Chihuahua aanschaffen(help)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel jadejade

honden foto van jade

Hallo daar (=

laat ik maar is beginnen met mijn verhaal, ik weet niet echt waar ik moet beginnen dus ik zal het dan maar even allemaal vertellen sorry als het een beetje lang zal gaan worden..
Ik wil al zeker 4 jaar lang een Hond, (ben inmiddels 16)
Ik heb veel huisdieren gehad hamster, vogels, muizen, goudvissen, konijnen..
maar ik had hier niet echt veel lol in ik bedoel ik kreeg niks van hun terug geen liefde ik had niet echt een band met ze tot dat ik een Chihuahua tegen kwam op straat ik was helemaal van slag ik wilde haar bijna meenemen haha maar het had een baasje haha :'(
ik wist het zeker ik wil een chihuahua ik heb niet echt iets met grote honden, ik vond altijd kleine hondjes leuk..
toen ik thuis kwam op die dag heb ik meteen alles over dit ras geleerd ik was er heel enthousiast over mijn moeder vondt het ook erg leuk! alleen mijn vader is nogal koppig en zegt dat hij geen hond in huis wil terwijl hij stiekem honden erg leuk vindt maar ik moest er zelf voor zorgen ik begrijp nu dat ik er geen een kreeg ik was toen nog maar 11.. dus 4 jaar later wilde ik er nog steeds een..
ik ben elke dag thuis ik zit ook alleen maar thuis, behalve school dan maar ik ben best wel vroeg uit en mijn moeder werkt niet en ze zit ook alleen maar in haar eentje thuis en in het weekend zijn we ook altijd thuis tijd heb ik er zeker voor natuurlijk gaan we wel is winkelen dan ben ik zeg maar om 12 uur weg en om kwart voor 4 weer thuis dus de hond zou best thuis kunnen blijfen hoop ik? en nu heb ik deze week met mijn ouders gepraat ze vonden het prima dus ik zou er misschien in de zomer er een mogen alleen dit is iets wat een discussie kan vormen alleen ik vindt dit wel gewoon zo , mij wordt er heel vaak gezegt op internet koop geen pup bij marktplaats ze zijn goodkoop en ziek de ouders moeten er bij zijn ga niet in op goedkope hondjes daar hebben ze natuurlijk gelijk in maar al kom je bij de fokkers en vraag je aan hun via een mail hoeveel ze voor een chihuahua pupje vragen krijg ik altijd belachelijk hoge prijzen, zoals 900/1500 euro dit is echt aan de hoge kant en soms krijg ik mailtjes terug van waarom wil je de prijs weten? het gaat er toch om dat je een pupje wil? dan heb ik echt zo iets van ja je hoort de prijs toch wel te weten van een pupje en dan zeggen ze hoe ga je dan al het voer betalen , het gaat toch niet altijd om het geld ik kan er ook 2000 euro voor betalen en daarna het pupje thuis gaan mishandelen het gaat alleen om het geld bij hun vindt ik dus, niet dat ze allemaal zo zijn, ik ben eindelijk blij dat mijn ouders achter me staan ik ben altijd thuis ik heb niet zoveel mensen in mijn omgeving ik ben ook altijd alleen dus een hondje zou echt heel leuk voor mij zijn,jullie zouden eens moeten weten hoe graag ik een hondje wil.
Alleen het punt is nou juist dat de pupjes zo duur zijn en ik weet niet meer waar ik nou een chihuahua pupje kan kopen, ik snap best wel goed dat die mensen op broodfok in gaan als die fokkers de pupjes niet voor al te duur zouden verkopen zou niemand te maken krijgen met broodfokkers,
dus ik ben nogal in de war het wordt dus echt zoeken zoeken voor ons..
alleen ik ben ook een beetje in de war en bang en gespannen dat ik het niet aankan maar ik denk dat het komt omdat dit onze eerste keer gaat worden dus ik denk dat het wel normaal is dat ik er zo over denk?
zijn er nog tips over wat ik kan doen en hoe ik het beste een chihuahua pup kan vinden en nog advies hoe je met je pupje omgaat op de 1e dag..
ik wilde dit even kwijt
groetjes bedankt alvast!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Chihuahua aanschaffen(help)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Shailene y los perrosShailene y los perros

honden foto van Shailene y los perros

En heb je al in asiels gekeken?

