Ze is weer de oude!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Laura & Bo!Laura & Bo!

honden foto van Laura & Bo!

Dag allemaal,

Even een update over Bo'tje:

Het gaat heel goed met haar! Vorige week is ze voor de zekerheid even op controle geweest bij de DA. Ik had zoiets van, ze is toch 3 dagen vermist geweest, weet niet waar ze overal geweest is. We hadden ook een 'bultje' ontdekt op haar hoofd, een flinke open wond leek het wel, met een hard iets wat eruit stak, had geen idee wat het kon zijn. Bleek een teek te zijn, wow, wist nog niet dat ze nu alweer actief waren. Ze heeft een kuur gekregen voor de zekerheid tegen de ziekte van Lyme omdat er ook al een flinke ontsteking bij gekomen was.

Verder was ze nog heel slap in haar benen/pootjes. Ze sliep ontzettend veel, en was ook 2kg afgevallen. Ze eet nu weer goed, ze drinkt goed, en wandelen doet ze ook weer met veel plezier. Gisteren heeft ze nog de hele dag rond gerend met andere honden, ze heeft heerlijk gespeeld.

Vandaag gaan we weer een nieuwe week in, en ik probeer de afschuwelijke week van vorige week maar gauw te vergeten. Ben de mensen die haar gevonden hebben ontzettend dankbaar, elke dag nog. We waren erachter gekomen dat ze de A50 is overgestoken, toen zij 30 km verderop al op de terugweg naar huis was en gevonden werd. Ik ben echt ontzettend dankbaar dat ze heelhuids bij me terug is, maar dat neemt niet weg dat ik me af en toe nog steeds emotioneel voel. Wat een vreselijk gevoel als je denkt dat je je meisje nooit meer terugziet, en dan OOK nog eens op vakantie bent terwijl ze weggelopen is en niet meteen terug in NL bent om haar te zoeken. Afschuwelijk.

Maarja, daarom ben ik ook wel weer blij dat ze gechipt is, en dat ik deze ook op mijn naam heb laten zetten. Heb haar overgenomen van een goede vriendin, waar zij ook was logeren toen ze in Best weggelopen is. Dat is hier 90 km vandaan, dus ja, ik werd helemaal gek. Misschien toch maar een goed idee dat als ik haar weer breng, dat ze maar niet meer zo ver uit de buurt met Bo moet gaan wandelen, mocht ze dan kwijtraken, vindt ze de weg naar huis tenminste nog..

Fijne dag allemaal en een knuffel van Bo!


Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ze is weer de oude!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel De mannenDe mannen 3 doggies

honden foto van De mannen

Blij dat het allemaal weer goed gaat en wat een opluchting.
Lekker genieten van je meisje ;-)

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Wat fijn voor je dat het weer beter gaat. :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ze is weer de oude!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^