatst zelfs iemand die haar optilde en allemaal kusjes ging geven (waaaat?!)

Laatst kwam ik thuis, was ff boodschappen wezen doen en had de achterdeur open gelaten voor Lela, hadden mijn buren vanaf hun balkon allemaal plakken brood in de tuin gegooid voor haar?!

Op zich vind ik het op straat niet erg als mensen haar even willen aanhalen zolang ze maar vragen of dat kan..als het mij niet aanstaat loop ik gewoon door en zeg 'sorry geen tijd'

honden page profiel anjaanja 3 doggies

honden foto van anja

Haha,

Mijn hond sprong als jonkie ook tegen mensen op en kreeg ik ook die reacties, vind ik niet erg hoor.

En nu nog, Dux kan wel is irritant willen doen bij sommige vrouwtjes als ze lekker ruiken en dan na paar x snuffelen roep ik m ook terug en dan krijg ik altijd.. agg die snauwt wel van zich af hoor als ze het er niet mee eens is.

Maar ik ken mn hond en weet wanneer hij vervelend gaat doen (van snuffelen naar constant aan de kont snuffelen dan naar rijgedrag en als ik niet op tijd ben, mee loopt met die hond en niet meer terug komt want dan hoort ie me even niet meer.

Maar dat ie altijd aangehaald werd als kleintje vond ik wel leuk hoor eigenlijk.
Optillen deden ze gelukkig niet.

Koekjes gaven mensen ook, word veel gedaan in parkjes dus dat heb ik uiteindelijk maar geaccepteerd.
Sommige vragen het wel. Mijne eet gewoon brok.
Dux is in ieder geval erg enthousiast naar mensen! lol.

Njaa vaak gewoon onwetendheid van mensen denk ik sommige dingen. Iedereen denkt ergens weer anders over.

Succes haha.

honden page profiel HachiHachi 3 doggies

honden foto van Hachi

Heel herkenbaaar, brrrr.
Nu hachi wat ouder is laten ze hem met rust of steken zelfs de straat over, maar als pup kon ik niet buiten komen of ze wilden hem aaien.
Zeer irritant als ik met hem aan het oefenen was om netjes naast te lopen o.i.d. Als ik er dan wat van zei, kreeg ik ook nog te horen, ja maar hij moet wel een sociale hond worden. pffffffffff. Tuurlijk mag iemand hem aaien , maar wel als ik dat ook wil en niet als we net een oefening aan het doen waren, zucht.

en ook gebeurt regelmatig dat ik dan iemand met een andere hond tegen kom, `die van mij wil even kennismaken`. Tja hallo, ik ben even met hem aan het oefenen, dus nu even niet!!

Maar wat je er ook van zegt, mensen luisteren niet of willen niet luisteren. Of je bent degene die een associale hond wil hebben.................GRRRRRRRRR

honden page profiel TinneTinne 3 doggies

honden foto van Tinne

ik ken het een beetje --'
altijd als ik met sally ga wandelen, en ik komt iemand naar me die ik nie ken, en dan zegt ze zo : och, wat een mooie, lieve hond! en dan gaan ze haar aaien, maar sally is eenmaal als een vreemde haar aait, dat ze gromt. en dan zeggen ze zo ; lief ?lief heb ik nooit gezegd, onbeschofte hond.
maar sally is nu eenmaal zo, en ik vind het niet erg, ze zou noooit iets kwaad doen, maar ze moet je eerst leren kennen, en dat kan al op 1min. maar laat haar dan eerst ruiken ofzo...
maar ze konnen het ook gewoon vragen, of ze iets deed.
nou ja ...

honden page profiel Roos & PipRoos & Pip

honden foto van Roos & Pip

" hahaha heeeel herkenbaar dit.
ik heb al heel wat belachelijke situaties gehad idd waarbij mensen haar gewoon optillen dat ik moet vragen of ze haar aub willen neerzetten :S
of laatst zelfs iemand die haar optilde en allemaal kusjes ging geven (waaaat?!)

