Ik word er zo moe van...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Taiko & Kiya ThalassaTaiko & Kiya Thalassa

honden foto van Taiko & Kiya Thalassa

M'n moeder heeft een vriendin en die vindt Taiko een agressieve en onbetrouwbare hond. En waarom? Omdat Taiko 1keer naar haar gegromd heeft toen we hem net hadden en zij te dicht bij z'n eten stond. Hij deed verder niks, maar gromde zacht. (zonder tanden laten zien) Nou, toen had Taiko het al helemaal verbruikt bij haar en zeker toen de laatste keer een andere reu bij hen op bezoek kwam en Taiko hem dus "aanviel" omdat hij het botje wilde hebben. "Het hondje liep volgens hen wel een paar weken mank."

Maar nu kwamen wij daar dus eerste kerstdag en haar dochter heeft een pup gekocht. Nu waren ze dus (dochter en vriend) ook bang dat Taiko die pup op zou eten...! Mn broek zakte hier van af hoor. Alsof het een moordlustig monster is ofzo. Nu is Taiko een dominante reu, dat weet ik, maar hij heeft nog nooit een hond verwond of pijn gedaan...laatst staan een pup!

Ze wilden de pup ook eerst niet op de grond neerzetten want ze waren er allemaal heilig van overtuigd dat Taiko hem zou pakken.....wat dus uiteraard niet gebeurde. Maaaaar, wat er wel gebeurde was, dat Taiko ALLES van de pup pikte. Zelfs toen hij lag te slapen en de pup besloot op hem te klimmen. Hahah, dus zij waren helemaal verbaasd en hadden dat nooit verwacht.







Maar ik weet dat het beeld wat zij van hem hebben, nooit verandert. Ze hebben zelf honden gehad, maar zich nooit ingelezen of erin verdiept. Ik weet dat het gewoon ontwetendheid is, maar ze willen niks van je aannemen. Geen enkele uitleg van lichaamstaal etc,etc. Zo vermoeiend :-)

Moest het ff kwijt hoor! Tis niet leuk als iemand je hond onbetrouwbaar en agressief vindt. Het is juist zo'n lieverd :-) Zo was er een meisje die echt heel erg bang voor honden was en Taiko niet eens durfde te aaien. Nadat ze Taiko 2x een dag had gezien, ging ze mee met een strandwandeling waar dus heel veel honden liepen en daarna was dit het resultaat:



Bedankt voor het lezen :-) Moest t ff kwijt O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ik word er zo moe van..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Jammer dat mensen toch zo snel een mening over een hond hebben.

Maar ze hebben gezien dat het ook anders kan.

honden page profiel Criz & de Shelties	Criz & de Shelties 3 doggies

honden foto van Criz & de Shelties

Nou Taiko heeft ze in ieder geval het tegendeel bewezen :-)

Het is idd heel vervelend als mensen zo'n verkeerd beeld hebben van je hond, onze eerste hond was ook heel erg dominant en heeft een paar keer een aanvaring gehad met een andere reu. Maar hij was wel altijd eerlijk en het was nooit zonder reden. En dan kregen mensen al vaak het idee dat hij agressief was of onbetrouwbaar, terwijl het gewoon een echte lieverd was!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

jammer dat het zo gebeurd he. eten geven nimmer bij vreemden , geef je hond mooi op een rustig plekje eten waar niemand de hond in de weg staat, zodat je hond niet hoeft te grommen.

jij bent zijn baasje, en niet de vriendin, komt dat nog een keer voor, eten geven niet meer in haar buurt.

en fijn dat je hond zo lief was voor de pup. je ziet het het kan toch anders dan ze dachten. ;-)

honden page profiel 3 draken 3 draken 3 doggies

honden foto van 3 draken

het is ook heel vervelend als mensen zo over je hond denken zonder maar zelf enig idee te hebben hoe gedrag in elkaar zit :'(

ik heb al zo vaak gehoord als nikeey me pup een correctie geeft zo van die hond is vals en aaaah zielige pup ik heb de moed opgegeven met sommige mensen hahaha :-D

honden page profiel Dorie, Falcor †,  Atreyu en JaydeeDorie, Falcor †, Atreyu en Jaydee 3 doggies

honden foto van Dorie, Falcor †,  Atreyu en Jaydee

Ja er zijn nu eenmaal heel veel mensen die meteen een (voor)oordeel klaar hebben.
Daar zul je ook nooit iets aan kunnen veranderen.
Gelukkig heeft Taiko laten zien dat hij wel degelijk anders is dan hun denken. :-)

honden page profiel Taiko & Kiya ThalassaTaiko & Kiya Thalassa

honden foto van Taiko & Kiya Thalassa

Ja, het is inderdaad vervelend :-) En vaak wordt de grote hond aangekeken ;-)

@ Willemijn

Wij geven Taiko altijd op een rustig plekje eten, maar die vriendin is zoooo hardleers dat zij dan de hond opzoekt. Wij zeggen dan dat ze dat niet moet doen, omdat het zijn eten is, maar luisteren ho maar. En wanneer Taiko dan gromt is het zijn schuld :/

honden page profiel RhonaRhona 3 doggies

honden foto van Rhona

Wat leuk dat Taiko nu het tegendeel bewijst. Jammer dat sommige mensen hard leers zijn, en zoveel vooroordelen hebben. Taiko heeft zich van zijn beste kant laten zien. Jij hebt laten zien dat jij een lieve hond hebt. Meer kun je niet doen denk ik. Ik ben wel benieuwd hoe deze mensen dit pupje gaan opvoeden. Zou die ook bang gemaakt worden voor alles wat groot en eng is? O-)

En wat het eten geven betreft: als ik mijn hond eten zou geven op een rustige plek, en een vriendin gaat hem/haar expres opzoeken tegen mijn wensen in, dan kan zij rekenen op een flinke woordenwisseling. De hond laat je met rust als hij/zij eten heeft en/of in de bench ligt. Dat is ons thuis altijd geleerd. Daarnaast bij jij het baasje en heeft ze jouw regels wat betreft de hond te accepteren.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ohhhh Kim, ik ben erg vredelievend hoor, maar dit zou ik niet pikken, mijn hond eet rustig, en daar gaat geen vreemde naar toe, bamse zal nimmer grommen, maar dan nog.

ik vind dat een hond rustig zijn/haar eten moet kunnen opeten, en als jouw vriendin hardleers is. nee nogmaals ik ben erg vredelievend maar dan gaat ze te ver.

ik geef bamse altijd buiten eten, heb ik bezoek dan gaat de deur achter me dicht in het slot, kan je ook zo iets niet doen ? dan kan ze nimmer naar je hond gaan.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ik word er zo moe van..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^