De mensen gaan weer op vakantie..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MaaikeMaaike

honden foto van Maaike

Zo jammer om te zien! Mensen schaffen een pup aan. Na twee weken moet hij weg, omdat ze geen oppas kunnen vinden voor hun vakantie. En toch heeft iedereen als reden dat ze allergisch blijken te zijn, het kind kan er niet mee omgaan, het blijkt toch te veel moeite, blablabla. Echt waar, in de vakantie, als je alleen op Marktplaats zou af gaan, is er een explosie van allergieën, terwijl ze eigenlijk niet zo heel veel voorkomen. En alles is gratis af te halen, of met spoed, maar dan moet je nog wel 500 euro neerleggen.

Dan heb ik zo iets, mensen denk toch na!! Je hebt een dier met gevoel aangeschaft. Die snapt er niets van dat hij van roedel, naar roedel, naar roedel gesjouwd wordt. Honden houden in het wild hun hele leven vast aan 1 roedel en het feit dat ze gedomesticeerd zijn, maakt ze nog geen mensen die snappen dat ze in een huis wonen en als de alfa's in dat huis ze zat zijn, dat ze zomaar in een ander territorium gedropt kunnen worden met nieuwe alfa's. Honden zijn zeer slim, maar ze kunnen nog steeds niet complex nadenken. Het moment is daar, ze denken over iets en het volgende moment denken ze weer wat anders. Zij hebben daar geen controle over zoals wij. En dat is het sneue aan het verhaal.. Ze snáppen gewoon niet hoe wij dat doen kunnen, ze snappen ook niet waarom zij weg moeten. Een hond heeft geen boodschap aan vakantie. Zij werkten altijd voor hun eten, zij kunnen alleen overleven, hun instinct volgen. En dat is hun alfa's volgen. En als die alfa's hen weggooien als oud vuil, voor een vakántie!!

Kijk op www.dieropvangmarrum.hyves.nl, dit doen wij om dit soort jammerlijke dingen te voorkomen. In huiselijke kring, met veel aandacht, veel wandelen en ook nog goedkoop! Rechtsonderaan de pagina vind je de blogs, waar ook de vakantieregelingen staan beschreven.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "De mensen gaan weer op vakantie.. " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

Goh, op zich een prima topic maar als ik klik op de hyves zie ik ook dat je "Rehabilitatie en training" doet ala cm. Wat voor achtergrond heb je? Of alleen maar kijken naar het programma?

honden page profiel C.C. 3 doggies

honden foto van C.

Het gebeurd inderdaad veel te veel. Asiels stromen vol,honden worden massaal gedumpt en marktplaats veranderd in een online volgepropt asiel!
Natuurlijk zijn er bepaalde situaties waardoor het beter is voor de hond om herplaatst te worden, daar hoor je me ook niet over maar rond zomertijd komen de meest uiteenlopende smoesjes om zo snel mogelijk van de hond af te zijn. Niet alleen honden trouwens, ook katten zijn hier vaak de dupe van.

honden page profiel MaaikeMaaike

honden foto van Maaike

" Goh, op zich een prima topic maar als ik klik op de hyves zie ik ook dat je "Rehabilitatie en training" doet ala cm. Wat voor achtergrond heb je? Of alleen maar kijken naar het programma? "




Nee, ik heb 4 jaar ervaring met allerlei honden, van klein tot groot, angstig tot agressief. Op mijn profielpagina vind je daar meer info over;-)..
Ik heb van boomertjes tot Kaukasische herders getraind. Staan ook foto's van op de hyves, alleen heb ik helaas geen foto's van alle honden meer.

honden page profiel MaaikeMaaike

honden foto van Maaike

" Het gebeurd inderdaad veel te veel. Asiels stromen vol,honden worden massaal gedumpt en marktplaats veranderd in een online volgepropt asiel!
Natuurlijk zijn er bepaalde situaties waardoor het beter is voor de hond om herplaatst te worden, daar hoor je me ook niet over maar rond zomertijd komen de meest uiteenlopende smoesjes om zo snel mogelijk van de hond af te zijn. Niet alleen honden trouwens, ook katten zijn hier vaak de dupe van. "



Je hebt helemaal gelijk, en ik zal ook niet zeggen dat alles gelogen is op Marktplaats. Er zijn nog eerlijke mensen, al zijn het er weinig. Inderdaad ook katten en daar ben ik ook tegen. Ik heb beide altijd gehad en ben helemaal gek op ze. Ik zou ze voor een vakantie niet weg kunnen doen hoor. Dan maar niet op vakantie. Op mijn hyves lees je dat ik ook vakantieopvang doe voor katten. Alleen is dit een hondenforum, vandaar dat ik het daar bij hield, maar voor beide is er ruimte hier.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "De mensen gaan weer op vakantie.. " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^