Vandaag zou je 13 jr worden...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa +

honden foto van Minoes, Salsa +

Allerliefste Sallie, wat hadden we vandaag graag jouw 13ste verjaardag gevierd. Samen met jou....je verwennen met wortels, kipfilet en andere lekkere dingen die goed voor je zijn en jij heerlijk had gevonden. Maar helaas kun je soms wensen wat je wilt, maar krijgen we onze lieverd niet mee terug en geven we jou ingedachten alles het lekkers en liefde wat jij verdient.

Gisteren zijn we fijn naar je grafje gegaan en hebben mooie bloemtjes neergezet. De overige bloemtjes water gegeven en fijn tegen je mooie foto gepraat.

Mis je zo erg. Maar elke dag draag ik je bij mee. 6 dagen op het strand geweest en hoe vaak heb ik niet aan je gedacht hoe heerlijk jij dit altijd vond. Lekker in de zee, en je ging altijd zo grappig met je pootjes schelpjes zoeken in het water. Zo schattig om te zien, soms samen met kleine kindjes die jouw speurwerk ook zo leuk vonden.
Vervolgens nat door het water als een gek over het strand te rennen, onder m'n toezicht zodat je niet over handdoeken van anderen renden of opeens bovenop iemand jumpte.

Oh wat hadden we graag en vol liefde nog een paar jaren van jouw liefde en gekke capriolen willen genieten. Maar een ding kunnen we beiden ons aanvast houden, op je laatste 4 dagen na, heb jij altijd volop van het leven genoten en er alles uitgehaald wat jou hoop ik tot een tevreden hondje maakte. Een hondje die alles prachtig vond, hoe meer mensen hoe meer vreugde. En wat was je een nieuwsgierig Aagje, als er iemand al riep; ooooh wat mooi....dan wurmde jij je tussen ons om te kijken wat er nou zo mooi was of leuk.

Niet alleen wij denken heel veel aan je, maar we kregen vandaag ook van de mensen die jij zo lief had sms'jes dat ze vandaag nog meer als anders aan je denken....en dat ze jouw verjaardag niet zijn vergeten. Zoveel betekent jij voor iedereen.

Nu ik dit schrijf, staan de tranen in mijn ogen. Van zuiver gemis en pure blijdschap dat jij in ons leven bent gekomen. Ben zo blij dat na een moeilijke periode van schuldgevoelens etc...alle fijne, mooie en gekke herinneringen elke dag wel een van naarboven komt. Deze blijven voor altijd bestaan en kan niemand ons afpakken. Die zijn van ons saampjes! Een groot geschenk die eeuwig zal bestaan. Want vergeten zal ik je nooit, jij blijft m'n bijzondere, allerbeste, trouwste en liefsthondenvriendinnetje. Die me nooit in de steek heeft gelaten. En andersom idem. Wij waren er altijd voor elkaar, voelde elkaar fijnloos aan.

Sal, luv you so much dat zal nooit en ter nimmer minder worden!

Maak er boven een feestje van en zet de boel op stelten want dat kan je heel goed.

Kusjes!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Vandaag zou je 13 jr worden..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van C

Wat heb je dat prachtig geschreven. De verjaardag kan heel dubbel voelen, zowel verdriet en leegte omdat je haar niet meer bij je hebt om te vieren, als geluk om het feit dat ze ooit op die datum geboren is en in je leven is gekomen.

Wat fijn te lezen dat steeds meer de mooie en prettiger herinneringen naar boven komen, dat is iets om je aan vast te houden en nooit te vergeten.

Waar lieve Salsa ook is, ze is bij jou op haar manier.

honden page profiel Reinoud, Alfa, Rasa + en Rimmert +Reinoud, Alfa, Rasa + en Rimmert + 3 doggies

honden foto van Reinoud, Alfa, Rasa + en Rimmert +

De tranen staan in m'n ogen van dit verhaal, heel mooi geschreven O-)

Salsa zal altijd bij je zijn.

Rust zacht Salsa

honden page profiel floortjefloortje 3 doggies

honden foto van floortje

Oooh Minoes, echt heel mooi geschreven. Wat fijn ook dat er andere mensen zijn die aan de verjaardag van Salsa hebben gedacht. Ik merk bij jou ook zo duidelijk die sterke band tussen jou en Salsa. Ik had dat ook zo erg met Luca. Dat blijf je voelen hoop ik, als ik zo over jou en Salsa lees, dan denk ik dat die band er nog steeds is gelukkig.

honden page profiel Noella en IgorNoella en Igor 3 doggies

honden foto van Noella en Igor

prettige verjaardag lieve hondje in de honden hemel,maar weet dat het alle dagen feest is in de honden hemel. Hoop dat je daar je troost in vind minoes!
Mooi geschreven berichtje aan je lieve sallie (salsa?)