Laatst kwam ik thuis, was ff boodschappen wezen doen en had de achterdeur open gelaten voor Lela, hadden mijn buren vanaf hun balkon allemaal plakken brood in de tuin gegooid voor haar?!

Op zich vind ik het op straat niet erg als mensen haar even willen aanhalen zolang ze maar vragen of dat kan..als het mij niet aanstaat loop ik gewoon door en zeg 'sorry geen tijd' "


best respectloos van je buren zeg!
sommige mensen haha, het is om te huilen!


O-)

honden page profiel Dit account is niet meer in gebruik. Dit account is niet meer in gebruik. 3 doggies

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

baylee raakt snel geintimideert door kinderen . en toen baylee wat jonger was liep ik maar haar door de straat en er waren vijf kinderen zonder toezicht aan het spelen op de weg. (alleen al het feit dat ze op de weg speelde) en ik kom aangelopen . komen die kinder oooh waat lieef mogen we hem aaien (this een zij maar goed) ik zeg nou voorruit maar 1 voor 1. wat doen ze komen ze met zn vijven op baylee afgelopen . ik zeg nee 1 voor 1 en ik wees er maar 1 eentje aan . komt er een ander jochie aan met een stok .ooh die vind ze wel leuk! na toen had baylee het helemaal niet meer ze wilde die stok wel maar die kinder waren vreselijk eng en kwamen met zn alle tegelijk naar haartoe en om haar heen staan . ik ben maar snel doorgelopen voordat ik zometeen een pup heb die bijt door een paar kinderen die oostindisch doof zijn ......

honden page profiel Jamie & LelaJamie & Lela 2 doggies

honden foto van Jamie & Lela

" baylee raakt snel geintimideert door kinderen . en toen baylee wat jonger was liep ik maar haar door de straat en er waren vijf kinderen zonder toezicht aan het spelen op de weg. (alleen al het feit dat ze op de weg speelde) en ik kom aangelopen . komen die kinder oooh waat lieef mogen we hem aaien (this een zij maar goed) ik zeg nou voorruit maar 1 voor 1. wat doen ze komen ze met zn vijven op baylee afgelopen . ik zeg nee 1 voor 1 en ik wees er maar 1 eentje aan . komt er een ander jochie aan met een stok .ooh die vind ze wel leuk! na toen had baylee het helemaal niet meer ze wilde die stok wel maar die kinder waren vreselijk eng en kwamen met zn alle tegelijk naar haartoe en om haar heen staan . ik ben maar snel doorgelopen voordat ik zometeen een pup heb die bijt door een paar kinderen die oostindisch doof zijn ...... "


ooh my god oostindische dove kinderen herken ik ook! er was laatst een meisje in de straat die eerst heel netjes vroeg of ze lela mocht aaien..nou dat ging goed, ik loop weer door, kom ik haar op de terugweg weer tegen gritst ze opeens de lijn van lela uit mn handen om er mee aan de wandel te gaan! ik dacht het dus niet he hahaha

honden page profiel Sab.Sab. 3 doggies

honden foto van Sab.

Dat mensen mijn hondje willen aaien zou ik nog niet zo erg vinden, maar ik zou echt enorm kwaad worden als ze haar zonder mijn toetstemming eten gaan geven... Die gekke verhalen lees ik wel vaker. Voor je er erg in hebt, heeft een wildvreemde je hond een stuk brood ofzo gegeven. Ligt het nou aan mij of is dit echt meer dan asociaal? Ik ben heel lief en heel klein, maar dan heb je aan mij wel een verkeerde O-)

honden page profiel Juul & Mara Juul & Mara 3 doggies

honden foto van Juul & Mara

Hier ook het probleem van opspringen.
en idd ook dat mensen zeggen: 'oh dat maakt mij niet uit hoor'. en dan denk ik, ja maar niet iedereen denkt er zo over.

en ik vind het ook raar dat mensen hem zomaar optillen en dingen geven zonder te vragen hoor !