Die hondjes zijn inderdaad prijzig.
Maar let op! Want broodfokkers kunnen ook gerust zo'n hoog bedrag vragen voor de hondjes, ze doen zich immers ook voor als 'gewone' fokkers.

Ik denk als je echt persee een pup wil, dat je dan toch dat bedrag kwijt zult zijn.
Als je tenminste bij een goede fokker terecht komt die gezonde pups verkoopt.

honden page profiel zwaantje1985zwaantje1985

honden foto van zwaantje1985

Pfff.. Ik zou zeggen zoek veel informatie op internet, voor wat ik zo lees, weet je er nog helemaal niks van, en dat is ook niet erg, maar dat is niet allemaal in 1 reactie uit te leggen..
Laat ik beginnen bij de aanschaf. JA de hondjes zijn zo duur,de ouderdieren moeten getest zijn op erfelijke afwijkingen, de fokker steekt alle tijd en liefde in de pups en zorgt voor de beste socialisatie die je pup maar kan hebben..
En als je dat te veel vind, zou ik zeggen ga eerst sparen,vind je een geschikte fokker, kom je ws op een wachtlijst ( een goede fokker heeft toch niet elk moment pups die je zo mee kan nemen, of je moet mazzel hebben) en soms duurt het wel een half jaar tot een jaar tot je je pup hebt, dus dan kun je alvast lekker sparen en informatie inwinnen.
Een goede fokker vind je niet op marktplaats, en laat je niet verleiden door de schattige pupjes die er op staan..
Natuurlijk kun je wel wel aan, maar je moet er wel wat voor doen.

honden page profiel zwaantje1985zwaantje1985

honden foto van zwaantje1985

*kun je het wel aan* correctie laatste zin

honden page profiel jadejade

honden foto van jade

" Pfff.. Ik zou zeggen zoek veel informatie op internet, voor wat ik zo lees, weet je er nog helemaal niks van, en dat is ook niet erg, maar dat is niet allemaal in 1 reactie uit te leggen..
Laat ik beginnen bij de aanschaf. JA de hondjes zijn zo duur,de ouderdieren moeten getest zijn op erfelijke afwijkingen, de fokker steekt alle tijd en liefde in de pups en zorgt voor de beste socialisatie die je pup maar kan hebben..
En als je dat te veel vind, zou ik zeggen ga eerst sparen,vind je een geschikte fokker, kom je ws op een wachtlijst ( een goede fokker heeft toch niet elk moment pups die je zo mee kan nemen, of je moet mazzel hebben) en soms duurt het wel een half jaar tot een jaar tot je je pup hebt, dus dan kun je alvast lekker sparen en informatie inwinnen.
Een goede fokker vind je niet op marktplaats, en laat je niet verleiden door de schattige pupjes die er op staan..
Natuurlijk kun je wel wel aan, maar je moet er wel wat voor doen. "


ten eerste bedankt maar ik ben het er absoluut niet mee eens dat u zegt dat ik er niks over weet ik weet niet hoor maar ik wil er al 4 jaar lang er een en ik lees er elke dag een stukje over dus ik weet er zat over alleen ik twijfel alleen maar dat is ook logisch als dit me eerste keer gaat worden..

honden page profiel FayFay

honden foto van Fay

De opmerking een goede fokker zit niet op marktplaats vind ik wel wat overtrokken, als je poosje een bepaald hondenras volgt zie je exact wat de broodfokkers zijn, die staan er namelijk regelmatig op, zo kun je heel gemakkelijk het kaf van het koren scheiden.
Daarbij als ik Huissen, Hapert, Baarle Nassau, Medemblik, Den Haag en Lith schrijf weten de meeste hondeneigenaren al genoeg.

Sommige mensen nemen eens een nestje chihuahua's omdat ze dat gewoon leuk lijkt, die pups worden met heel veel liefde en aandacht opgevoed, wie weet dat je zo iemand vind, hou het gewoon in de gaten, vraag bij rasverenigingen sommige daarvan weten ook wel liefhebbers die eens 1 nestje fokken.

