Cesar Millan gezien?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

Bij van der vorst zoekt sterren? ( zo heet dat programma toch?)
Wat heeft hij een prachtig landgoed, en wat hebben die honden een lekker leventje, met zo veel ruimte en een privé pool. Ik geloof dat Bruce best een paar weekjes bij CM op vakantie zou willen, en ja, dan moet het baasje natuurlijk mee :-D ( ik offer me graag op ;-) )

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Cesar Millan gezien?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel --

honden foto van -

tja, dat kan ik wel geloven :-D

olly zou denk ik een beetje.. hm... hij wil graag overzicht hebben, zelfs met een groepje van 5 honden (agility) vlucht hij weg de tunnel in om overzicht te houden ;-)

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

CESAR MILLAN

HP heeft een positieve visie wat betreft omgang, begeleiding en opvoeding van honden. CM en zijn manier van met honden omgaan komt niet overeen met de positieve wijze waar wij als HP voor staan. Fysieke correcties of andere provocerende handelingen leveren een risico op voor het welzijn en veiligheid van de hond en de mens en zijn bovendien stressverhogend voor de hond. Om deze reden zijn wij tegen het promoten van dergelijke opvoedmethodes van CM op hondenpage.

Enkele voorbeelden van deze opvoedmethode welke niet zijn toegestaan; Een ‘hakje’ geven, ‘porren/prikken’ in de flank, een hond op de grond duwen en/of vastklemmen, corrigerende hulpmiddelen.

Vragen over de methode van CM zijn toegestaan ook hier weer om bij te dragen aan een stuk bewustzijnsvergroting en wij zullen in beperkte mate een enkele discussie hierover om die reden niet uit de weg gaan. Het staat hierin het moderatorteam vrij om een topic te sluiten als zij van mening zijn dat de discussie een provocerend karakter krijgt.

honden page profiel Krullenbol and meKrullenbol and me

honden foto van Krullenbol and me

Ja, ook gezien!! Schitterende omgeving, lekker weer!!! ;-). Ik vond t intervieuw niet echt top, volgens mij heeft peter niks met honden haha

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Cesar Millan gezien?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^