Gr. J&M

honden page profiel Eline & VinoEline & Vino 3 doggies

honden foto van Eline & Vino

Inderdaad heel irritant.
Ik heb Vino ook niet kunnen leren dat ze niet mag springen tegen mensen.
Maar iedereen dacht vroeger 'Oh zo schattig'.
Ik zeg ook altijd nee, je moet ze negeren tot ze rustiger is en met alle 4 de poten op de grond staat.
Maar ik word nooit serieus genomen -_-
Maar ik geef niet op :-D ik moet en zal haar leren dat het niet mag!

honden page profiel Roos & PipRoos & Pip

honden foto van Roos & Pip

" Inderdaad heel irritant.
Ik heb Vino ook niet kunnen leren dat ze niet mag springen tegen mensen.
Maar iedereen dacht vroeger 'Oh zo schattig'.
Ik zeg ook altijd nee, je moet ze negeren tot ze rustiger is en met alle 4 de poten op de grond staat.
Maar ik word nooit serieus genomen -_-
Maar ik geef niet op :-D ik moet en zal haar leren dat het niet mag! "


Haha heel goed! De aanhouder wint!

honden page profiel Roos & PipRoos & Pip

honden foto van Roos & Pip

" Hier ook het probleem van opspringen.
en idd ook dat mensen zeggen: 'oh dat maakt mij niet uit hoor'. en dan denk ik, ja maar niet iedereen denkt er zo over.

en ik vind het ook raar dat mensen hem zomaar optillen en dingen geven zonder te vragen hoor !

Gr. J&M "


Precies!
Ja daar kan ik echt boos om worden haha

honden page profiel Roos & PipRoos & Pip

honden foto van Roos & Pip

" hahaha heeeel herkenbaar dit.
ik heb al heel wat belachelijke situaties gehad idd waarbij mensen haar gewoon optillen dat ik moet vragen of ze haar aub willen neerzetten :S
of laatst zelfs iemand die haar optilde en allemaal kusjes ging geven (waaaat?!)

Laatst kwam ik thuis, was ff boodschappen wezen doen en had de achterdeur open gelaten voor Lela, hadden mijn buren vanaf hun balkon allemaal plakken brood in de tuin gegooid voor haar?!

Op zich vind ik het op straat niet erg als mensen haar even willen aanhalen zolang ze maar vragen of dat kan..als het mij niet aanstaat loop ik gewoon door en zeg 'sorry geen tijd' "


Haha herkenbaar!!
Laatst kwamen 3 van m'n buurmeisjes gillend om pip heen staan en een pakte zo de riem en de andere tilde haar zo op. Ja niet gek dat Pip dan wild wordt als je het mij vraagt haha toen vonden E haar iets minder leuk dus elk nadeel heeft z'n vooreel :p

honden page profiel Roos & PipRoos & Pip

honden foto van Roos & Pip

" hahaha heeeel herkenbaar dit.
ik heb al heel wat belachelijke situaties gehad idd waarbij mensen haar gewoon optillen dat ik moet vragen of ze haar aub willen neerzetten :S
of laatst zelfs iemand die haar optilde en allemaal kusjes ging geven (waaaat?!)

Laatst kwam ik thuis, was ff boodschappen wezen doen en had de achterdeur open gelaten voor Lela, hadden mijn buren vanaf hun balkon allemaal plakken brood in de tuin gegooid voor haar?!