Gewoon alles in de gaten houden, daarbij heb je iemand gevonden zet de link hier neer, mensen hier kijken regelmatig marktplaats en kunnen misschien ook zien of het een 'bekende' is of dat het echt een liefhebber is.


honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Bij een goede fokker betaal je dat nou eenmaal voor een chihuahua. Het is inderdaad jammer dat ze zo 'duur' zijn (dat klinkt stom als je over een hond praat, maargoed) veel mensen kiezen dan eerder voor een goedkoper hondje en dus vaak een broodfokhondje.
Nu moet ik zeggen dat die van mij ook geen stamboom heeft, ze komt weg bij iemand die voor een keer een nestje had.
Maar je moet gewoon goed oppassen voor broodfokkers, ze zijn vaak ook heel sneaky. Dan werken ze samen met 'gewone mensen' die doen alsof ze een oeps nestje o.i.d. hebben. Dus je moet dat wel kunnen herkennen.
Als de moederhond niet aanwezig is moet je trouwens gelijk wegwezen.

honden page profiel lauralaura

honden foto van laura

Ik snap je opzich wel hoor meis,
ik bedoel er zijn zoveel straathondjes op deze wereld.
En kinderen in hongersnood die alles zouden doen om een stukje brood en dan
betaal jij 1000 euro voor een pup kon je beter doneren aan een goed doel!
Alleen niet veel mensen begrijpen dat dan gaan ze meteen denken dat je gierig bent of niks over heb voor honden integendeel..
is dat helemaal niet zo!
neem een hondje uit het asiel zeggen ze ook vaak''
maar waarom deden ze dat zelf dan niet?

veel succes!

honden page profiel juul en leejuul en lee

honden foto van juul en lee

Leuk dat je een hondje wilt, dit heb ik ook gehad ik wilde sinds mijn 6de een hond en mocht er pas een op mn elfde, ik heb toen alles zelf gedaan. In de buurt gezocht naar nestjes en op internet gesurft uiteindelijk een nestje van kennissen met een ongelukje, half dwergpoedel. Ik ben op mijn elfde ook begonnen met puppycursussen en ben inmmiddels bijna 14 en bezig met de 5de cursus. Ik heb haar altijd uitgelaten en heel soms aan mn moeder overgelaten en ik laat her nu nog steeds dagelijks 5 keer uit. Het was ook de eerste keer dat we een hondje kregen voor ons maar het ging goed.

honden page profiel monstertjesmonstertjes

honden foto van monstertjes

Hallo Jade,

wat leuk dat je voor het ras de Chihuahua hebt gekozen. Het is een heerlijk ras.
Maar je hebt ook voor 1 van de duurdere rassen gekozen. Een ras dat veel gezondheidsproblemen kent, zeker bij onverantwoord gefokte hondjes. En een ras waar broodfokkers dol op zijn.

Als je een verantwoord gefokte Chihuahua wilt hebben zal je echt wel boven de 1000/1200 euro uitkomen. Dan zit je in de goedkopere prijsklasse. Dus als je een 'kleurtje' zoekt kan je zo nog 500 euro meer betalen.
Een Chihuahua onder de 1000 euro is in 99% van de gevallen geen gezonde en verantwoord gefokte hond.
Zelf heb ik mijn chihuahua's uit het buitenland gehaald omdat ik de meeste fokkers in Nederland te laks vind omgaan met de gezondheid van dit ras.
Patella Luxatie, hartproblemen, oogproblemen en Syri zijn voorkomende aandoeningen. In Nederland test men bij stamboom fokkers vaak wel op Patella luxatie, maar niet op de rest.

Ga niet voor een stamboomloze chihuahua. Omdat de Chihuahua 'in' is fokken mensen nu met alles wat op een Chihuahua lijkt, plakken en de naam 'Chihuahua' op en vragen veel te veel geld.

Als je echt een Chihuahua wil zal je moeten gaan sparen. De prijs is zo hoog omdat de Chihuahua een klein ras is waar vaak problemen zijn bij de geboorte.

Evt kan je ook voor een ander ras kijken. Er zijn ook andere leuke kleine rassen die je wel kan kopen voor begdragen onder de 1000 euro. Je zoekt zo te lezen een hondje om vooral gezelschap van te hebben?
Op zich is 1000/1200 euro geen hoog bedrag voor een kleiner ras dat getest is op alles. Alleen is dat bij de Chihuahua niet het geval.

Als je toch graag een goedkoper hondje wil dat op een Chihuahua lijkt kan je kijken in de asiels. Of je kan kiezen voor een volwassen Chihuahua, via de rasvereniging. Zij zijn vaak ook veel goedkoper.

