Tot wanneer pup midden in de nacht uitlaten?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LotteLotte

honden foto van Lotte

Hallo,

Ik heb mijn pup nou 5 dagen, ik vroeg mij af tot wanneer ik hem eigelijk tot welke week/maand ik hem midden in de nacht een plasje buiten moet laten doen?

Groetjes,

Estelle

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Tot wanneer pup midden in de nacht uitlaten?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel DanielDaniel

honden foto van Daniel

Hangt totaal van de hond af... De ene gelijk al niet en sommige na een maand nog. De hond zal het misschien ook wel aangeven door te piepen of krabben aan de deur.

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Totdat je hondje het volhoudt tot de volgende morgen...

Als het goed is piept je hondje s'-nachts als het naar buiten moet.
Anders de wekker zetten bijvoorbeeld rond 02:00,wordt je wakker van de wekker(en niet van het gepiep van je hondje) dan zet de volgende nacht de wekker rond 02:30.
Dan weer afwachten of je wakker wordt van de wekker of van je pup enz enz.

Als je een hondje hebt dat goed aangeeft dat het moet plassen in de nacht dan is dat je maatstaaf...dus wanneer het hondje s'-nachts niet meer piept.

honden page profiel Jamie & LelaJamie & Lela

honden foto van Jamie & Lela

Het zal inderdaad per hond verschillen.
Ik had tot aan dat ze 3 maanden was dat ik haar 1x per nacht liet plassen, maar dat was ook meer omdat ik zelf sowieso elke nacht eruit moet om naar het toilet te gaan..dus ja, dan liet ik lela ook maar gelijk gaan :-)

Tegenwoordig (ze is nu 4,5 maand) merk ik dat ze heel vaak 1 oog open doet als ik naar de w.c. ga en m snel weer terug dicht doet, heeft ze helemaal geen zin om dr uit te gaan :-)

honden page profiel foreveroesforeveroes 3 doggies

honden foto van foreveroes

hier tot aan 10 weken nu is ze 12 weken en elke nacht blijft ze droog ondanks dat ze niet in bench slaapt doet ze niets in huis smorgens om 6.30 laat ik haar uit en dan moet ze ook wel echt hoognodig want ze piest gelijk buiten op t stoepje al..
maar ik denk dat het inderdaad per hond verschilt, overdags gaat ze trouwens wel vaker naar buiten...ik denk dat je dat het beste zelf in kan schatten na verloop van tijd...maar je hebt er pas 5 dagen dus rustig aan de tussenpozen opbouwen

honden page profiel J&SJ&S 3 doggies

honden foto van J&S

Is moeilijk te zeggen, hier hoefde het maar twee nachten, maar sommige mensen hoor ik over een paar maanden.

Soraya geeft een goede tip, zet je wekker en probeer dit te gaan rekken. Zet steeds de wekker iets later, wanneer je merkt dat je te laat bent, doe je weer een stapje terug.

honden page profiel moniquemonique

honden foto van monique

mijn honden zijn allemaal zindelijk bij de fokker vandaan gekomen dus ik hoefde er helemaal niet uit 's-nachts.
sorry kan je niet helpen hiermee.
maar ik neem aan dat als je hem in een bench of iets dergelijks hebt dat hij dan vanzelf wel gaat jammeren toch.?

honden page profiel marianna marianna 2 doggies

honden foto van marianna

Bennie heeft alleen de eerste nacht om 4 uur gepiept de andere morgen schrokken we om 8 uur wakker  en  dat is zo gebleven hij slaapt wel 's nachts in een bench

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Zoals hierboven al wordt gezegd, verschilt per hond. Daarnaast is het ook een geval van wat je als baas midden in de nacht noemt hè ;-). Ik ga meestal pas rond 00u 's nachts slapen bijvoorbeeld, en om 7u zijn wij altijd weer wakker om de honden eten te geven ook al slapen we uit (dan gaan de honden daarna gewoon nog even mee naar boven). Hier hielden de jongste het al snel die tijden vol waardoor we dus verder niet meer op hoefde te staan. Onze jongste nu ook van 5mnd houdt het ongeveer zo lang vol. Soms zelfs nog iets langer want dan gaat ze om 23u al plassen en wil ze daarna niet meer mee naar buiten, nou ja ook prima en 9 vd 10 keer houdt ze het dan ook gewoon op tot 7 á 8 uur hoor (ze is 5mnd nu). Dus verschilt per hondje.

honden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyo

Na vier nachten was ik geradbraakt.
Heb Nanu in bed genomen en kon doorslapen tot 's morgens bijna 7 uur, wat was dat heerlijk :-D

honden page profiel SaraSara 3 doggies

Ik heb onze pupsel op mijn slaapkamer, niet in een bench maar haar mand met kleedje. Ik laat haar tussen half 11.11u nog een keer uit en dan slaapt ze tot 6u, tussendoor nog wel beetje spelen, maar ze plast niet in de nacht. Gelijk om 6u naar buiten en ze doet dan een gigantische plas op het stoepje. Ik geef haar ook versvlees, ze drinkt daarom ook minder dan bij brokken.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Bij Nanu duurde het wekenlang! Ik moest er zelfs  twee keer uit. Maar zoals hierboven al es gezegd: elke nacht de wekker 10 minuutjes later zetten en zo schuift het op.
Nu bij m'n tweede pup gaat het erg snel: ze kan na een weekje al 6 uur ophouden 's nachts, dus ik vermoed dat ze volgende week de hele nacht gaat doorslapen. Dat is wel super, want zo wekenlang er elke nacht uit is wel vermoeiend.
Succes!

honden page profiel DanielDaniel 3 doggies

honden foto van Daniel

" . Ik geef haar ook versvlees, ze drinkt daarom ook minder dan bij brokken. "



De hoeveelheid vocht maakt niet veel uit, allen komt het vocht dan uit het vlees in plaats van los drinken. 
Het zal misschien iets minder zijn omdat in sommige brokken wat meer zout zit, maar een bepaalde hoeveelheid vocht hebben ze gewoon nodig. Dus voor plassen moet dat niet veel uitmaken.

honden page profiel Martijn, Ilona en PippaMartijn, Ilona en Pippa 3 doggies

honden foto van Martijn, Ilona en Pippa

Die van ons kwam inderdaad nachtzindelijk bij de fokker vandaag, sliep wel in de bench en als we om 6:45 wakker werden piepte ze pas :-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

heerlijk als je kan doorslapen, het ligt ook aan het voer wat je geeft, vers vlees of de brok, bij brok drinken de honden meer dan bij vers vlees.

ja dan is een hond langer droog de nacht op vers vlees. zelf heb ik het nimmer erg gevonden om er snachts uit te gaan, des te eerder zijn ze zinderlijk. en ja tot hoelang ? :-D :-D na een week of twee kan je de tijd gaan lengen, steeds meer naar de ochtend toe. en dan opeens.........yehhhhhhh de hele nacht droog geweest, en omdat je hoera roept, moeten ze opeens weer de volgende nacht plassen, ups en downs. meer ups dan downs hoor. :-D :-D

honden page profiel bibiane bibiane 2 doggies

honden foto van bibiane

ik heb dit nooit moeten doen,sliep mooi door,maar liet hem wel nog uit rond 23h en stond op om 5.30h,6h,

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Tot wanneer pup midden in de nacht uitlaten?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Een echte blijf van mn lijf teef.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^