Lage hartslag

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Marion (Gast)

Hallo mensen,
Mijn hondje Tibetaanse Spaniel Dribbel van 13 jaar heeft het de laatste moeilijk.
Ze heeft een gescheurde knieband en een lekke hartklep.
Een paar maanden geleden had ze een ontsteking bij haar tandjes en die moesten onder verdoving getrokken worden en schoongemaakt. Daarbij vertelde de dierenarts al dat ze een lekke hartklep heeft dat er een risiko bestond voor haar hartje met het roesje. Ze heeft inderdaad ook een prik moeten krijgen om haar hartje weer op gang te krijgen.
Een paar weken geleden liep ze opeens heel mank en de DA vertelde dat ze een gescheurde knieband had, maar de DA kon daar niets aan doen i.v.m. haar hartfalen.
Het gaat allemaal een op en neer met haar. Er zijn momenten dat ze lekker kwiek is en deze week waren er momenten dat ik bijna afscheid van haar aan het nemen was. Haar harslag is tegen de 30 per minuut aan soms lager en soms ietsjes hoger. In opgewonden toestand bij de DA kwam die ook niet hoger dan 35. De DA wilde dat het vrijdag as een stuk beter moet gaan anders zou een einde prikje zijn advies zijn.
Zoals het er nu uit ziet gaat het allemaal wel alleen was haar hartslag vanochtend maar 22. Mijn vraag is zijn er mensen die hier ervaring mee hebben?
Dribbel heeft nu wel hartpilletjes en iets voor de schildklier.
Zelf hoop ik dat Dribbel zelf het moment kiest waarin ze wil uitstappen en dat wij die beslissing

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Lage hartslag" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: weozel trimsalon
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^