hondenoverlast

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel 3 draken 3 draken 2 doggies

honden foto van 3 draken

de politie komt zelf dan af en toe langs om te kijken of ze idd wel blaffen

een vriendin van mij heeft dit ook gehad was maar een buurvrouw die heb geklaagd en nooit naar haar zelf toegegaan en meteen gebeld met politie en de woningbouw en politie zijn langs geweest en ze moest honden weg doen zo erg. Er viel niet mee te praten met die mensen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hondenoverlast " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel 3 dogs3 dogs 3 doggies

honden foto van 3 dogs

" Yvonne ik heb het al eens opgenomen voor een hele week en het is zoals ik zeg ze doen het alleen als ik naar m'n werk ga en als ik weer thuis komt en als er een onbekende voor de deur staat maar dan ben ik gewoon thuis "


onze honden( 3 stuks.2 gote,1 kleine) blaffen ook als een varken die vermoord worden als we thuis komen, of smorgens als we beneden komen! onze buren? nooit geklaagt..ze zeggen alleen, ja soms horen we de honden..zijn honden he! jouw honden blaffen niet constant en wat zeikt dat mens nu dan! beestje zijn dol blij baasje weer thuis komt ;-)

honden page profiel robrobgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van rob

Geronimo,zelf hebben wij ook zoiets gehad in onze oude woning,de honden zouden huilen als ze in de buiten kennel zaten en af en toe blaffen.
Eerst kregen we bezoek van de wijk agent met een officieele waarschuwing,gelijk hebben we in de wijk rond gevraagt of het zo was hetzou natuurlijk kunnen maar iedereen verklaarde dat het niet zo was aleen als er een ziekenwagen ofzo voorbij kwam.
De bewoners hebben dit ondertekent na een paar dagen stond de wijk agent weer bij de deur we hebben hem die verklaring van de buurt bewoners gegeven hij is dus zelf gaan controleren en kwam tot de conclusie dat ze stil waren.
Dus ga door de buurt en verzamel zoveel mogelijk handtekeningen dat je honden stil zijn of niet storend zijn.
Geef het aan de politie agent en doe hem de blafband om op volle strekte en zeg "dit hebben mijn honden gevoeld" dankzij jullie.
Blafband is dierenmishandeling

honden page profiel geronimogeronimo

honden foto van geronimo

zo is mijn buurvrouw nu ook Jessica alleen ik heb het voor deel dit is een koopwoning ik heb niks met de woningbouw vereniging te maken

en wat jou betreft Rob ik heb het aan de andere buren gevraagd dus niet met een handtekening lijst die zeiden allemaal je we horen je honden wanneer je thuis komt
maar dit wijf ik wil haar geen vrouw noemen belt altijd meteen de politie inplaats van meteen te praten ze wil gewoon dat de honden uit het huis worden gehaald punt uit en meer niet

honden page profiel gabbergabber 3 doggies

honden foto van gabber

Ik snap die agent niet, hij moet toch ook zien dat je buurvrouw een zeur is?
Ga eens praten bij het politiebureau.

honden page profiel geronimogeronimo

honden foto van geronimo

Dat heb ik al gedaan meteen de volgende dag en het enige wat die toen zei
ze is wel je buurvrouw en daar moet je wel rekening mee houden
en meer niet

met andere woorden ik vond en vind dat maar een beetje dom gepraat want zelf houdt ze ook nergens rekening mee

honden page profiel LizLiz 2 doggies

Zou het misschien af te leren zijn, het blaffen bij thuiskomst? (ook al vindt ik het belachelijk dat iemand daar de politie voor belt)

Bijvoorbeeld 's avonds en in het weekend als je thuis bent, elke keer heel even naar buiten gaan, zachtjes teruglopen, ze rustig manen en op het moment dat ze niet blaffen iets lekkers geven.
Ze zouden dan de link moeten leggen, rustig is lekkers. Ik weet niet of ze nu al luisteren naar bijvoorbeeld het woordje "stil". Je zou het misschien toch kunnen aanleren, als ze eenmaal doorhebben dat als de deur opengaat en ze stil zijn als ze iets lekker krijgen, zou natuurlijk mooi zijn.