;-) ;-)

honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa +

honden foto van Minoes, Salsa +

@Caitlin, dank voor je lieve reactie. Klopt helemaal wat je zegt...verdriet en geluk. Traantjes mag ik laten, hoe vaak maak niet uit, en uit gemis en geluk inderdaad. Maar de schuldgevoelens zijn/waren killing en vervaagde alle mooie en fijne momenten. Helaas kunnen we soms niet onder deze gevoelens uit, kun je niet beheersen of sturen...dat moet slijten en veel praten erover hielp bij mij. Hoop dat deze niet meer zo heftig aanwezig zullen zijn. En ja inderdaad een wonder dat ze op deze datum in m'n levennis gekomen.

Dank je wel Reinier.

@Floortje, ja wij hadden een hele hechte band. Net zoals jij met je lieve Luca. Maar nu zal je me niet geloven, deed ik destijds ook niet. Kon me niet voorstellen dat ik weer eens met een lach aan haar kon denken. Dat ipv van alle nare gedachtes al het moois naarboven ooit zal komen. Het ging bij mij net zoals bij jou heel slecht en zat heel diep. Nu bijna een jaar verder, gaat het steeds beter. Geloof me lieve Floortje, hoe onwerkelijk dat ook klinkt; jij gaat dit over een tijd ook voelen...langzaam proces maar je zal het meemaken. Gemis blijft, dat zie ik als iets heel bijzonders...voor een bijzonder hondje, doet pijn maar kan je op een gegeven moment beter mee omgaan. En soms, zoals ik, heb je een dag tussen zitten dat je verdriet intens de overhand krijgt en geef je je dan volledig aan over.

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

De tranen staan in mijn ogen bij het lezen van je verhaal al ben je er niet meer Salsa toch wil ik je feliciteren met je verjaardag.
Veel sterkte Minoes.

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Heel veel sterkte met het verlies.
Maar je hebt mooi over Salsa geschreven.

honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa +

honden foto van Minoes, Salsa +

@Ingrid, dank je wel en ja al is ze niet meer fysiek bij ons...wij hebben haar ook gefeliciteerd hoor! Want het is en blijft haar verjaardag....

@Noella, hoop dat het inderdaad elke dag feest is in de hondenhemel. Dat verdienen onze lieverds en Salsa was dol op feestjes :-D. Salsa is haar naam maar wij noemde haar vaak als koosnaampje Sallie Pallie ;-)

@Corrie, dank voor je lieve reactie. Op het moment dat ik iets wil plaatsen hier vind ik dat best moeilijk omdat er zoveel qua emoties in m'n op komt. Dus begin bij wat ik voel en daarna komen alle mooie herinneringen naarboven en gaat het vanzelf en moet ik mezelf echt stoppen om niet een mega lang topic te maken :-)

honden page profiel Diane, Luna en JessieDiane, Luna en Jessie 3 doggies

honden foto van Diane, Luna en Jessie

wat heb je dat mooi geschreven meid, het vertaald de band die je had met Salsa als enorm sterk.
Ik herken het gevoel...nog geen jaar geleden heb ik mijn lieve Noeka moeten laten gaan en mis haar ook nog steeds.
Je hebt soms een speciale hond die er in tijden is waarin je heel veel mee maakt en dan altijd aan je zijde is.
Dat was Noeka bij mij.
En dat was Salsa voor jou.
Maar onthoud dat ze altijd bij je is ook al kan je haar niet meer zien, daar ben ik heilig van overtuigd!

honden page profiel NanaNana 3 doggies

honden foto van Nana

:'(
Echt onroerend, om dit te lezen.
Mooi en kostbaar, zijn vaak deze gedachte en herinneringen aan Salsa. Sterkte, Minoes.


honden page profiel floortjefloortje 3 doggies

honden foto van floortje

Minoes, soms denk ik wel eens dat het raar is als ik zo open ben over mijn gevoelens, Jij bent dat ook gelukkig, maar anderen vinden het al gauw te lang duren allemaal, ja zelfs bij mij na 4 weken, en vinden mij of misschien wel jou niet echt normaal reageren. Dan zou je bijna je verdriet moeten verbergen en dat werkt weer verstikkend. Hier op het forum kun je wel open zijn.

Ik denk vaak aan je.

