paarden poep

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Noella en IgorNoella en Igor

honden foto van Noella en Igor

vandaag gaan wandelen met mijn igor franse bulldog.hij is nu zeven maand (bijna) en begint flink te puberen. hij is lief ,maar kan ook net het tegenovergestelde zijn. Zo is hij dus vandaag voor de eerste keer met mij in het veld gaan wandelen langs het veld pad. Daar heb ik hem voor de eerste keer los laten lopen omdat ik daar kilometers ver zie of er niemand afkomt. En hij deed dat prima! de eerste 200meter toch. Ik had hem goed in de gaten omdat ik weet dat ie nogal eens vanalles op eet. Inneens schiet ie der als een pijl vandoor op een weide met twee paarden, maar het waren niet de paarden die hem intreseerden ,echter wel hun uitwerpselen. Daar heeft ie tot ik hem terug aan de lijn had hompen van opgegeten.Want roepen( kom hier )daar stonden zijn oren niet naar. Dus ik was wel verplicht om op de weide te rennen en hem zo snel mogelijk van de poep weg te halen. Dit was deze morgen vroeg,en tot hier toe heeft hij het nog binnen gehouden; nu is mijn vraag wat zit er in paarden poep? Hij is wel regelmatig ontwormd. Maar zijn er andere dingen die ik zou moeten weten? Nu weet ik wel dat ik hem aan de weide met de paarden niet meer ga los laten lopen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "paarden poep" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** 3 doggies

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Poep eten ie ZELFBELONEND gedrag.. Er staat genoeg te lezen over poepeten en het ombuigen ervan.. Eierkoeken en anenas geven zijn fabels..!!
Veendrenkstof is héél soms een middel maar gewoon ombuigen kan ook.. Goede VOEDING komt op de eerste plaats.. !! Bij voorkeur VERS vlees KVV en /of BARF..
Paardenpoep eten kan gevaarlijk zijn als paarden ontwormd zijn..!!! De dosis wormmiddel die in de mestballen zit van het paard is DODELIJK voor je pup/hond..!!

Leer je pup vlot te komen door te gaan belonen met lekkers; kaasje worstje/vis enz..!!

Succes

honden foto van **The more I know about people, the more I love dogs**

Dacht ook dat dit dodelijk kon zijn voor een hond. Hopelijk waren ze niet net ontwormd of dat ze geen zware medicatie gebruiken voor iets want dat weet je natuurlijk niet...
Baco at vroeger ook wel eens poep& de pup die ik nu heb heeft dit ook 1x gedaan toen ik hem de eerste dag had... Ik heb hem meteen op kvv gezet omdat ik hem nadien het zelfde wil geven als Baco, barf. Sindsdien heeft hij geen poep meer gegeten. Btw Baco vind het zelfs vies, als we gaan wandelen wil hem soms ineens niet meer vooruit... In begin ik maar proberen om hem mee te krijgen tot ik ineens door had waar hij niet wou... Hij maakte een omweg van zeker 2meter :-D Idd belonen met lekkers helpt ook wel;-)

honden page profiel jacqueline en bacojacqueline en baco 3 doggies

honden foto van jacqueline en baco

paarden worden 4 keer per jaar onwormt dit komt idd ook in de ontlasing voor deze dosis kan idd heel erg schadelijk tot zelfs dodelijk zijn voor een hond

honden page profiel Noella en IgorNoella en Igor

honden foto van Noella en Igor

Hoe snel gebeurd dat dan dat die der ziek van word ,want tot hier toe heeft ie alles normaal. hij heeft ook zijn avond eten op. Ik ga voor zijn beloning wel iets anders moeten geven want tot hier toe beloon ik hem nog met zijn eigen eetkorreltjes. Hopelijk word ie nou maar niet ziek van die paardenpoep. want nu ben ik al helemaal van de kaart . Maar toch bedankt voor jullie reactie's zodat ik deze enorme fout niet meer maak. Als ik dat geweten had ik had hem daar al niet los laten lopen. Ik denk maar beneden te slapen.

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Van paardenpoep kan een hond gaan braken. Dit hoeft niet, maar er is wel kans. In paardenpoep zit vrijwel alleen gras en eventueel muesli.

honden foto van **The more I know about people, the more I love dogs**

Geen idee van maar ik zou vanacht misschien toch een paar keren opstaan mocht je hem niet horen snurken... :$ Misschien dat er niks gebeurd e, maar ja ik zou toch regelmatig even gaan kijken.

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious 3 doggies

honden foto van Goldendelerious

Vooralsnog is paardenpoep uiterst voedzaam. Jouw pup leert zichzelf instinctief wat 'goed' voor hem is. Wat al eerder geschreven is, kan er ontwormmiddel in zitten en daar kan een pup goed ziek van worden. Dodelijk is het vaak niet, maar blijvende schade kan het wel opleveren. Honden met een defect aan het MDR1 gen lopen meer risico met zelfs de dood tot gevolg in sommige gevallen. De kans dat een hond net van ontlasting heeft gegeten van een paard, koe, schaap waarin ontwormmiddel is verwerkt, is wel erg minimaal. Meestal wordt op stal ontwormd en de eerste paar mestingen afgewacht, zodat het land niet wordt bevuild. Maar je kunt het beter afleren.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "paarden poep" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^