Is het een periode met veel zieke hondjes?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Leen & GeikeLeen & Geike

honden foto van Leen & Geike

Hallo,

Gisteren heeft Geike niets van eten binnengehouden. Buiten het braken gedroeg ze zich ook beetje futloos. Voor buitenstaanders leek haar gedrag nog normaal, maar ik merkte toch dat ze veel minder energiek was. Uit voorzorg toch maar meteen naar DA gegaan. Vind het altijd een beetje benauwelijk wanneer een dier ziek is. Lijkt zo onnatuurlijk. DA heeft haar goed onderzocht en een prik tegen darm en maag problemen gegeven. Leek niets ernstigs. Toen we thuis kwamen is ze alleen in de keuken gaan liggen. Doet ze anders nooit. Toen we deze morgen opstonden was ze ook niet haar speelse zelve. Ook de wandeling verliep niet zoals anders. Ze snuffelde enkel wat rond maar leek weinig zin te hebben om echt te wandelen. Ze was ook nogal op zich zelf. We hebben dan maar een klein rondje gedaan ipv normale ochtenwandeling. Toen ik haar bakje eten voorzette, stond ze er weer naar te kijken, maar uiteindelijk heeft ze het toch opgegeten. Vond het vervelend dat ik moest gaan werken, maar ja... Toen ik vanmiddag thuis kwam leek ze weer meer haar oude zelf en zag ook geen braaksel. Dacht Yes! het is gedaan. Maar toen ik haar na wandeling weer wat eten voorzette, had ze er nog steeds geen trek in. Heb nu ook van nog 2 mensen gehoord dat hun hond heel recent last had van zelfde symptomen. Doet er iets van ziekte de ronde bij honden mss? Of is het de fout van zure regen of zoiets (drinkt wel vaak uit beken, plassen)? Hoop in ieder geval dat Geike snel beter is, want ben er toch nog steeds niet helemaal gerust in.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Is het een periode met veel zieke hondjes?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel SandySandy 3 doggies

honden foto van Sandy

hallo leen , ik zou het niet weten hier nog niks gemerkt met de honden ook in de buurt niet.
zou kunnen hoor van regenwater en slootwater hier wordt alleen kraanwater gedronken.
maar voor je hond veel beterschap

honden page profiel EuforiaEuforia 3 doggies

honden foto van Euforia

Gisteren was hier ook al een topic over. Daar waren ook veel honden met dezelfde symptomen, zo ook Baco, na twee dagen is het nu over. Dusss komt wel goed ;-)

honden page profiel Amber & LootahAmber & Lootah 3 doggies

honden foto van Amber & Lootah

Bij mijn werk (dierenarts) alleen maar hondjes aan de race en braken etc... dus het heerst ;-)

honden page profiel team Shadowteam Shadow

honden foto van team Shadow

ja, hier is Shadow ook ziek. Inderdaad niet eten, futloos en heel even gebraakt.

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Ik heb er nog geen last van gelukkig.

honden page profiel Leen & GeikeLeen & Geike

honden foto van Leen & Geike

Na dagje echt ziek, was ze daarna wel weer beter. Raar genoeg heeft ze hierdoor alle zin in haar normale korrels verloren.Vraag mij af of ze door dat overgeven mss aversie voor haar eten heeft gekregen? Daardoor heeft ze gisteren weer haast niets gegeten. Heb haar dan maar mijn avondmaal vlees gegeven wat met veel enthousiasme werd verorberd en ook mijn boontjes smaakten haar wel.
Ga vanavond dus maar eens naar winkel voor uitleg over kvv. Als het niet de spuigaten uitloopt qua prijs ga ik dat dan maar eens proberen.

honden page profiel EuforiaEuforia 3 doggies

honden foto van Euforia

Hier eet Baco na zijn ziek zijn minder goed en enthousiast zijn eten. (ook al is het KVV)

Naar het schijnt legt een hond snel de link met eten en het ziek zijn daarvan. Ik blijf hetzelfde eten geven en elke dag eet hij beter en beter.

Hoewel ik volledig achter KVV sta kan het dus ook zijn dattie wat moet wennen aan de brokken.

Ik betaal trouwens evenveel voor KVV(Alaska, smuldier, bandit enz afwisselend) als voor brok (royal canin).

honden page profiel WendyWendy 3 doggies

honden foto van Wendy

Niet braken betekent nog niet niet misselijk. Ik heb zelf een poosje terug norovirus gehad, ben 1 avond echt ziek geweest en het heeft nog zeker een week geduurd voor ik qua trek weer de oude was. Heel de tijd een vervelend gevoel achter mijn huig. Dus het kan zijn dat je hond dat ook heeft (alleen hebben honden geen huig).
En mijn oudste is nu aan de diarree.
Het niet meer willen eten van wat je gehad hebt voor je heel misselijk werd, smaak-aversieleren, is niet zo heel sterk bij de huishond masr het kan wel. Katten zijn er berucht om.

honden page profiel cynniecynnie 2 doggies

honden foto van cynnie

hmm oudste hier heeft nu al 2 nachte achter elkaar zitten braken 1x per nacht dus
verder geen diaree ofzo en speeld volop heeft denk beetje buikpijn ofzo wilt ze vlees ook niet
wel ze brokken...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Is het een periode met veel zieke hondjes?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^