Hulp gevraagd in Frankrijk...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel IngridIngrid

honden foto van Ingrid

Dag allemaal!

Zoals sommigen van jullie weten ben ik om redenen per 15 juni j.l. gestopt met actief deel te nemen aan het forum...dit omdat ik mijn energie beter moet verdelen en vaak over mijn grenzen ga met anderen helpen...Alice heeft me vandaag over de streep getrokken om hulp te vragen,want zelf doe ik dat anders niet...ik wil hierbij een oproep doen of er mensen mij wat bij zouden willen staan hier in Frankrijk met mijn 7 honden,die ik nu hier heb rondlopen.Ik dacht b.v. aan een weekje hier vakantie vieren(alleen of samen met iemand) met je tentje of caravan/camper en dan met de honden te wandelen en/of te spelen of eens een boodschap te doen,zodat ik op het terrein verder kan.Alles groeit me nu letterlijk en figuurlijk over de kop.
Je hond is natuurlijk ook welkom!

Ik heb 5 gecastreerde reutjes en 1 ongesteriliseerd teefje en 1 gestereliseerd teefje...

Dank alvast en misschien tot ziens/hoors!

liefs van Ingrid en haar honden vanuit de Bourgogne...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hulp gevraagd in Frankrijk..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel 3 doggies

Super Ingrid echt super dat je het gevraagt hebt ik hoop van harte dat er vele reacties komen.
Liefs van Alice en Willempie

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Hoi Ingrid,

Als ik er tijd voor zou hebben, dan zou ik je met alle plezier komen helpen. Wij twijfelen nu zelfs al om maar helemaal niet op vakantie te gaan, omdat er nog zoveel te doen is voordat ons kleintje geboren wordt. Dat is nu ook alweer over iets meer dan 3 maandjes! We zouden eigenlijk een weekje naar de Belgische kust gaan met die 2 doggies van ons...De verbouwing boven ligt nog steeds op z'n kont. De stucadoor heeft nu vakantie en komt pas over 3 weekjes. Daarna kunnen pas de vloeren klaargemaakt worden...Verder moeten wij ook hoognodig onze tuin in duiken. De hagen moeten gesnoeid worden en ontzien worden van de onkruid...Zo ook alle terassen...druk, druk, druk dus. Tevens ben ik nu op het werk al iemand in aan het leren, dus ook daar is het nu moeilijk vrij nemen! Dus helaas Ingrid ik kan je niet komen helpen, anders had ik het heel graag gedaan met mijn dikke buik! Ik zou graag een keer jouw domeintje willen zien...Ik hoop dat er andere bij zijn die je kunnen helpen.....Veel succes meid.

Groetjes Monique

honden page profiel IngridIngrid 3 doggies

honden foto van Ingrid

Hey Ingrid,

Ik weet dat we het niet altijd eens zijn met elkaar, en heb het idee dat je wellicht nog steeds 'boos' op mij bent of me iets kwalijk neemt,
Maar ik vind het wel een super initiatief van je en ik wil je middels deze weg ook even een 'schouder klopje' geven, het is moeilijk om hulp te vragen. Ik vind het knap van je dat je dit doet!

Succes in Frankrijk Ingrid, dat meen ik oprecht.

Knuffel aan je honden

Ingrid en Dibbes

p.s. hij loopt echt perfect!

honden page profiel IngridIngrid

honden foto van Ingrid

Ja,Ingrid met Dibbes,hulp vragen is voor mij erg moeilijk,ga nog liever kapot!En zeker als je uit je omgeving moet horen: té ver,té druk,geen tijd,niet familie(relatie) even alleen willen laten etc. etc. terwijl ik geen familie of vriend(en) heb die me bijstaa(t)n.Het is me nu teveel geworden...dat is al heel wat om dat toe te moeten geven!De honden zijn er niet schuld aan.Die accepteren wat is en klagen niet...die komen niks te kort!Maar ik trek het dadelijk niet meer en dan zijn zij de dupe en dat wil ik voorkomen door nu een oproep te plaatsen!

groetjes van Ingrid en haar honden

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** 3 doggies

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Hoi Ingrid,

Het water zal je tot aan de lippen gestegen zijn....pfff...

Helaas hebben we zelf de handjes al té vol.