Als je meer wilt weten (over bepaalde fokkers) kan je mij een bericht sturen.

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Eens met mijn voorganger.

Op dit moment is het ras de chihuahua helemaal naar de klote geholpen door broodfokkers.
In mijn ogen kan je niet meer op marktplaats een gezonde chi kopen.
Het is logisch dat fokkers het raar vinden dat je de prijs vraagt, immers willen hun niet iemand die voor het geld gaat maar juist iemand die het beste met het beestje voor heeft.
Je zult zien als je fokkers mailt met een uitleg van waarom jij een chi wil, en dan ook nog eens na je verhaal een prijs vraagt je gewoon antwoord had gekregen.
Alleen een mailtje met wat kost een pup daar had ik ook niet op gereageerd.

Een gezonde pup komt uit ouders die testen hebben ondergaan.
Deze moet jij kunnen inzien.
Neem ook geen chi ZONDER stamboom, gegarandeerd dat je voor 80 % zeker een kruising koopt tegenwoordig.
Kijk maar eens op straat de mensen met een kruisingen denken dat hun een rasechte hebben en kijken mij bijv raar aan van huh wat voor kruising is dat terwijl ik een rasechte heb ;-)
Een chi kost op dit moment bij een goede fokker tussen de 900 en 2000 euro.
Ja dat is heel veel geld maar dat komt A door alle vraag en B doordat de beestjes gewoon goed getest worden.
Ook vergeten veel mensen dat een chi geen 15 pups werpt maar meestal maximaal 3 dus worden de hondjes automatisch ook duurder in mijn ogen.

Als je op zoek bent naar een goede fokker en het je niet uitmaakt wat de pup kost als deze maar gezond is heb ik nog wel een paar adressen voor je.
Mocht je geintereseerd zijn moet je maar even een prive berichtje sturen.

honden page profiel jadejade

honden foto van jade

ja ik begrijp het wel,
ik had een maandje terug een nestje chihuahua pups gezien het waren 3 reutjes,
ze waren voor 750,- te koop,
de woonplaats was heel dichtbij mijn woonplaats en ze zij dat de beide ouders ook aanwezig zijn maar ze zij dat ze de vader heeft gekocht samen met haar vriendinnetje , dus ze delen de vader hond zeg maar om te dekken maar ze waren er wel aanwezig, ik vond de naam van de vrouw en achternaam en zag dat ze een facebook acount had, en ze had veel vrienden enzo,
dus ze lijkt mij geen broodfokker, of heb ik het nou mis?
het is wel gewoon zonder stamboom

honden page profiel Eefje • YunaEefje • Yuna

honden foto van Eefje • Yuna

Wat heeft facebook met broodfokkers te maken?

Ik zou bij dit ras geen risico nemen, niet via marktplaats of andere handelssites, enkel via de rasvereniging. Zelf bij Chihuahua's met stambomen is er een kans dat het geen gezonde hond is, doordat iedereen snel en goedkoop Chihuahua's wilt net als jij. Dat gaat niet, en om toch aan die behoefte te voldoen wordt er met het ras geklooit.

honden page profiel Love is a four-legged wordLove is a four-legged word

honden foto van Love is a four-legged word

Pardon? 750 euro voor een hond zonder stamboom en zonder gezondheidstesten?
Het moet niet gekker worden!

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Ik heb op je pbtje gereageerd, een hond niet getest voor dat bedrag klopt gewoon niet dat zijn zakkenvullers.

Voor dat bedrag heb je bij sommige fokkers een stamboom en testen (ze zijn er niet veel maar ze bestaan wel)
Waarom 750 betalen voor niks terwijl je voor 200 euro meer een goede hond hebt?

honden page profiel Love is a four-legged wordLove is a four-legged word

honden foto van Love is a four-legged word

http://www.nederlandsechihuahuaclub.info/index.html

Hier de link naar de rasvereniging.
Zoek een goede fokker die de honden test op erfelijke gebreken, anders koop je straks een doodziek hondje of zelfs een kruising zonder het te weten.
Dan kost het maar wat meer, dan moet je maar wat langer sparen.
De dierenartskosten van een ziek hondje zijn nog vele malen hoger!