honden page profiel Noella en IgorNoella en Igor 2 doggies

honden foto van Noella en Igor

Doe hondensnoepjes mee steek die in je zak als je t'huis komt en strooi die direkt in t'rond,zodat ze aandacht krijgen in al dat lekkers in plaat van jou.
Ikzelf vind dat wijf zoals jij haar noemt een ongelukkig mens,want wie blij is en gelukkig die doet zo kinderachtig niet. Het is een zeur en spijtig want jij zit er mee.
En Gironimo nu heb je stress ja natuurlijk je hebt vakantie gehad en morgen moet je weer gaan werken,maar denk dan toe het is maar voor één dag. En dan is er weekend en kun je er overal nog eens goed over nadenken wat je kan doen aan deze vervelende situatie.Neem nu een rust gevend drankje en denk het komt allemaal wel goed. maar ga niet slapen met een steen in uw maag das nu nergens voor nodig . Ontspan je !!!!

Slaap gerust ;-)
Lieve groetjes Noella en Igor ;-)

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Wij hebben aan een kant van onze woning buren die een paar jaren geleden een nieuw hondje hadden. Een herplaatsertje.. En ik weet niet wat er ooit met dat hondje gebeurd is maar die blaft altijd! En dan nog zo'n doordringend schel geblaf.


Omdat ik echt van honden hou en denk dat dat niet zomaar gekomen is zal ik er nooit iets over zeggen... Integendeel... Als ze me vragen of het erg stoort zeg ik "nee".

Ten eerste omdat ik niet wil dat de hond gestraft wordt of weg moet. Ten tweede omdat ik begrepen heb dat ze er tot dusver echt nog niets aan konden doen. Ooit zag ik hem met een soort blafband en toen heb ik gezegd dat ik dat geen goed idee vond... dat het zeker niet leuk is voor de hond en dat het voor mij niet hoeft.

Ik zal zeker noooit over het hondje gaan klagen. Maar ik ben er zeker van dat , als ze buren hadden die helemaal niets met honden hebben... het klachten zou regenen.

We kunnen op een dag met mooi weer , wanneer we bezoek hebben niet bbq-en zonder het voortdurende gekef. Bezoek zou zelfs terug naar het huis gaan, weg uit de tuin om van het geblaf verlost te zijn. Zelfs honden op bezoek zijn het na een poosje zo zat dat ze binnen willen.

Ik weet ook niet wat ik eraan kan doen. 'k Heb al alles geprobeerd. Tegen het hondje praten... negeren... een snoepje geven...Kortaf zeggen "ga nu maar naar binnen"... Echt niets helpt en ik heb medelijden met de buren die er zelf helemaal kapot van zijn.

Probeer dus een "goede" oplossing te vinden als je honden heel veel blaffen... Ook voor hun eigen welzijn. En als iemand een echt goede tip voor m'n buren heeft, dan hoor ik het graag. Het zijn bejaarde mensen en op cursus zullen ze zeker niet meer gaan.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

in de auto ? dom, niet doen, het is te warm om je honden de hele ochtend en middag in benches in je auto te stoppen.

dat is levensgevaarlijk, doe niet zo dom adri..........je beseft dat niet, maar als ik bamse mee neemt na een wandeling in de auto, beslaat mijn auto, ondanks dat ik het raam openzet, dus niet doen. je gaat de zomer tegemoet, dat is geen oplossing.

ik zou met de politie gaan praten, en vragen of ze langs rijden als jij op je werk zit, en dan eens kijken of de honden inderdaad zo blaffen, lijkt me onwaarschijnlijk.