Lieve groeten van Floortje

honden page profiel Sharona snoopy & Lady † Sharona snoopy & Lady † 3 doggies

honden foto van Sharona snoopy & Lady †

aaaawh echt een prachtig gedichtje, de tranen schieten in mijn ogen! heel veel sterkte gewenst deze dag want het is een heel dubbel gevoel, mijn malterleeuwtje lady is in november overleden en ze was 5 januari jarig, dus ik weet dat het een heel dubbel gevoel is! en je lieve sallie heeft vast een hele fijne dag in de hondenhemel met alle vriendjes en waakt over je vanuit de hemel! x

honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa +

honden foto van Minoes, Salsa +

" wat heb je dat mooi geschreven meid, het vertaald de band die je had met Salsa als enorm sterk.
Ik herken het gevoel...nog geen jaar geleden heb ik mijn lieve Noeka moeten laten gaan en mis haar ook nog steeds.
Je hebt soms een speciale hond die er in tijden is waarin je heel veel mee maakt en dan altijd aan je zijde is.
Dat was Noeka bij mij.
En dat was Salsa voor jou.
Maar onthoud dat ze altijd bij je is ook al kan je haar niet meer zien, daar ben ik heilig van overtuigd! "


Diane, klopt helemaal wat je schrijft. Elke hond heeft iets speciaals wat z'n/haar karakter mooi maakt. Maar met sommigen heb je net nog een stukje extra wat de band nog specialer maakt. En ja, dat had ik ook met Salsa. Dank voor je mooie woorden!

honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa +

honden foto van Minoes, Salsa +

Nana, wat een mooi gedicht! Dank daarvoor, heel lief....

@Sharona, dank je wel em jij ook heel veel sterkte toegewenst. Voor jou is het nog kort geleden. Zie het meest op tegen haar sterfdag over precies 19 dagen. Wat een schatje is Snoopy om te zien....

honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa +

honden foto van Minoes, Salsa +

Lieve Floortje,

Ben niet tegen iedereen zo open hoor. Heb een radar dat ik precies weet tegen wie;-), heel veel mensen begrijpen het inderdaad niet, ik schiet er dan niks mee op om daarmee m'n gevoelens te bespreken. Ze luisteren dan wel maar in hun ogen lees ik; komop...ga verder...ze heeft een mooi leven gehad..je bent een goed baasje geweest...! Klopt allemaal, maar doet niet onder van m'n verdriet en gemis. Dus deze mensen kunnen mij niet helpen, en vind van mezelf als ik m'n gevoel uit ik ook weer niet boos mag worden als ik niet de antwoorden krijg die ik wil of verwacht. Dus selecteer ik de juisten, die o.a. m'n schuldgevoelens etc...begrijpen maar me ook helpen dit anders in te zien en op de juiste manier ff terugroepen.
Denk net zoals bij jou....

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

sterkte vandaag

honden page profiel Floortje FaunFloortje Faun 3 doggies

honden foto van Floortje Faun

Wat fijn dat de mooie herinneringen aan Salsa terug boven komen drijven!!! Het verdriet zal waarschijnlijk altijd wel in meer of mindere mate blijven bestaan, maar wat kun je er deugd van hebben om aan de goede herinneringen te denken. Alsof ze heel even weer bij je zijn, alsof er een warme deken om je heen gelegd wordt.

En wat kun je op die momenten dankbaar zijn dat je ze gehad hebt, dat ze in je leven geweest is. Zonder hen wat het heel wat minder mooi geweest.

En wat leuk om te lezen dat Salsa schelpjes zocht in het ondiepe water.
Ik heb het nog nooit gehoord van een hond, maar ik kan me levendig voorstellen dat het erg grappig/schattig geweest moet zijn en kan me goed voorstellen dat kinderen het schitterend vonden. En als ze daarna nog eens wat vreugderondjes doen, weet je helemaal dat ze zich goed geamuseerd hebben.

Het zijn net die kleine dingetjes die je hond speciaal maken. En je hond speciaal houden, zelfs al zou je later een andere hond hebben. Want die doet die speciale dingetjes niet, maar heeft wel een heel arsenaal aan eigen speciale dingetjes.

Als je herinneringen wilt neerschrijven en bang bent dat je topics dan te lang worden: stuur maar naar mij, ik vind het leuk om te lezen.

En wat je schrijft, klopt: ook al weet je dat ze voor een hond eigenlijk een mooie leeftijd bereikt heeft, en weet je dat je veel moeite gedaan hebt om haar een zo gelukkig mogelijk hondeleventje te geven: het maakt het gemis niet minder. Het troost ook niet.
Maar het geeft je wel een heleboel mooie herinneringen!

honden page profiel Sylvia GrootSylvia Groot 3 doggies

honden foto van Sylvia Groot

Wat krijgen wij een mooi beeld van haar leventje Idenk inderdaad dat ze met volle teugen heeft genoten van het leven..dat is iets wat niemand haar en jullie ooit af kan nemen.
Ja het is gek, ik sta er met een maand ook voor..
Het gaat allemaal zo snel....een jaar alweer...
Denk de laatste tijd steeds aan die tijd dat ik dacht er nooit mee om te kunnen gaan, altijd dat vreselijke verdriet te houden...en toch...de tijd heelt...
Wel blijven er zo nu en dan tranen...en dat mag..
De mooie herinneringen blijven, en zo moet t ook.
Dat willen ze ook...
Hun leventje is korter dan wij op aarde, maar wel volledig en volwaardig, afgezien van diegenen zoals Bijou, die veel te vroeg gaan..
Ik vraag me weleens af of ik eeuwig zou willen leven...
Ik denk het niet...zouden zij dat wel willen?
We vinden elkaar weer terug...bij de regenboog...
Sterkte Minous...

