Amerikaanse Wolfhond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SuzeSuze

honden foto van Suze

Hoe zonde dat sommige mensen niet de kwaliteiten van het voeren van een degelijke discussie ter beschikking hebben. Het had een prachtige discussie kunnen zijn waarin feiten onderbouwt werden en men elkaar niet probeerde af te maken waarna kennis vanuit verschillend optiek duidelijk was geworden. Spijtig. EEn lesje communicatie leer had bij sommige geen kwaad gekunt. Mijn persoonlijke opinie mening.

Vind trouwens sowieso de kennis van veel mensen omtrent wolven zeer matig ondanks dat ze zelf anders verkondigen. Nee ik weet weinig van de wolf. T enige boek wat ik heb gelezen is the wolf van L. David Mech. Toch kon iemand mij laatst vertellen dat mijn grafitty wolven bloed moest bezitten want dat zag je zo... de leek die ik ben op gebied van wolven kan toch oprecht vertellen dat deze hond niet meer dan een raszuivere siberian husky is Hihi

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Amerikaanse Wolfhond" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

" Sommige honden hebben wel een spraakgebrek met der lange haren korte snuiten en hangoren en een zeer afwijkende gestoorde Chi hua hua "

Dit is de Hondenpage. Ik denk niet dat het wenselijk is andere hondenrassen belachelijk te maken, gewoon omdat je er zelf geen fan van bent... mijn mening.

honden page profiel JoswolfJoswolf

Ik maak toch geen rassen belachelijk ik heb het hier over een voorbeeld van een gestoorde ofwel gedragsgestoorde wat eigenlijk elk ras zelfs bij een wolf kan wanneer je ze maar gek maakt. En twee uitersten tja wanneer dat zo opgevat wordt so be it. En hangoren of erger nog gecoupeerde staart en oor is een handicap in de communicatie. Dat dat dan soms net bij een ras hoort kan maar dan zou je ook moeten begrijpen wat dat inhoud vind ik hoor. Een hond kan dan ook door andere honden verkeerd begrepen worden en ook gegrepen worden. Dat ik overigens sommige rassen wel belaggelijk vind Christel is weer een ander verhaal maar ik sta daar denk ik niet alleen in wanneer een ras niet eens meer op een natuurlijke manier jongen kan krijgen. Dan mag het een honden page zijn mag toch zoiets vinden. Het past namelijk wel in dit topic want dat is nu juist waarom sommigen uitwijken naar een wolfhonde, jij toch ook??? Omdat somige rassen zo ver weg van de natuur weggefokt zijn.
Jos

honden page profiel DieselDiesel

honden foto van Diesel

Hier ook een hond met een echt wolven gebit, maar wel hangoren :-)

honden page profiel JoswolfJoswolf

@Suze-(Vind trouwens sowieso de kennis van veel mensen omtrent wolven zeer matig ondanks dat ze zelf anders verkondigen. Nee ik weet weinig van de wolf. )

Hoe kun je weten of iemand veel weet of niet wanneer jezelf er niet og weinig van weet? En het is moeilijk te oordelen over iemands kennis enkel door een bijdrage die je hier leest. De grootste onbenul tussen mensen kan misschien wel heel goed met dieren overweg en begrijpt ze misschien wel veel beter dan anderen.
Jos

honden page profiel SuzeSuze

honden foto van Suze

Ik lees, Ik luister maar ben ik dan een kenner? Absoluut niet. Maar als men mij verteld dat deze alles van wolven weet en mijn hond is volgens diegene een wolf, dan moet ik toch wel erg lachen. Net als wanneer mij verteld word dat de husky hetzelfde gedrag zou hebben als een wolf, dan moet ik ook wel lachen. Weet ik er meer van? Absoluut niet. Daarom verkondig ik dat ook niet.

honden page profiel JoswolfJoswolf

Jouw husky is zeker geen wolf maar spreekt wel zo'n taal. Maar een husky is ook anders in gedrag dan een York of een Border Collie.
En Diesel wolven gebit kan zijn alzijn de tanden bij de wolf wel wat groter. Maar het gebit is verder grotendeels gelijk. De opbouw en 42 in aantal.
Jos

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Amerikaanse Wolfhond" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 10 van 10 12 3 4 5 6 7 8 9 10
Volgende forumvraag: Nieuw maatje in huis
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^