je kan leren als je thuis komt om ze niet te laten blaffen, wat ik hierboven lees, weg gaan, en dan terug komen, direkt. het commando sti. daar kan je op gaan oefenen. dit is veels te veels stres voor je honden en jezelf.{honden in de auto}

en naar het politie bureau gaan en vragen of ze af en toe eens langs rijden, dt ze zelf kunnen constateren dat het allemaal wel mee valt.

en wie weet horen ze dan haar hond wel blaffen, de keer dat ik daar geweest ben, heb ik haar hond horen blaffen die ook door gaat en niet ophoud, okee een klein hondje, maar toch geluidsoverlast.

honden page profiel gabbergabber

honden foto van gabber

Willemijn, daar ben ik het zeker mee eens, de auto is veelte warm voor de honden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

GABBER... eigenaars van honden zoeken een oplossing om ze dan uit huis te plaatsen, auto in, ze beseffen niet dat een hond al na tien minuten een giga condensvorming te weeg brengt, ook al zet je de auto ramen open, het is veel te warm voor honden . en wees eerlijk dat is de oplossing niet.

wat je ook kan doen, is de benches verdelen in andere vertrekken, een in de keuken, of twee, en twee boven in de slaapkamer, zodat ze niet echt alleen zijn. dit is ook een oplossing.

en ik zou daar zeker voor kiezen. twee in de keuken houden, twee op de bovenverdieping, gordijnen dicht, desnoods een nachtlampje en muziek aan, rustige muziek kiezen, zodat de honden daar rustig de tijd dat je werkt daar kunnen verblijven, de benches bij elkaar veroorzaken een herrie, een hoef maar te blaffen en hoppa daar gaan ze.

en zouden ze blaffen als je thuis komt, okee, dan is dat maar even, je kan gelijk de honden tot de orde roepen, dat is een oplossing, maar de auto niet.

honden page profiel Tamara Tamara

honden foto van Tamara

als haar eigen hond blaft kan ze zeker niets inbrengen, in België is de wet dat tussen 7 uur s'morgens en 10 uur s'avonds lawaai mag gemaakt worden en daarna niet meer dus in de dag mag geen probleem geven ;-)
de politie kan niet op basis van geblaf jouw hond meenemen, heeft hier zelfs geen bevoegdheid in zonder gerechterlijk bevel en dan moet er echt dingen gestaafd worden, verwaarlozeing, schade of dergelijke kunnen vast gelegd worden, dus maak u geen zorgen alles komt goed hoor. ;-)

honden page profiel geronimogeronimo

honden foto van geronimo

willemijn dan zou dat worden twee in de schuur die zoals je weet groot genoeg is en twee in de keuken maar niet boven dan heb je kans dat als ze door het dolle zijn als je thuiskomt ze van de trap af rollen met de kans dat ze hun nek breken

maar ik heb haar hond niet meer gehoord sinds die dag want dat had ik vermeld op het politie buro met de betrokken wijkagent

maar ze zijn geweest twee man sterk de wijkagent en iemand van de honden brigade ze zagen dat ik van die blaf banden in huis hebt en een praatje gemaakt maar toen zeiden ze ook ze kunnen de honden alleen weghalen als er een bijtincident is geweest en anders niet niet voor blafoverlast

honden page profiel geronimogeronimo

honden foto van geronimo

Maar ik wil hierbij iedereen bedanken voor het meedenken in deze affaire

honden page profiel LunaLuna

ja maar blaffen ze dan 8 uur per dag als je weg bent?
kijk want dat noem ik dus wel overlast he als je constant je honden hoor blaffen 8 uur lang dar wordt je dus echt niet vrolijk van wel Gek.
maar als het alleen maar is als je net weggaat en als je weer aankomt rijden tja das geen overlast.
maar ik denk wel dat als ze het bij de gemeente neerlegt dat er wel iemand bij je langs komt want je hebt recht op woongenot en geen woonergenis.