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

Gewoon even doorsparen, meid! Als je alle kosten die een fokker maakt (en daarbij hoort ook wekenlang geen loon doordat er (bijna) niet gewerkt kan worden ivm de zorg die de pups nodig hebben) zou moeten betalen dan zou je nog veel meer kwijt zijn voor een pup. Goedkoop is duurkoop, want als fokkers voor een lager bedrag hun pups verkopen hebben ze blijkbaar op een essentieel onderdeel (testen op erfelijke afwijkingen, socialisatie, zorg etc.) bezuinigd en aan dat soort mensen moet je gewoon helemaal geen geld willen geven.

Kortom: nog even doorsparen en ga op zoek naar een fokker die je aanspreekt die zit aangesloten bij de rasvereniging. Is echt de enige goede optie.

honden page profiel jadejade

honden foto van jade

ja maar 750 euro is geen weinig geld hoor,
en als de ouders er gewoon bij zijn is het toch niet erg?

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

750 voor een stamboomloze hond zonder testen is VEELSTE veel voor een goede gesteste chihuahua is het NIET veel.
Je kan bij dit ras niet voor een dubbeltje op de eerste rij zitten.
Als jij met heel je hart een gezonde hond wil bij een goede fokker betaal je daar voor.
Je moet dan denken aan zoals ik al eerder zei tussen de 900 en 2000 euro.
(2000 is erg veel denk eerder rond de 1000 a 1500 euro)
Ja dat is heel veel geld voor een hond dat snap ik maar jij wil een chi he ;-)
Nogmaals beter nu 200 euro meer betalen dan achteraf honderden euros aan dierenartskosten of erger nog een dood pupje.

Wil je een goedkopere hond zal je akkoord moeten gaan met een ander ras of eventueel een kruising.

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

750 euro is veel geld, maar nu eenmaal niet genoeg voor een gezonde Chi. Je gaat toch ook niet op zoek naar een ferrari voor 1000 euro? Daar krijg je ook geen goede ferrari voor... (dit gewoon om aan te geven dat alles nu eenmaal z'n prijs heeft) En als je dan een slechte ferrari koopt heb je er nog alleen jezelf mee, maar in het geval van een pup heb je er ook het hondje mee als het niet gezond blijkt...

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker

honden foto van C

" ja maar 750 euro is geen weinig geld hoor,
en als de ouders er gewoon bij zijn is het toch niet erg?
"


Dat is een goed begin, maar het gaat hier om de gezondheid. Je moet weten wat voor erfelijke gebreken en ziektes de ouders eventueel bij zich hebben, dan pas kan iemand verantwoord fokken. Als al deze onderzoeken niet zijn gedaan, kunnen ongemerkt deze afwijkingen worden doorgegeven aan de puppy's. Zo'n puppy koop jij dan voor 750 euro (belachelijk trouwens voor een pup uit ongeteste ouders), en op latere leeftijd kunnen er allerlei gebreken aan het licht komen die je dan véél meer gaan kosten dan die 750 euro.

Wees verstandig en spaar lekker door, het is veel geld maar dan heb je wel wat..Kies een fokker die test op de erfelijke afwijkingen die Monstertjes noemde.

Als je het echt te veel geld vind raad ik je aan rond te kijken naar andere kleine hondenrassen die je wellicht ook aanspreken.

honden page profiel jadejade

honden foto van jade

Wat heeft een chihuahau nou weer met een ferrari te maken:S
ik bedoel ik vindt het wel overdreven veel geld kom op jullie denken niet logisch na dat niet iedereen zoveel geld makkelijk meteen aan een pup kan geven
ik snap het wel je moet er perse rijk voor zijn ofzo iets

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Lieverd nogmaals JIJ wil een chi en als je een gezonde wil moet JIJ daarvoor betalen.
Als jij het teveel geld vind (wat het ook is maar het is niet anders anno 2012) dan moet je je eisen bijstellen.

Een ferrari kost 100.000 euro, als jij er morgen een ziet voor 50.000 euro moet je gaan denken waarom dat is en dat doe je ook want waarom bied iemand iets goedkoper aan.

Je hoeft voor een chi niet rijk te zijn hoor, iedereen kan een chi betalen alleen zal de ene wat langer moeten sparen dan de andere.
En weet je aan wie je dat te danken hebt? Aan mensen die pups blijven kopen omdat een paris hilton het hip maakte.
De hype is er in amerika al uit maar helaas in nederland nog niet.

