Haartest aangevraagd..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Voor de sceptische mensen onder ons de volgende reactie van josefien

Ik werk op de energie van het dier en niet regulier, ik denk dat die testen
van de dierenarts in laboratoria gedaan worden en daardoor duurder zijn.
Ik ga binnenkort wel met de prijzen omhoog want ben stiekem veel tijd kwijt
hieraan.
En op de site staat helder uitgelegd hoe ik werk, dus kun je daar naar toe
verwijzen en sceptische mensen blijf je altijd houden.



Hetzelfde verhaal met homeopaten. Voor degene die erin geloven kan t wonderen berichten andere willen er niets van weten. Ook dit is nooit bewezen evenals accupuntuur etc. Maar ik geloof erin en dat is wat telt voor mij!

stippeltje ze test ook mensen kijk eens op haar site. Voor mens en dier gericht ze testen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Haartest aangevraagd.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

" Ik heb het ook laten doen, zo'n haartest, Chels was allergisch voor granen, kip, gevogelte, huisstofmijt en hooimijt..

Maar nu was ik naar Erwin van Any Animal geweest, en die zegt dat het niet kan, via een haartest erachter komen waar een hond allergisch voor is.. Waarom weet ik niet precies meer, maar als mensen allergisch zijn krijgen ze allerlei "stickers" opgeplakt met spul erin, en waar een reactie is daar zijn ze dan allergisch voor, waarom trekken ze dan bij deze mensen geen haar uit en analyseren ze die?
Ik vind het ook 'bijzonder' dat dat kan. Ik ben ongeveer 25 jaar geleden helemaal getest. Met stickers en injecties. In die stickers zaten allerlei metalen zoals goud, zilver, nikkel, chroom, koper enz. In de injecties zaten grassen, bomen, katten, honden, vogels, huisstofmijt, schimmels enz.

Voor het testen van mensen gebruiken ze geen haren. Alleen
bovenstaande testen worden gebruikt, soms een bloedtest (RAST) maar die laatste is niet zo betrouwbaar als de priktest. Vroeger was de priktest met injecties, nu druppelen ze wat allergeen op de huid en prikken die kapot. Als je allergisch bent heb je binnen een half uur de bulten op je rug. "




De reguliere geneeskunde gebruikt idd geen haren! In de alternatieve geneeswijze gebruikenz e ook speeksel en nagels.... Dus hier is duidelijk het verschil tussen regulier en alternatief.

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

Ik ga er eens over nadenken om het voor mezelf te doen. Ik weet waar ik allergisch voor ben dus ben benieuwd of dat ook uit de haartest komt.

honden page profiel TeskeTeske

honden foto van Teske

Bij Teske heb ik ook een haartest laten doen.
Ik krijg zelf al jaren bioresonantie behandeling tegen allergie, met zeer goed resultaat, en diezelfde therapeut doet ook wel eens een haartest van huisdieren. Dus ik heb Teske daar laten testen.

Waarom je als mens er zelf heen moet, en een dier via de haren kan... geen idee, ik zal het eens navragen.
Bij Teske kwam eruit dat haar immuunsysteem behoorlijk ontregeld is vanwege de inentingen, en ook dat ze een vitamine tekort heeft. Verder dat de Acana pacifica brokjes prima voor haar zijn. Echte allergieen kon hij nu niet testen, vanwege het ontregelde immuunsysteem.

Ik vind het jammer dat de meeste ziekenhuizen nog niet werken met bioresonantie (een paar ziekenhuizen zijn het aan het testen), dit is een veel vriendelijkere methode om allergieen te testen, en ze kunnen allergieen er ook mee behandelen.

honden page profiel dogfrienddogfriend

honden foto van dogfriend

" Dierenpraktijk Maasduyn test met een biotensor op testbuisjes in een testdoos waarbij met behulp van de haren van de hond wordt getest of hij/ zij allergisch is voor diverse soorten voeding, veren, haren, mijten, vlooien, pollen etc. U stuurt een plukje haar op en doet de betaling vooraf, Josefien Hagenaars van Dierenpraktijk Maasduyn test vervolgens of uw dier allergisch ergens voor is.
"


heb het ook via hun laten doen, PRIMA! :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Haartest aangevraagd.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: kong rubber band
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^