Maar de Gemeente wel.

honden page profiel gabbergabber 3 doggies

honden foto van gabber

" willemijn dan zou dat worden twee in de schuur die zoals je weet groot genoeg is en twee in de keuken maar niet boven dan heb je kans dat als ze door het dolle zijn als je thuiskomt ze van de trap af rollen met de kans dat ze hun nek breken

maar ik heb haar hond niet meer gehoord sinds die dag want dat had ik vermeld op het politie buro met de betrokken wijkagent

maar ze zijn geweest twee man sterk de wijkagent en iemand van de honden brigade ze zagen dat ik van die blaf banden in huis hebt en een praatje gemaakt maar toen zeiden ze ook ze kunnen de honden alleen weghalen als er een bijtincident is geweest en anders niet niet voor blafoverlast "


Nou dat is geweldig om te weten. ;-)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 1 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

nou gooi die antiblafbanden dan maar snel in een kast, en gebruik ze niet.

en van de trap af rollen ? ze zitten toch in benches ? dan kan dan toch niet gebeuren ? een voor een je hond naar beneden aan de riem, zo zwaar zijn ze toch niet ?

en in de schuur ? nou daar zou ik ze zeker niet stoppen, als ze dan eens blaffen hebben ze daar zeker last van.
er hoef maar iemand daar voorbij te lopen en ze kunnen al aan gaan slaan. geen oplossing daar.

en vind het een raar iets van die agenten, verplicht stellen van antiblafbanden, terwijl de honden amper te keer gaan, ja als je thuis komt. maar goed, hoop dat het je lukt om de honden onder controle te houden als je thuis komt en ze stil kan manen, direkt, en als de hond van de buren blaft, dat kleine kefhondje, dat je direkt bij haar aan de bel hangt, want van een kant komen kan natuurlijk niet.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 2 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Het is alleen maar een buurvrouw die klaagt de rest niet het enige wat ze zeggen Aad we weten wanneer je thuis komt en wanneer je weggaat want dan blaffen ze en meer niet


Ook ik denk niet dat ze daarvoor je honden kunnen weghalen. Er zijn heeel wat honden die dat doen.


Je honden in de auto laten kan echt niet he. Het wordt er vlug te warm in. Er sterven honden in auto's,

We blijven meedenken over een oplossing. Radio zacht aanzetten zoals Willemijn zegt is zo gek nog niet. Niet alleen kunnen dieren er rustig van worden (Als ik Mozart in de woonkamer opzet trekken Kylie en de 2 poezen naar de woonkamer en liggen er zalig bij. Als ik dan binnenkom en vraag of het "fijn" is gaan ze zich heerlijk rekken)... Maar ook... doordat er voortdurend iets te horen valt, gaan ze zich niet meer zo fixeren op elk geluid dat van buitenaf komt.

Vraag is hier alleen of ze hun blijheid en opgewondenheid over de thuiskomst van het baasje gaan kunnen bedwingen :-) Als dat niet zo is dan ga je misschien op een andere manier met hen om moeten gaan als je binnenkomt. Nu ga je hen waarschijnlijk dadelijk knuffelen en aanhalen... want dan is het gedaan met het geblaf. Als je hen gewend maakt dat ze eerst even moeten wachten tot je goed en wel binnen bent, jas en schoenen uithebt bijvoorbeeld... en daarna begroeten en knuffelen dan zijn ze misschien minder hevig als je eraan komt.