Op zich vind ik het op straat niet erg als mensen haar even willen aanhalen zolang ze maar vragen of dat kan..als het mij niet aanstaat loop ik gewoon door en zeg 'sorry geen tijd' "


Haha herkenbaar!!
Laatst kwamen 3 van m'n buurmeisjes gillend om pip heen staan en een pakte zo de riem en de andere tilde haar zo op. Ja niet gek dat Pip dan wild wordt als je het mij vraagt haha toen vonden E haar iets minder leuk dus elk nadeel heeft z'n vooreel :p

honden page profiel Annet & SamAnnet & Sam 3 doggies

honden foto van Annet & Sam

Ik heb sinds kort (afgelopen maandag) een k9 tuigje. met de tekst niet aaien. 
Gisteren voor het eerst merkte ik dat het werkte. Max in het uitrenveld kreeg geen aandacht van de honden, dus springt hij tegen het hek op om geaait te worden door de vreemde man van die hond. 
Dit is altijd goed gekeurd door de mensen, die man stond ook op het punt om hem te aaien en zag het tuig. een andere man zag het ook en vroeg of hij opgeleid werd. Toen heb ik hem uitgelegd, dat ik dat tuig heb omdat hij als pup veel is aangehaald en dus nu ook zijn ruimte/aandacht op eist en er van uit gaat dat iedereen hem wel wil aaien. Ik ben toen niet consequent genoeg geweest en daarom nu het tuig omdat ik nog moeilijk voor mijzelf kan opkomen.

honden page profiel Jamie & LelaJamie & Lela 3 doggies

honden foto van Jamie & Lela

" Ik heb sinds kort (afgelopen maandag) een k9 tuigje. met de tekst niet aaien. 
Gisteren voor het eerst merkte ik dat het werkte. Max in het uitrenveld kreeg geen aandacht van de honden, dus springt hij tegen het hek op om geaait te worden door de vreemde man van die hond. 
Dit is altijd goed gekeurd door de mensen, die man stond ook op het punt om hem te aaien en zag het tuig. een andere man zag het ook en vroeg of hij opgeleid werd. Toen heb ik hem uitgelegd, dat ik dat tuig heb omdat hij als pup veel is aangehaald en dus nu ook zijn ruimte/aandacht op eist en er van uit gaat dat iedereen hem wel wil aaien. Ik ben toen niet consequent genoeg geweest en daarom nu het tuig omdat ik nog moeilijk voor mijzelf kan opkomen. "


Ooh wauw super zeg, dat is wel slim inderdaad om max zon tuig om te doen en dat zal zeker wel helpen inderdaad :-)

honden page profiel Roos & PipRoos & Pip

honden foto van Roos & Pip

" Ik heb sinds kort (afgelopen maandag) een k9 tuigje. met de tekst niet aaien. 
Gisteren voor het eerst merkte ik dat het werkte. Max in het uitrenveld kreeg geen aandacht van de honden, dus springt hij tegen het hek op om geaait te worden door de vreemde man van die hond. 
Dit is altijd goed gekeurd door de mensen, die man stond ook op het punt om hem te aaien en zag het tuig. een andere man zag het ook en vroeg of hij opgeleid werd. Toen heb ik hem uitgelegd, dat ik dat tuig heb omdat hij als pup veel is aangehaald en dus nu ook zijn ruimte/aandacht op eist en er van uit gaat dat iedereen hem wel wil aaien. Ik ben toen niet consequent genoeg geweest en daarom nu het tuig omdat ik nog moeilijk voor mijzelf kan opkomen. "


dat is inderdaad echt slim!
of aaien op eigen risico, denk alleen niet dat ik dan serieus genomen wordt met zo'n 'furreal friends knuffel hondje'. :'(

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Jaren terug had ik een irritante buurvrouw en een boxer . nu riep ze steeds mijn hond die dan tegen haar opsprong ,ik riep nee zei antwoorde dan geeft niks heb oude kleren aan .op een warme dag was mijn boxer ineen moddersloot gesprongen. normaal liet ik haar dan even in een schone sloot nu bedacht ik me dat buurvrouw zo thuis zou komen dus stinkende hond mee naar huis en ja hoor de buurvrouw riep haar weer in haar wittemantelpakje wat er beslist niet uit zag als een oud afgedragen pakje bouke sprong vol overgave tegen de buurvrouw op en toen was het opeens een vieze rothond ,heb de hond geroepen en afgespoeld en ben naar binnen gegaan kon mijn lachen niet meer inhouden. ze heeft nooit meer de hond geroepen . heb later wel de helft van de reinigings kosten betaald . maar wat had ik er plezier in. groeten Hein.

