Uitslapen!!! Dus niet....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BeeBee

honden foto van Bee

Bamm, bamm, baammm, gek is dat, het is me nooit eerder opgevallen, dat die kerkklokken, toch best wel goed te horen zijn in huis!
Zondagochtend, en ik sta te balanceren op 1 been, met rekstok, in een poging de gordijnen van de woonkamer open te schuiven, bijna stoot ik de lantaarn van de pilaar, tijdens de herstelbeweging, zet ik onbewust toch mijn pijnlijke voet neer, he getsie en terwijl ik probeer mijn voet weer op te trekken, zie ik vanuit mijn ooghoeken 1 van mijn honden op me toe rennen om me te troosten, op dat moment ga ik onderuit, hond schiet als een pijl uit de boog, richting bench, en ik zit tussen de planten op de vensterbank, als ik op kijk, zie ik op straat een hele familie, klein, kleiner, kleinst grut, eerst verschrikt, daarna lachend, de kamer inkijken, ik knik even, en alsof het de normaalste zaak van de wereld is, probeer ik zo charmant mogelijk op te staan, maar daar is de hond weer en om te voorkomen dat ik weer zal vallen, laat ik mezelf vliegensvlug terugzakken op de vensterbank, kreunnnnn, ik had me deze zondagochtend toch heel anders voorgesteld............
Na bijna 3 weken 'flesjes-dienst', die eindelijk teruggebracht is naar 'naar behoefte' i.p.v elke 2 a 3 uur had ik mezelf een uitslaap-zondag, beloofd.
Met het baasje sprak ik af, dat hij niet zou komen ontbijten, maar brunchen, en ik had meis gisteren al een paar keer ingefluisterd, dat we straks naar bed zouden gaan.
Meis was net zo opgewonden als ikzelf, heerlijk weer slapen op mijn waterbedje, weggedoken in mijn stapels kussens, met meis in mijn armen en paps-hond in mijn knieholtes.
De pups zouden in het af te sluiten gedeelte van de werpkist, mooi naast het bed kunnen staan, met uiteraard een warmte matje en een kruik, in de koelkast stond een flesje, kant en klaar, bij eventuele behoefte, de hele zaterdag blij opgewonden.
Tijdens de boodschappen bedacht ik dat wel wat lekkers mee naar bed kon nemen, bij wijze van uitzondering, en een flesje bounty om te drinken, ook niet verkeerd.
Ik had wel een heleboel boodschappen te doen, want de afgelopen weken, was alleen het hoognodige in huis gehaald, en dat begon ik nu echt wel te merken, ik greep voortdurend mis.
Na de boodschappen even bij mams aan, het baasje had een koffer vol werk meegenomen, wat ie mooi tijdens het oppassen kon afwerken, dus na een hapje en een drankje pas weer huiswaarts.
Boodschappen opruimen en nog even een bakje soep met het baasje.
Toen het baasje naar huis zou gaan, vroeg ie hoe laat we zouden brunchen, ach, had ik luchtig gezegd, uurtje of drie??? hahaha, nou tot morgen baasje!
De rest van de dieren van water en eten voorzien, water in de waterkoker voor de kruik, nog even voor de televisie...........
Toen ik wakker schrok, op de bank, was het half zes, meis in mijn armen, paps-hond in mijn knieholtes, en er was duidelijk behoefte, dus eerst een flesje, en toen naar boven, de kist, het warmte matje, de kruik en het schone kistgoed eerst, naast het bed gezet,mmm, misschien toch wel wat koude trek zo laag bij de grond, dus van het sprei een soort windscherm gespannen, en dit alles op mijn tenen, om de buren niet te storen, en daarna 3 x 2 pups naar boven, paps-hond en versnaperingen, meis loopt zelf, eindelijk zitten we in bed, maar, ben eigenlijk klaarwakker, geen licht aandoen, de slaap komt vanzelf, niet dus.
Draaien, draaien, en vanuit de kist klinken allerlei schraap en klimgeluiden, de pups zijn ook klaarwakker en willen de wijde wereld in, maar goed dat ze er niet uit kunnen, stel je voor, dat ze onder mijn waterbedje zouden kruipen, door het stof, en dan natuurlijk in de verste hoek, onderwijl piepend, steeds zieliger, en ik er niet bij kunnen, tja, dan zou ik het waterbed leeg moeten laten lopen, en dan zijn we zo een uur of wat verder, met een ruk schiet ik overeind, stel je voor........
Ik pak de eerste 2 pups en loop naar beneden, de lamp aan, en ik stap over het hekje van de ren, die tijdelijk in de voorkamer is neergezet, met mijn voet blijf ik achter een van de punten haken, auaau, daarom zit er een deurtje in muts, loop ik op mezelf te schelden, als de rest van de pups beneden zijn, en meis en paps-hond weer door het hondenluik naar binnen komen, sta ik heel even besluiteloos, en pak dan de rekstok, he getsie mijn voet plakt aan de vloer, bloed, ook dat nog, en dan beginnen de kerkklokken te beieren, BAAAAMMM, BAAAAMMM, knetterhard, nog hoofdpijn ook, Fijn uitslapen, ik ga het baasje zo maar bellen, of ie komt ontbijten.........

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Uitslapen!!! Dus niet...." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel marian de waardmarian de waard

honden foto van marian de waard

hahahaha geweldig en ook erg herkenbaar (behalve de pijnlijke voet)
Hier ook altijd pups uit Spanje en plannen die dus in de soep lopen.
Uitslapen?????? wat is dat ?????
Ik ben vanmorgen een kwartiertje langer blijven liggen dommelen en als dank heb ik nu de wasmachine aan staan, de bench buiten schoon gespoten en de pup gewassen met vochtige doek om stront uit de haren te krijgen.
Morgen dus maar weer gewoon vroeg op staan en met de honden wandelen...scheelt toch een uur.
Succes met je pups en je voet en een gezellig ontbijt gewenst.

honden page profiel Bertine, Junto, RomyBertine, Junto, Romy

honden foto van Bertine, Junto, Romy

Tjeetje, wat een zondagochtend heb je achter de rug! hop dat je voet snel beter is. en de pupjes er gauw achterkomen wat uitslapen betekend! Voor dat waterbed zou ik toch een extra stevig ledikant met gesloten zijkanten nemen.

had ik al gezegd dat je best schrijfster kunt worden!!

honden foto van Sheila, vrouwtje van Twinkle v.d.Ansjoros

Arme jij, hoe gaat 't inmiddels met jouw pootje? Wat een zorgzaam vrouwtje ben je en nog even en dan komt je uitslaapochtendje wel hoor!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Uitslapen!!! Dus niet...." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: 2/3 kaak verwijderd
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^