springen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Luna (Gast)

Onze hond springt altijd tegen ons bezoek op, wij negeren dit gedrag altijd en ons bezoek groet eerst altijd ons en dan pas Luna. Maar dit lukt niet altijd, zij doet verwoedde pogingen om aandacht te trekken. Maar nu is het geval dat onze dochter zwanger is en Luna helemaal weg is van haar en haar man, dus zodra ze in de gaten krijgt dat ze komen, staat ze al in de vensterbank te trillen! Als ze dan binnenkomen duurt het ongeveer een kwartier voor ze weer normaal doet, ze rent door de kamer, springt tegen hen op. Ik probeer met een snoepstaafje haar op haar plaats te houden en te wachten tot ze weer gekalmeerd is, maar zodra dat is gebeurd, vliegt ze alsnog alle kanten op. Ze wordt volgende maand 2 jaar en is een enthousiaste kruising van een friese stabij en een Pincher, dus dat zijn al geen rustige honden, maar toch...heeft iemand een tip?!
Alvast bedankt!! Belia

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "springen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel denisedenise

honden foto van denise

Ken het gedrag ;-)

Als er bij ons bezoek komt of ik ga op bezoek met de honden geldt de regel geen aandacht voor de hond. Ook geen oogcontact! Ik laat als we bezoek thuis zijn de honden plaats nemen in hun mandje en daar moeten ze wachten. Eerst moeten de honden echt rustig zijn voordat ze het bezoek mogen komen begroeten. Al kan dit soms een kwartier duren. Het heeft veel tijd en moeite gekost, maar nu hebben we wel beleefde honden die niemand omver springen.
Als ik zelf ergens naar toe ga met de honden dan kom ik binnen en laat de honden liggen en wachten. Ik ga neem dan zelf plaats en pas als ik zie dat de honden rustig en ontspannen zijn mogen ze de mensen of andere honden gaan begroeten. Dus met alles geldt bij ons eerst rustig worden, dan pas komen begroeten.

Succes

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman

honden foto van corrie koopman

Ik zeg altijd als ze dan binnen komen geen aandacht geven.

Pas als ze rustig zijn mogen ze de honden aaien.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "springen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^