honden page profiel Roos & PipRoos & Pip

honden foto van Roos & Pip

" Jaren terug had ik een irritante buurvrouw en een boxer . nu riep ze steeds mijn hond die dan tegen haar opsprong ,ik riep nee zei antwoorde dan geeft niks heb oude kleren aan .op een warme dag was mijn boxer ineen moddersloot gesprongen. normaal liet ik haar dan even in een schone sloot nu bedacht ik me dat buurvrouw zo thuis zou komen dus stinkende hond mee naar huis en ja hoor de buurvrouw riep haar weer in haar wittemantelpakje wat er beslist niet uit zag als een oud afgedragen pakje bouke sprong vol overgave tegen de buurvrouw op en toen was het opeens een vieze rothond ,heb de hond geroepen en afgespoeld en ben naar binnen gegaan kon mijn lachen niet meer inhouden. ze heeft nooit meer de hond geroepen . heb later wel de helft van de reinigings kosten betaald . maar wat had ik er plezier in. groeten Hein. "



hahaha geweldig verhaal!
:-D

honden page profiel TessTess 3 doggies

honden foto van Tess

Komt mij ook heel erg bekend voor, het grappige is dat ik kinderen het vaak beter vind doen dan volwassenen. Die vroegen toen ie kleiner was (hij is nu een half jaar) vaak of ze even mochten aaien en als je zei dat dat mocht maar alleen als ie niet sprong bleven ze netjes rechtop staan tot hij rustiger was. Gizmo vindt mensen alleen te leuk dus we zijn hard aan het oefenen dat ie niet op elke persoon en elke hond zo af mag lopen, en ik vind het heel vervelend dat sommige mensen dan gewoon voor je gaan staan omdat ze hem aandacht willen geven, zonder iets te vragen. Tegenwoordig loop ik ook vrijwel altijd gewoon door zonder wat te zeggen, alleen met kinderen die het lief vragen blijf ik wel altijd even staan.

Het meest irritante blijf ik vinden dat als hij aan een wat langere lijn loopt en ik hem bij me roep, mensen van die lokgeluidjes gaan maken. Ik roep hem niet voor niks bij me, en ik vind het helemaal niet kunnen dat je op zo'n moment de aandacht voor de baas af gaat lopen leiden.

Zeker in het begin zeiden veel mensen dat het niet erg was dat ie sprong. Tja, op dat moment niet, maar als ie straks 20 kilo is en weer eens in de moddersloot heeft gelegen is het een stuk minder grappig, en ik wil het gewoon niet hebben. In het losloopgebied springt ie nog maar tegen 2 mensen op, de 2 die niet luisterden toen ik zei dat hij niet mag springen. Als ie het dan met modderpoten doet, eigen schuld.

Ik ga denk ik binnenkort ook maar voor een k9 tuig, ik weet dat Susanne hier op het forum ze heeft met training erop, werkt ook heel goed.

honden page profiel HesciHescispeciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Hesci

Hallo zeg!!!
Ik zeg er wel wat van
Het is immers MIJN hond en geen stuk speelgoed
Ik zit toch ook niet ongevraagd aan andermans kinderen? ;-)

honden page profiel Roos & PipRoos & Pip

honden foto van Roos & Pip

" Hallo zeg!!!
Ik zeg er wel wat van
Het is immers MIJN hond en geen stuk speelgoed
Ik zit toch ook niet ongevraagd aan andermans kinderen? ;-) "


nee maar als wij honden eigenaren onze hond gaan vergelijken met een kind (van iemand die geen hond heeft) zijn we natuurlijk niet helemaal goed hé! haha
een hond is niet hetzelfde als een kind krijg je dan naar je hoofd.
maar voor mij wel (:
ik ga in iedergeval even leren om er wat van te zeggen.
jou spirit helpt al haha.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "agh, wat een schatje.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Aanhankelijk
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^