Onze maltezer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Inge, baasje van Gina, Flynn en WobbeInge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe

honden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe

Thuis hebben wij altijd veel dieren gehad en ik ben dan ook net als mijn ouders al van jongs af aan besmet met de dierengekte;-)

Een aantal jaar geleden liep ik mijn huidige vriend tegen het lijf, we werden en zijn nog steeds helemaal verliefd en al snel gingen we samenwonen. Alles was perfect behalve... hij is vreselijk allergisch voor bijna alle dieren:'( Voor mijn twee konijnen was dit gelukkig geen probleem. Buiten heeft mijn vriend een grote ren gemaakt van 6 meter lang en 1.80 breed en hoog waar ze heerlijk kunnen wonen. Al gauw kwamen er ook twee dwerggeitjes genaamd Dolly en Stalletje op de wei wonen.

Toch begon het weer te knagen.. bijna al mijn vrije tijd breng ik buiten door bij mijn dieren, maar ik miste binnen de gezelligheid van een dier om je heen. De enige optie zou zijn: een hondje.. Voor (de meeste) honden is mijn vriend namelijk niet allergisch.

Toen mijn vriend eindelijk overstag was begon onze zoektocht naar een leuk hondje dat binnen onze situatie past. Mijn vriend wilde graag een klein hondje en ook sprak een teefje hem meer aan. We zijn naar verschillende asiels geweest maar helaas zaten hier vooral grote honden. De kleinere hondjes die er zaten hadden vaak al een rugzakje en gedragsproblemen ontwikkeld. Omdat dit ons eerste hondje zou worden, leek het ons niet slim om hiermee te beginnen. Uiteindelijk kwamen wij met mensen in contact die een nestje maltezers hadden. We werden op slag verliefd op de schattige witte bolletjes die ons vrolijk aanstaarde vanaf de foto.

Omdat we geen overhaaste beslissingen wilde nemen zijn we ons eerst meer gaan verdiepen in het ras. Het leuke, vrolijke en lieve karakter sprak ons meteen aan. Wel hebben maltezers veel vachtverzorging nodig en zal ze regelmatig naar de trimsalon moeten. Dit is voor ons gelukkig geen enkel probleem. Omdat het onze eerste pup is hebben we ook heel veel gelezen over het opvoeden van een pup.

Toen de grote dag eindelijk was aangebroken zijn we gaan kijken bij de pups. Er waren nog twee teefjes beschikbaar maar we hadden onze keuze al snel gemaakt. Een van de teefjes kwam meteen naar ons toe en we werden overladen met kusjes en knuffels. Met haar vrolijke koppie en schattige kraaloogjes had ze ons hart gestolen;-)

We hadden van tevoren al verschillende namen bedacht maar we vonden beide dat Gina de naam was die helemaal bij haar past.

Inmiddels voelt Gina zich hier thuis en hoort ze er echt bij. Mijn ouders passen twee x per week een middag op zodat ze niet alleen hoeft te zijn en dat is zowel voor Gina als voor mijn ouders elke keer weer een feestje;-) We nemen Gina zoveel mogelijk overal mee naartoe en ze is dol op alle mensen en dieren die ze tegenkomt. Ze is een heel sociaal hondje.

Overal in huis struikelen we over hondenspeelgoed, het lijkt soms wel of er een echte baby in huis is;-) Ze leert ontzettend snel. Binnen een week had ze al door dat poepjes en plasjes buiten horen en dat er er alleen gehapt en geknaagd mag worden aan haar eigen speelgoed. Al is het soms nog wel erg moeilijk om de verleiding te weerstaan en van de veters van onze schoenen af te blijven;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Onze maltezer" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Hanne baasje van  Bonny Hanne baasje van Bonny

honden foto van Hanne baasje van  Bonny

Gefeliciteerd met Gina ,wat een mooi schatje is ze ! ;-)
Heel veel geluk en plezier met haar ;-)

honden page profiel denisedenise

honden foto van denise

Wat een dropje!
Geniet ervan!

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

Wat een leukerd is Gina, veel plezier ermee ;-)

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

;-) ;-)

honden page profiel KylieKylie

honden foto van Kylie

Ah wat een beestje ;-) veel geluk hoor met haar

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Onze maltezer" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Wolfsblut heeft een nieuwe smaak
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^