Ook ik wens je heel veel succes.

honden page profiel 3 draken 3 draken 3 doggies

honden foto van 3 draken

" willemijn dan zou dat worden twee in de schuur die zoals je weet groot genoeg is en twee in de keuken maar niet boven dan heb je kans dat als ze door het dolle zijn als je thuiskomt ze van de trap af rollen met de kans dat ze hun nek breken

maar ik heb haar hond niet meer gehoord sinds die dag want dat had ik vermeld op het politie buro met de betrokken wijkagent

maar ze zijn geweest twee man sterk de wijkagent en iemand van de honden brigade ze zagen dat ik van die blaf banden in huis hebt en een praatje gemaakt maar toen zeiden ze ook ze kunnen de honden alleen weghalen als er een bijtincident is geweest en anders niet niet voor blafoverlast "


pas der wel mee op want ze kunnen zeker honden weg halen vanwege geluidsoverlast. Ik heb op me werk best wat honden binnen gehad door hondengeleiders die in beslag waren genomen door overlast dus het kan echt wel

honden page profiel robrobgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van rob

Ik weet niet of het per gemeente verschild maar hier is het niet mogelijk dat de honden inbeslag worden genomen wegens geluid overlast.
Een hondegeleider mag ook niet zomaar je woning binnen dringen hij heeft hier wel degelijk een schriftelijk bevel van de officier van justitie nodig en dat word niet zomaar afgegeven,ook de politie mag niet zomaar naar binnen alleen in geval van verdagt van een misdrijf en het blaffen van een hond is geen misdrijf.
De mensen laten zich afschrikken door het uniform en geven geen tegengas maar ook de politie heeft zich te houden aan de wet.
En de kennis over honden van hondengeleiders laat erg te wensen over,zelf meegemaakt dat ze mijn honden inbeslag wilden nemen toen ik terug kwam van een training.
Ze zeiden dat het mishandeling was en verboden om honden in te spannen voor een kar,dat het sledehonden zijn was hun waarschijnlijk ontgaan.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + 1 doggies

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Het is overlast als er 10 min. onafgebroken geblaft wordt.
En daar moet wel meer voor gebeuren, om honden in beslag te nemen.
Ik zou ook een gt laten komen en vaak is na 1 sessie al veel duidelijk en krijg
je goede tips.
Wat je ook zou kunnen doen : een webcam plaatsen als je weg bent, dan kun je
zien hoe vaak en hoe lang ze blaffen.
En dat dus opnemen met de tijdstippen erbij, zodat je wat hebt, mocht je problemen krijgen.
Misschien valt het best mee, want vaak zijn mensen die geen honden hebben,
niets te doen hebben en de hele dag thuis zijn, niet zo begrijpend.

honden page profiel 3 draken 3 draken

honden foto van 3 draken

nou hier in amsterdam niet hoor :'(

helaas worden er behoorlijk wat honden in beslag genomen :'(

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Er zijn mensen genoeg die honden de hele dag thuis laten en laten blaffen.
Ik ken een rotweiler, die de godganse dag alleen thuis is.
In de morgen wordt hij heel kort even uitgelaten, de rest van de dag zit hij achter de voordeur en blaft ook veel en volgens mij doet hij zijn behoefte gewoon ergens in huis.
Dat ligt gewoon aan de baasjes. Ik heb met deze hond te doen.
Ik vraag me dan ook af, waarom je een hond neemt, als je de hele dag met zijn tweeen moet
werken en daar verder ook niet iemand naar toe laat gaan, die de hond uitlaat. Schande.
De vrouw had een kat, het moment dat de man kwam, nam hij een pup, rotweiler en vanaf dat
moment, moest de kat naar buiten, mocht niet meer binnen.
Had geen beschutting, zat in de stromende regen en kreeg geen eten meer.
Ikzelf heb deze kat, samen met een ander hondenbaasje gevoerd en gezorgd dat deze kat
bij een liefdevol baasje kwam.
Hij schreeuwt vreselijk tegen de hond, is onlangs eens ontsnapt en heeft een andere hond
gegrepen en een tijd geleden, iemand die naar buiten kwam, ook gebeten.
De grootste consternatie.
Er is politie aan de deur geweest, de hond zit er nog steeds en dat vind ik vreselijk.
Niemand die iets kan doen. Want hij krijgt eten en is niet vermagerd of zo.
Ik had zo gehoopt, dat deze hond een liefdevol baasje kreeg.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hondenoverlast " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: ineens over?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^