Dus wil jij gaan voor een goedkope chi en de broodfok steunen moet je lekker dat doen maar kom niet achteraf ik heb een zieke hond en hij is dood wat nu.

Trouwens zoals je kan zien heb ik ook een chihuahua en ook ik heb hier behoorlijk voor betaald.
MAAR mijn hond is nog NOOIT ziek geweest, heeft geen PL etc.
Dus jah ik betaal liever 2000 euro voor een goede pup dan 500 euro en dan alsnog 3000 euro betalen aan een dierenarts.

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

" Wat heeft een chihuahau nou weer met een ferrari te maken:S
ik bedoel ik vindt het wel overdreven veel geld kom op jullie denken niet logisch na dat niet iedereen zoveel geld makkelijk meteen aan een pup kan geven
ik snap het wel je moet er perse rijk voor zijn ofzo iets "


Het heeft er mee te maken in die zin dat alles nu eenmaal z'n prijs heeft. Het is absurd dat jij een gezonde chi wilt voor minder geld dan dat het kost om ze verantwoord op de wereld te zetten.

Ik heb zelf een uitkering. Ik krijg dus het sociaal minimum en zelfs ík heb stamboomhonden. Dus nee, je hoeft er niet rijk voor te zijn, je moet gewoon sparen en niet zo gierig zijn om te beknibbelen op de gezondheid van je hond.

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker

honden foto van C

Het is ook enorm veel geld, maar als je per se een Chihuahua wilt die gezond is, zal je het er voor over moeten hebben.

honden page profiel Eefje • YunaEefje • Yuna

honden foto van Eefje • Yuna

Je kan voor dat bedrag nou eenmaal geen gezonde Chihuahua kopen. Dat gaat gewoon niet. Dus je zult voor een goedkoper minder populair ras moeten kiezen, of een chihuahua die niet van een erkende fokker komt, met alle medische en financiële gevolgen van dien, waarbij het vaak nog veel duurder is, dan dat je meteen een gezonde Chi had genomen.

Het is veel geld inderdaad, maar niet genoeg voor een Chihuahua, die zijn nog duurder.

honden page profiel jadejade

honden foto van jade

ten eerste ik ben absoluut niet gierig tegen over dieren wat heeft dat er nou weer mee te maken,
ik weet niet hoor maar zoveel mensen in mijn omgeving vinden dat een belachelijk hoog bedrag dat is zowat de maandsalaris van mijn vader:S
ik zal zelf wel een goede pup vinden maar ik betaal er geen 1000 euro voor ik ken een paar mensen die een chi hebben op marktplaats en daar is niet altijd iets mis mee

honden page profiel Eefje • YunaEefje • Yuna

honden foto van Eefje • Yuna

Je komt hier om raad te vragen, die geven we je, en dan ga je ons vertellen dat we het mis hebben? Wat wil je nou, dat we zeggen dat je gerust een Chi van marktplaats voor 750 euro kan nemen? Nee, ik weet dat je dat wilt horen, maar dat is niet de realiteit. Als een aankoop vaak te mooi lijkt, is dat vaak ook zo. Als je het zoveel geld vind, waarom neem je dan ook zo'n duur ras?!

honden page profiel jadejade

honden foto van jade

ehum pardon:S!?
geld betekent geen liefde hoor!?
alsof ik express voor dit ras kies omdat het duur is
het gaat puur uit liefde en niet uit geld
als die fokkers niet zo'n belachelijk hoog prijs zouden hebben
zou niemand met broodfokkers te maken krijgen:S
ik ben ook niet dom om zoveel geld aan een hond te besteden
kom op zeg het gaat er niet zo goed aan toe op deze wereld?
hongersnood oorlog noem maar op ik doneer dat geld liever aan een goed doel
ik vondt vroeger 700 euro al duur genoeg voor een pup en nu is het opeen 1500,euro
alsof ik iets ergs tegen jullie zeg?
ik mag mijn mening best uiten..
x

honden page profiel Eefje • YunaEefje • Yuna 3 doggies

honden foto van Eefje • Yuna

Dom om veel geld aan een hond te besteden? ;-)
Goedkoop is duurkoop. Als je niet goed investeerd in een gezonde hond, kan je later met de dierenartsrekeningen komen te zitten, vooral bij dit ras.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Chihuahua aanschaffen(help)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: Romi is er weer !
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^