welk ras zou onze pappa zijn??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel carlacarla

honden foto van carla

Een vriend van mij heeft vorig jaar een pup uit het asiel gehaald, de moederhond,een golden retriever was daar als zwerver binenn gekomen en herplaatst,maar ze bleek zwanger te zijn. De moederhond is tijdelijk terug gegaan toen de pups geboren waren totdat de pups oud genoeg waren om geplaatst te worden...Nu was er afgelopen zondag een broertje en zusjes reunie en ook moederhond was aanwezig. Alle pups zijn groter dan mamma en hebben ook verschillende vachten,geen 1 hond is gladharig en sommige hadden echt een ruigere vacht dan de ander. Nu zijn we erg nieuwsgierig wat voor ras pappa geweest zou zijn, wie heeft er enig idee???

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "welk ras zou onze pappa zijn??" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van het Moderatorteam

VERPLAATST naar de juiste rubriek

honden page profiel sorayasoraya 3 doggies

honden foto van soraya

Leuk om te zien,moeder en hoe haar 'pups'zijn geworden.

Ik denk dat die vader ook een kruisng is geweest of dat er in de teef nog een ras verscholen zit,vanwege dat sommige een korte vacht hebben.

Ik zie zelf bij sommige(vooral die naast de moeder zit,in het midden zeg maar)iets Berghond-achtigs.Newfoundlander?Bernersennen?

Ze hebben wel hele lieve bekkie's :-D

honden page profiel carlacarla

honden foto van carla

Het was vooral erg grappig om te horen,dat de broertje en zusje elkaar allemaal wel leuk vonden,maar toen moeders kwam,gingen ze allemaal direct naar haar toe,het leek haast wel of ze haar als moeder herkende!!! Moeders had echt zo iets van...help 9 van die grote zwarte monster!!! Wij hadden ook iets gedacht van een berghond,in ieder geval groter dan een golden retriever!!

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Ik zou ook zeggen een kruising want ik kan er niet echt 2 rastypes uit halen. Een flink mengelmoesje neem ik aan dus, hahaha.

Als het goed is herkennen ze moeders ook nog wel hoor trouwens ;-). Elkaar niet meer na zo een tijd helaas (alhoewel ik hier soms bij mijn eigen gefokte pups ook wel eens mijn twijfels over heb hoor) maar moeders als het goed is nog wel.

honden page profiel Laura & LilaLaura & Lila 3 doggies

honden foto van Laura & Lila

Leuke reünie! :-) Prachtige honden, wel allemaal vrij verschillend! In die ene zie je inderdaad wat new foundlander, misschien ook flatcoated retriever? Maar drie hebben ook zo'n witte borst, dus das ook wel nog iets bijzonder :-D

Haha, net een puzzel oplossen! Negen grote kanjers (:

honden page profiel XtineXtinegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Xtine

Prachtig, zo met zijn allen nog eens bij mekaar.

honden page profiel carlacarla

honden foto van carla

Vergeten te melden dat de golden retriever de moeder hond is:-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "welk ras zou onze pappa zijn??" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: wandelmaatje voor missy gezocht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^