gehoorzaamehid A

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ik en renskeik en renske

honden foto van ik en renske

hoi alemaal,

ik weet niet of het goed staat. sorry als het verkeerd staat.

ik ga met renske (nu ca. 9 maanden) naar gehoorzaamheid A. ze heeft een puppycursus gedaan en we zijn van plan later agility te doen. echter onder de training gedraagt ze zich niet echt voorbeeldig. er liggen veel konijnenkeutels en haar aandacht is maar kort vast te houden. ik heb alles al gebrobeert en met worst kan ik haar aandacht met geluk soms 10 minuten vasthouden, maar langer zeker niet. hoewel renske niet echt een voorbeeld is voor de rest van de groep, is ze toch duidelijk een van de betere leerlingen. ik oefen dan ook veel met haar. ik vraag me nu alleen af of we het examen wel gaan halen. we krijgen 10 lessen en de tiende les is ook de examenles. twee lessen hebben we weinig gedaan vanwege de kou en tijdens de regen was het ook bijna niet te doen. renske en ik doen echt ons best wel, maar ik vraag me af hoe streng dat examen nou is. op de cursus wordt dat namelijk niet echt duidelijk. ik weet dat je voor puppycursus altijd slaagt, maar dat dat niet zo is bij gehoorzaamheid.

wie o wie kan mij helpen?

groetjes van mij en een pootje van renske

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "gehoorzaamehid A" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel WendyWendy 3 doggies

honden foto van Wendy

Ik vind 10 minuten aandacht echt lang. Mijn hond heeft vaak een kleine pauze nodig, dan mag ie ven snuffelen, of een plas of even lekker bedelen bij de juf.

honden page profiel Leen & GeikeLeen & Geike 3 doggies

honden foto van Leen & Geike

hallo,

probeer het interessant te houden door oefeningen af te wisselen met spelletje.
Ik had ook best schrik voor examen omdat Geike graag intensief bezig is en tijdens het examen moet je toch ook veel wachten en dan krijgt ze al eens blafaanval. Uiteindelijk heb ik de goed manier gevonden om haar bezig te houden (oefeninge, spelen, oefenen op gewoon wachten door flink wachten goed te belonen) en nu is haar geblaf helemaal geen probleem meer. Dus gewoon juiste aanpak zoeken en goed trainen op de oefeningen en dan lukt dat wel. Jullie zitten wel in een totaal ander systeem met die cycli van 10 lessen. Bij ons wordt er gemiddeld iedere 2 à 3 maand overgansexamen georganiseerd en je kan 3x per week naar de les als je wilt. We hebben dus wel iets meer tijd om met de honden te werken. Maar zal sowieso wel lukken hoor! geike is uiteindelijk over gegaan met 93% ;-) .
Over de strengheid van de examens bij jou kan ik me niet uitspreken, maar normaalgezien zijn die toch wel goed aangepast aan het niveau van de groep hé.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "gehoorzaamehid A" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^