honden page profiel bibiane bibiane 3 doggies

honden foto van bibiane

het is heel mooi geschreven en oh zo waar
wat blijven we ze toch missen onze lievelingen en op hun verjaardag,ja dan denk men er nog eens extra aan,maar in ons hart heel dicht bij ons zullen ze er altijd zijn daar leven ze verder
veel sterkte

honden page profiel floortjefloortje 3 doggies

honden foto van floortje

Lieve, lieve Minoes,

Ik denk vandaag extra veel aan jou en Salsa. Het zal een hele moeilijke dag voor je zijn. De dag dat deze moeilijke beslissing genomen moest worden. Misschien ga je vandaag nog even naar haar toe, of doe je iets anders, heel speciaal voor haar.

Het eerste jaar is, zoals ik het met ander verlies ervaar, het zwaarst. De pijn, het intense verdriet, het wordt niet minder, maar misschien iets draaglijker. We moeten door met ons leven, vaak gebukt onder een te zware rugzak. Een rugzak gevuld met tegenslag en ellende. Ik hoop dat jij je rug zo af en toe een beetje recht kan maken.

Veel liefde en kracht toegewenst van Floortje

honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa +

honden foto van Minoes, Salsa +

Dank je wel lieve Floortje!

Wat verwoord je het mooi en zo waar wat je allemaal schrijft.

Ga zo inderdaad naar haar grafje toe. Net allemaal lieve dingetjes gekocht om erbij te plaatsen. M'n tante heeft een heel mooi rood stenen hart gekocht die je rechtop kan zetten en bovenin bloemetjes inzitten. Echt heel mooi.....

Zal een foto maken van Salsa grafje en later in een nieuw topic plaatsen.

Echt super lief van je dat je aan me denkt!

Heel veel liefs.

honden page profiel Tisha GioiaTisha Gioia 3 doggies

honden foto van Tisha Gioia

Lieve Minoes en wijlen Salsa,

Jouw liefdevolle herinnering blijft altijd bestaan.
Zo te lezen en te ervaren, ben en blijf jij een geweldig lief hondenkind.
Met al je grappigheden, je mooie koppie, je liefdevolle toewijding.
Alles heeft gemaakt dat jij uniek bent.
Uniek in deze wereld.
Ik weet dat jullie elkaar met 1 blik begrepen. Ik weet dat jullie ook wisten wanneer het afscheid daar zou zijn.
Jullie waren een eenheid, samen, en dat neemt niemand jullie af, jullie band blijft tot in de eeuwigheid bestaan.
lieve groet
Georgette ( verdrietig baasje van Gioia..)

honden page profiel annieannie 3 doggies

honden foto van annie

ook onze cesar zou vandaag 18 jaar geworden zijn hij is 30 maart 2010 overleden
westy die is overleden afgelopen maart
mis mijn schatjes nog steeds :'(

honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa +

honden foto van Minoes, Salsa +

@Floortje Faun, dank voor je lieve reactie. En sorry voor m'n late reactie terug, beetje rare dagen gehad. Lees net alle berichten weer eens en zie dat ik dus helemaal geen reactie terug heb gegeven.
Ja schelpjes zoeken was altijd zo grappig om te zien, was groot feest voor haar. Heb er ook foto's van. Hoop dat alles met jou goed gaat, en dat je volop aan het genieten bent van Doby!

Sylvia, jij ook alvast sterkte toegewenst. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik haar sterftedag veel moeilijker vond, onlangs. En ja, dacht na...eeuwig willen leven; eerst dacht ik JA, maar vrij snel NEE(denk ik). Mooi verwoord en klopt volgens mij helemaal! Fijn om te lezen dat het jou ook beter gaat, zo te lezen lopen we gelijk op in onze gevoelens. En geldt volgens mij ook bij FLoortje Faun.

Bibiane, dank voor je lieve woorden. Ook zo waar...

Annie, kan het overlijden van Westy nog herinneren. Hoop dat het jou ook al iets beter gaat.

Nogmaals dank voor alle steun!

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Ik wil je langs deze weg ook nog steunen...heb het andere topic wel gezien, maar deze is mij ontglipt...

Sterkte Minoes!

honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa +

honden foto van Minoes, Salsa +

Saskia, dank je wel. Herken dat...ontglippen ;-).....Geen probleem hoor, maar wel heel lief je reactie.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Vandaag zou je 13 jr worden..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^