Wij hebben één van de Haflingers van de buren al in de wei staan...
In het najaar mag onze eigen pony de kippenwei nog leeg eten.. Sinds de ganzen overleden zijn, groeit dit stuk ook maar door... Kipjes pikken ook wel gras maar grazen niet écht...

Heb je geen buur met Shetjes die dat grove gras kunnen opeten...??

Hoop dat er iemand positief reageert op je hulpvraag...

Lieve groet, Ilja
High-five van *Sterre*

honden page profiel AmyAmy 3 doggies

honden foto van Amy

Hoi Ingrid,

Ik hoop echt voor je dat je positieve reakties krijgt, je hebt jezelf al vaak genoeg ingezet voor menigeen van het forum en daarbuiten.

Ondanks dat ben ik ook niet in staat om je uit de brand te helpen. Mijn Tosca heeft nog een enorme angst voor auto's en moet eerst nog leren dat meegaan in de auto niet zo heel erg is. Aangezien ze voor echt de volle 100% mijn hond is, kan ik haar niet in de steek laten, vooral niet in dit beginstadium van vertrouwen.

Houd moed en kop op!

Groetjes en een knuf van Tosca

honden page profiel IngridIngrid

honden foto van Ingrid

Hoi Ilja,

De buren aan een kant hebben zelf heel veel terrein en 2 paarden rondlopen en de rest wordt met de tractor gemaaid.Ik heb al eens in het begin hulp aan hen gevraagd en nee gekregen,ook al mochten ze het hooi hebben wat ze maaiden...en de andere buren vraag ik niks aan,die zijn zeer slecht voor de dieren(al bonje mee gehad toen ik voor het welzijn van hun paard opkwam,die alleen aan zijn lot werd overgelaten zonder zorg en daar heb ik Poppy van(die koos zelf om bij me te wonen,omdat hij moederziel alleen maar wat rondzwierf en er niet naar hem omgekeken werd).Dus zelf dieren aanschaffen is een optie,maar dat zijn ook weer levende wezens met zorg en de voorbereidingen voor de geiten vergt erg veel werk ook.
In elk geval bedankt voor het meedenken!!

groetjes van Ingrid en de bende van 7

honden page profiel 3 doggies

hoi ingrid
ik hoop echt dat je iemand zal vinden die je kan komen helpen al zal het niet meevallen.
ieder heeft toch zo zijn eigen dingen te doen.
ik wens je veel sterkte toe .
groetjes

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre**

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Hoi Ingrid,

Is een zitmaaier niet iets voor je..?
Zo'n tuintrekkertje bedoel ik.
Race je zo mee over de velden...
Of zijn er te veel stenen op je land..?
Tweedehands zijn ze redelijk te betalen... Als je er naar kijkt, neem dan in elkgeval een Briggs & Stratton motertje, dat zijn de beste/sterkste...
Wellicht zijn die ook wel in Frankrijk te koop, toch...

Of anders een handmaaier die zichzelf ook voortstuwt, hoef je dus niet te duwen... Maar ook dan moet je uitkijken met stenen... :-(

Een strimmer heb je ook voor wat zwaardere klussen.
Lichamelijk misschien weer te zwaar...:-(

Hoop dat je er iets aan hebt, of het je op een idee brengt...

