Hoe denken jullie over Denta sticks?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Ronnie & ««Jara»»Ronnie & ««Jara»» 3 doggies

honden foto van Ronnie & ««Jara»»

ik geef ze ,maar gewoon als desert achtig ding (en ni elke dag) ,want echt tanden in orde houden denk ik niet. maar ze vind het lekker en das wat telt! :-)

en ben ik de enige die vind dat het goed ruikt :-) ik ruik daar eerst altij is aan en dan geef ik ze het :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hoe denken jullie over Denta sticks?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

ik ruik never nooit aan die koekies XD

ik ruik het altijd aan mijn handen O-)

honden page profiel De RedderDe Redder 3 doggies

honden foto van De Redder

Kokkie heeft die sticks niet nodig want zij eet geen brokken meer... :-D :-D :-D

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

De ene hond is de andere niet. Kylie houdt niet van uren aan een bot knagen. Zo gauw het vlees eraf is blijft het bot liggen of gaat ze het begraven.

Ze is echter gek op dentastix... Soms vraag ik me zelfs af of er iets verslavends inzit. Maar gelukkig kan ze er zelf niet meer nemen dan ik geef, dus echt addicted kan ze niet worden :-)

Ze is 9jaar en een half en haar tanden zijn nog piekfijn in orde. Of de dentastix daartoe bijdroegen (Ze krijgt ze nu zo'n 4 jaar) weet ik echt niet. Ik weet alleen dat wij na de maaltijd al eens lekkere dingen eten die suiker bevatten en dat geef ik nooit aan Kylie. Zij is echter heel blij met haar halve dentastix... Ik ook dus. Diaree krijgt ze er ook niet van... dus... dat is ook geen probleem. Om de tanden echt te reinigen lijken me de dentastix ook te zacht en te vlug opgegeten... Dus als ik ooit iets vind wat Kylie ook zo lekker vindt en wat ik beter acht, dan wordt dat uitgeprobeerd.

Zora, de hond van m'n moeder is 5 en een half jaar.... Zij houdt wel van kauwen op botten en andere kauwspullen... Ze loopt ook graag met speeltjes in allerlei vormen in haar bek en kauwt erop. Ook Zora heeft nog perfecte tanden... en ze zijn ook nog eens spierwit.


honden page profiel Taiko & Kiya ThalassaTaiko & Kiya Thalassa 3 doggies

honden foto van Taiko & Kiya Thalassa

Taiko krijgt geen denta stick, omdat ik ze prijzig vind voor het feit dat hij ze binnen 10 seconde op heeft...maar hij vindt ze wel lekker. Eigenlijk vindt hij alleen die foute snacks lekker. Ik doe hem geen plezier met huidstaven, pensstaafjes, botten, runderoren etcetc. Hij gaat er van aan de schijterij (als hij ze al lust) maar vaak pakt hij ze beleefd aan en legt het weer op de grond neer. Hij houdt er gewoon niet van.

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

Zo:


honden page profiel ShantiShanti 3 doggies

honden foto van Shanti

"
Bekijk dan de reclame maar eens goed.
Het is klinisch bewezen dat de tandsteen met 80% verminderd ;-) O-) "


Goed lezen, het is klinisch bewezen dat dente sticks de vorming van tandsteen met 80% kan verminderen. Het hoeft dus niks uit te halen.

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Hmmm... Ik denk eerder dat het een lekkernij is voor de hond, en dat hij er even een frisse adem van krijgt. Maar dat is denk ik ook maar even zo, en daarna verdwijnt het weer. Ik denk dat je net zo goed, of beter iets anders kunt geven.

honden page profiel BipkeBipke 3 doggies

honden foto van Bipke

" ik geef ze ,maar gewoon als desert achtig ding (en ni elke dag) ,want echt tanden in orde houden denk ik niet. maar ze vind het lekker en das wat telt! :-)

en ben ik de enige die vind dat het goed ruikt :-) ik ruik daar eerst altij is aan en dan geef ik ze het :-) "


Ik ruik aan alles, zowel voor mij als de honden en katten. Altijd al, beetje rare gewoonte misschien, maar op het vlak van katten en honden weet ik zo wie iets wel of niet gaat lusten aan de geur :-) M'n pa verbaast zich daar vaak over als hij iets over allemaal wil verdelen en ik weet precies wie het gaat opeten en wie niet :-)

Dus ook aan snoepgoed, runderlapjes,kauwsticks etc :-)
Sja :-)

honden page profiel PasQPasQ 3 doggies

honden foto van PasQ

Pedigree is zoooo slim met al die marketing van ze....Terwijl bijna alleswat ze verkopen vol toegevoegde stoffen zitten die je hond alleen maar weer uitschijt! Honden vinden dentasticks lekker, en dat snap ik best, maar er zit helemaal niets in wat daadwerkelijk gezond is. Ik geef ze niet meer, hier doen ze een moord voor gedroogde runderlong of gedroogde runderpens, en dat is 100% rund.

Onze engelse bulldog pup kwam bij mensen vandaan die naar Pedigree brokken gaven, beest liep zwaar achter in de groei en die darmen waren volledig van slag. Beest poepte de hele dag door, en het was alleen maar geel (wat duidt op teveel granen).

Wij hebben haar nu 2 maanden, en ze is een paar KG zwaarder en heeft veel meer spierontwikkeling. Lang leve vers vlees zonder toevoegingen!

honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt 3 doggies

honden foto van Tim † Yoran Rixt

We gaven onze honden ook wel Dentasticks maar als je leest wat er allemaal in zit, ben overgestapt op het gedroogde assortiment ( rund hert enz) en hun gebit is nu veel schoner en ze hangen niet direct in de waterbak. ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hoe denken jullie over Denta sticks?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 5 van 5 12 3 4 5
Volgende forumvraag: Adhd
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^