Is jullie tuin ingericht voor de honden.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Mwoh, ze mogen hier eigenlijk alles, maar we hebben we twee giftige bomen in de tuin. Echter, een gouden regen van 8 meter is zeldzaam en dus ga ik hem niet weghalen, en we hebben ook een taxus van 8 meter en die is in die vorm nóg zeldzamer dus die blijft ook lekker staan.

Toen nu toe geen hond gehad die er problemen van kreeg. Ik zorg er wel altijd voor dat stokken van buiten komen, en dus niet van deze bomen.

Verder is er een groot terras, een koele kuil met aarde in de schaduw en andere schaduw hoekjes. Eigenlijk merk ik dat de dieren zonder het van elkaar te weten wel altijd onder de tafel in de schaduw liggen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Is jullie tuin ingericht voor de honden." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel WendiejWendiej

honden foto van Wendiej

Onze tuin is prima voor onze hond.
Onze tuin is 32 meter diep en in het achterste gedeelte heeft mijn moeder allemaal groente en fruit staan. Daar mag Frodo niet komen dus heeft mijn moeder daar een heel mooi poortje voor gemaakt waar hij niet overheen kan.
Frodo kan de tuin ook nergens uit en dat is wel erg relaxed hoor. Dat je je geen zorgen hoeft te maken.
Verder hebben we genoeg plekken met schaduw en zon en een redelijk stuk gras dus meneer kan er prima zijn gang gaan.

honden page profiel ..

honden foto van .

we hebben opzich ook wel een hondvriendelijke tuin. we hebben tegels waarop een aantal bakken staan met palmen, en in het midden hebben we gras liggen.

het nadeel aan onze tuin is dat we witte tegels hebben, en de poten van de hondjes dus nogal goed te zien zijn! je kunt precies zien waar ze hebben gelopen. maar af en toe met de hogedrukreiniger erover heen en het is weer klaar!

voor de honden heel hondvriendelijk, voor ons wat minder, haha!

verder hebben we een tijdelijke afrastering gemaakt tussen het terras en het gras en tuinhuis.
de honden hebben het gras en het tuinhuis(waar ze in slapen) en wij hebben het terras waar de honden dan ook niet mogen komen.

als ze maandag weer naar huis gaan, gaat de afrastering weer weg, en kan max als hij hier is gewoon de hele tuin in beslag nemen, wat ook zeker zal gaan gebeuren!

Liefs, iris

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca...

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

Nee mijne totaal niet, heb nm geen tuin.. ;-)
Die van mijn ouders ook niet, waar Lucky vaak te vinden was, er liggenallemaal steentjes enzo maar ja op zich best hondvriendelijk..wij hoefden niet kwaad te worden als ze kuilen zou graven of bloemen zou uithalen..

Al vond ze het groentetuintje van mn vader wel HEERLIJK

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Is jullie tuin ingericht voor de honden." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^