Lieve groet, Ilja
High-five van *Sterre*

honden page profiel IngridIngrid

honden foto van Ingrid

Helaas,Ilja moet ik alle gras rond het huis met de hand doen vanwege de stenen en onregelmatige grond.Dus dat gaat met een electrische strimmer.Dat is niet zo zwaar.Maar het gaat voornamelijk om de enorme doornstruiken(braamstruiken) van meer dan 2 meter hoog,die helemaal met de hand weggesnoeid moeten worden en die alles overwoekeren.Hoog gras gaat met de grote zeis(is zwaar)en 2 meter hoge brandnetels moet ik handmatig wegmeppen en dan eruit trekken,omdat dat doorwoekert door de wortelstokken.Alles is overwoekerd door de vele regen en zon.Als het maar rond het huis en de stallen/geitenhok wat schoon is(i.v.m. de slangen).De velden zijn goed voor een tractor.Maar die laat ik dan maar zo(er komen nu allemaal boompjes op,is erg mooi en wilde bloemen waar ik zo van hou!).Een zitmaaier voor de velden is niet geschikt heb ik me laten vertellen,omdat het terrein niet gelijk loopt en zo´n ding dan gaat kantelen ...dus beetje bij beetje wat doen en bij blijven houden.Ik heb ook een strimmer met motor,maar dat is me te zwaar voor mijn schouders.En nu ik zo´n pijn in mijn rug heb is alles te zwaar!Maar we gaan door...ik zie al wat verbetering en geniet daar al van!En de honden hobbelen met de bal in de bek mee en die hebben ook schik door alle paadjes,die nu ontstaan en spannende geurtjes en dan zitten we samen uit te puffen in de ´geitenstal´ en dan drinken ze daar uit de geitendrinkbak en Viouk en Sheyenne doen vrolijk mee.Die lopen nu ook mee naar de stallen binnendoor en hebben duidelijk schik!Sheyenne snuffelend over de grond en Vioukje vrolijk meehuppelend achter zijn grote vriendin aan!Echt een lief tafereeltje en dat is ook goud waard!

Maar al had ik maar wat hulp met de honden en een boodschapje doen(vlees halen voor hen) dan was ik al blij en dan kon ik doorwerken...niemand hoeft hier te gaan beulen,het is ook vakantie....gezelligheid staat voorop!

Maar toch weer bedankt!

groetjes van Ingrid en alle honden

honden page profiel joke&taatjoke&taat 3 doggies

honden foto van joke&taat

Hoi Ingrid
Wat knap jo van je dat je nu eindelijk hulp vraagt .
Ik hoop dat je gauw iemand vind aan mij zal je niks hebben ik zit zelf in de lappe mand zo als je weet
Ik wens je heel veel sterkte
groetjes joke en een knuf van taat

honden page profiel IngridIngrid

honden foto van Ingrid

Hoi allemaal!

Het gaat alleen maar om lekker even met de honden te wandelen en te spelen en even naar de supermarkt te gaan of zo...meer vraag ik niet...en je kunt hier meeeten,als je wil en verder mag je je vakantie naar eigen believen invullen...evt. delen we de benzinekosten...dus mensen met een krappe beurs,veel tijd en een groot hart...reageer!

Salut!

Ingrid en haar honden

honden page profiel IngridIngrid 3 doggies

honden foto van Ingrid

Hey Ingrid,

Heb je inmiddels al hulp? Ik wilde je nogmaals zeggend at ik het enorm knap van je vindt hulp te vragen. Heb groot respect hiervoor.

Groetjes,
Ingrid

honden page profiel IngridIngrid

honden foto van Ingrid

Nee,Ingrid...niemand nog...en het was al zo moeilijk om te vragen voor me...ben er echt wel verdrietig om,dat niemand wil helpen,zou zo leuk zijn ook voor de honden,even wat anders!

Bedankt voor je reactie in elk geval!

groetjes van Ingrid en haar honden

honden page profiel IngridIngrid

honden foto van Ingrid

Hey Ingrid,

Jeetje wat verdrietig!!!

Ik wil wel kijken of ik je misschien zou kunnen helpen? Al dan niet samen met mijn vriend?

Groetjes, en een pootje van Dibbes

honden page profiel IngridIngrid

honden foto van Ingrid

Da´s lief!Zullen we via de persoonlijke mail dan wat doorspreken?

groetjes en alvast heel erg bedankt!

Ingrid en haar honden(hoihoi!!)

honden page profiel IngridIngrid

honden foto van Ingrid

Hey Ingrid,
Heb terug gemaild hoor, was ff met pauze, dus vandaar een wat traag antwoord.
joejoe

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

Hoi Ingrid Bemelmans,

Goed van je dat je hulp wilt inschakelen. Helaas heb ik dit niet aan tijd. Ik heb nu logee's en dan gaat het niet.

Ik hoop dat je iets met Ingrid kan regelen.

Groetjes van Esther

honden page profiel IngridIngrid

honden foto van Ingrid

Hoi Esther,

Alle hulp is welkom,ook b.v. in september/october...dan kan Ingrid ons in augustus wat bijstaan,als ze alles geregeld krijgt met vakantie.We zijn aan het overleggen met elkaar!

groetjes van Ingrid en haar honden met Moa even als uitblinkertje in het profiel!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hulp gevraagd in Frankrijk..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^