Zorgen over mijn oude hond (13)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SilviaSilvia

honden foto van Silvia

Hallo,

Allereerst ben ik nieuw en normaal gesproken kom ik eerlijk gezegd nooit op een hondenforum. Niet dat ik dat niet leuk vind maar het was nooit nodig.
Mijn hond (Kelly) is 13 jaar oud en het is een kruising labrador/dobermann. Een erg mooie hond tenminste dat was hij altijd. Hij is al een tijd erg vermagerd en niets mag baten, dat wil zeggen vers vlees/rodi/andere brokken hebben niet geholpen. Hij krijgt ook altijd eten van de pot mee. Dit heb ik altijd gedaan en hij vindt dit heerlijk en dit wil ik voor haar niet veranderen want dat vind ik zielig.
Ik ben nog niet met haar naar de dierenarts geweest omdat ik eerlijk gezegd een beetje bang over wat ze zal zeggen. Kelly heeft al jaren een bult bij borstkas/ribben, maar dit was altijd een soort van vetbult volgens de dierenarts. Deze is groter geworden en er komt er nu ook ééntje naast te zitten, alleen nog kleiner. Het eten wordt lastiger omdat haar bek steeds minder ver open kan. Ik masseer dagelijks haar kaken.
Ze kan wel nog goed lopen ook al heeft ze wel meer moeite met opstaan en af en toe wankelt ze een beetje. Ik heb het idee dat ze geen pijn heeft, alhoewel dat bij een hond altijd moeilijk in te schatten is.
Wat raden jullie mij aan? Moet ik bang zijn wat de dierenarts zal gaan zeggen? Of denk ik te ver?
Ik ben nu bang dat ik niet eerlijk ben tegenover de hond en tegenover mij zelf.
Ik weet hoeveel pijn het doet om een hond in te moeten laten slapen, dit heb ik al eerder moeten meemaken.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Zorgen over mijn oude hond (13)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Mechelse herder met hangoren??
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^