Voorstellen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MaatjeMaatje

honden foto van Maatje

Een klein-lang stukje over mijzelf:

Ik ben 23 jaartjes jong en mijn hobby's zijn tekenen en sporten! Van mijn hobby heb ik mijn beroep gemaakt en ik ben dan ook fitnesscoach en groepslesdocente.

Mijn langhaar chihuahua reu Kay sleur ik dan ook mee in het beoefenen van mijn hobby's, zo gaat hij mee naast de fiets en hardlopen buiten, zelfs binnen op de loopband lopen we saampjes (slakkentempo natuurlijk), daarnaast is hij ook vaak model/slachtoffer want ik teken hem graag na.

Nu over Kay(4jr), het is een onwijs lieve sociale reu waarmee ik een aantal gedragscursussen gevolgd heb, hij kent dan ook ruim 20 commando's al doet hij soms of hij er nog maar 4 weet hahaha. Hij is erg leuk met reuen en teven ongeacht het ras.

De chihuahua is GEEN moeilijk ras, De chi vraagt geduld en vertrouwen. De blafgrage hyper schoudertas types zijn gevormd door hun baasjes! dit komt doordat baasjes ze dikwijls niet "hond" laten zijn tijdens het opgroeien en ze niet goed laten/durven te socialiceren met andere (grote)rassen. Dat is vragen om problemen met alles wat daar bijkomt!

Wat ik graag zou willen is een Schotse herdershond langhaar erbij, mijn huidige hond is met zijn 4 jaar eindelijk stabiel in zijn gedrag en heeft geen "vervelende" trekjes meer die hij kan leren aan een pup :-) ik ben dan ook sinds vorig jaar aan het rondsnuffelen op websites en begonnen met bellen van erkende fokkers, dat betekent dus veel onderzoek doen en verder meer leren over honden en hun gedrag.

Zodoende mijn aanmelding op dit forum!! :-)
Vragen,opmerkingen,nieuwsgierig?? Ik hoor je graag!

Groetjes Maatje en Kay

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Voorstellen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)

Welkom hier, Maatje! :-)

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels

honden foto van caro en de teckels

van harte welkom en veel plezier :-D

honden page profiel D&GD&G

honden foto van D&G

Gezellig, nieuwe leden :-) :-) en welkom :-D :-D :-D :-D

honden page profiel Betina van der ZandenBetina van der Zanden

honden foto van Betina van der Zanden

Hoi Maatje, welkom hier en dat je hier veel plezier mag hebben. Mijn naam is Betina, en samen met mijn zus Hetty, heb ik 4 honden, heel verschillend van Ras en Karakter, ;-) Micky, onze oudste van 10, is een kruising Kooikerhondje en vader onbekend, Rowan, onze mooie man van ruim 3, is een driekwart Witte Duitse Herder en kwart Tervurense herder, Myla, onze gekke meid van ruim 2, is een kruising Mechelse herder / Hollandse herder, en dan onze Gentle Jane, kleine prinses van net 1, een Toy Australien Shepherdje ................. kortom een geweldig leuk kwartetje.

honden page profiel ChickaChicka

honden foto van Chicka

Welkom Maatje op HP :-D en veel leer, lees en schrijfplezier :-D

Groetjes Chicka

honden page profiel MaatjeMaatje

honden foto van Maatje

Wat een warm welkom! Leuk! :-) bedankt!! @ Betina wat een leuke beestenbende, leuke verschillen allemaal

honden page profiel Betina van der ZandenBetina van der Zanden

honden foto van Betina van der Zanden

Wij genieten er ook nog steeds van, van ons diverse kwartetje, ook qua karakter zijn ze heel verschillend, maar oh zo leuk ........... Micky, is ons wezeltje, maar verschrikkelijk lief
Rowan, is een stabiele factor en ook heel lief, soms ook verschrikkelijk ondeugend
Myla, is een echt mecheltje, zo is ze in slaap gesust en zo zit ze op level 10 van actie en ze is heel lief.
en Gentle, is een klein ondeugend onderdeurtje, maar ook weer oh zo lief

Een collega van me heeft 7 honden, waaronder een paar Chi's, de jongste aanwinst is een zwarte Chi! Schijnt een heel bijzonder iets te zijn, en het is een kei leuk hondje ............... En inderdaad een kwestie van opvoeden, een vriending van me heeft een kat, en die kat luisterd beter dan onze 4 honden bij elkaar, ;-) ;-) Dus het kan altijd, als je er maar tijd insteekt en veel geduld hebt.

honden page profiel MaatjeMaatje

honden foto van Maatje

Hahaha nou dat klinkt heel gezellig bij jou thuis! Hoe gaat het eigenlijk tussen de reuen en teven daar? Bn er namelijk nog niet over uit of ik een reu of teefje naast kay erbij wil. Mijn beste vriendin heeft ook 2 chi's prachtige hondjes (kampioenstitels en al) en met die reuen gaat hij prima om...ook met onze buur-bordeauxdog reu gaat ie leuk mee om...ohja zwart kom idd niet veel voor maar chi"s zijn echte toverballetjes..kay was vroeger donker wildkleur en nu is hij hoogblond!!! Hahaha

honden page profiel Betina van der ZandenBetina van der Zanden

honden foto van Betina van der Zanden

Nou Maatje, met onze reutjes en teefjes in huis gaat het prima, Myla is een gecastreerd teefje en onze beide reutjes zijn ook geholpen, bij Gentle moeten we nog afwachten hoe het feest zich zal gaan afspelen, want onze puppyprulletje wil nog niet loops worden, ;-) Maar als het alleszins mee gaat vallen, met de reacties van onze mannen, dan laten we haar misschien wel intact. Hangt veel af van de reactie van onze mannekes en van de loopsheid van Gentle zelf, als het voor haar ook beter is om geholpen te worden, dan gaat dat zonder enige twijfel ook gebeuren.

Ook spelen en wandelen onze honden regelmatig met die van Wilma, ook een forumlid, met haar 6 honden momenteel, en dat gaat over het algemeen ook goed. Reu en teef ......... als de dames van Wilma loops zijn gaan ze echt niet mee, want dan is Blitz en Bentley niet voor de poes en heel fel.

honden page profiel silke & woody silke & woody

honden foto van silke & woody

welkom op forum!!
veel lees-en schrijfplezier :-D

honden page profiel Bugs      **Taz**Bugs **Taz**

honden foto van Bugs      **Taz**

Welkom!
Veel lees en schrijfplezier :-)

honden page profiel MaatjeMaatje

honden foto van Maatje

Dankjullie wel, er is hier ontzettend veel leesvoer te besnuffelen dus ik ben wel een tijdje zoet :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Voorstellen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: shiba inu
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^